2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar özellikle 2. ye hamile kalan arkadaşlarım sorum size. acaba böyle videolarda gördüğümüz gibi bebeğimizin hareketlerini ne zaman gümbür gümbür hissedeceğiz ufak tefek tekmeler dışında

kızlar özellikle 2. ye hamile kalan arkadaşlarım sorum size. acaba böyle videolarda gördüğümüz gibi bebeğimizin hareketlerini ne zaman gümbür gümbür hissedeceğiz ufak tefek tekmeler dışında
Ben hissediyorum dışardan gözüyor tepiklediği yer inip kalkıyo hatta iki kez yakaladım çektim vidyoya 23. Haftam

Ben hissediyorum dışardan gözüyor tepiklediği yer inip kalkıyo hatta iki kez yakaladım çektim vidyoya 23. Haftam
ay ben daha tekme ve yumruk dışında dışardan göremedim. 23+2 yim üstelik ama kiloluyum. eşim de hissedemediği için ne zaman hareket etse ona koşuyorum TUT ÇABUUUUK diye bağırarak. adamın yüreğine inecek

nasıl görünüyor peki

Şimdi böyle o gördüklerimizdeki gibi ayak gibi bişi gözükmüyoda orası bi yumru şeklinde inip kalkıyor vidyo atılabiliyosa göndereyim size

evet havuç suyunu içmeye devam et. normal suyu da bol tüketmeye çalış bak güzel şeyler söylemiş doktor da çok şükür
Evet çok şükür canım bebeğide görünce içim baya rahatladı hiç değil mı bu riskli haftalarda tehlike yok şuan daha çok küçük ileriki haftalarda yasama şansı daha yüksek birşey olsa ALLAH korusun. Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Evet e bebek sitesinde de yazmışlar bizde bugün aldık zam gelmeden normalde temmuz gibi düşünüyordum ama nasıl olsa alınacak diyip alalım dedik bizde

sanırım takip ettiğim gebelik uygulamasında yazıyordu, 27. haftadan sonra gebeliğin sorunsuz ilerleme olasılığı yüksekmiş. allah bebeklerimizi korusun vallahi insan kendini çok çaresiz hissediyor.

sanırım takip ettiğim gebelik uygulamasında yazıyordu, 27. haftadan sonra gebeliğin sorunsuz ilerleme olasılığı yüksekmiş. allah bebeklerimizi korusun vallahi insan kendini çok çaresiz hissediyor.
Birde erken doğum riski olsa bile yasama olasılıklarıda daha yüksek bir yerde okudum doğru mu bilmiyorum ama 24 haftadan önce doğan bebeklerin küvez hakkı yok diye. İçimden neler neler geçti doktor su az dediğinde daha 21 dik diyorum bari 6 ayı görsün o zamana kadar suyu dayansın. Gerçekten de tam bir çaresizlik elimizden hiçbirşey gelmiyor ama uykuları kaçırmıştım kaç gündür birde 4 gün hiç hareket etmedi gece yataktan kalktım salona gittim çikolata yiyorum bekliyrpum yok oturdum ağladım kafamda doktorun kalbi durmuş dediği canlandı bir an kendime hakim olamadım ama çok şükür 4 gün sonra gece vakti durduk yere biranda kıpırdayınca ohh dedim ALLAH ım yaşıyor ertesi günde çikolata yerken kıpır kıpırdı dedim demek ki uyanıkken çikolata etki ediyor uyurken hareket etmiyor kendimi öyle teselli ettim.

Ben uzun zamandır hissediyorum ama ne zaman 22.haftaya girdim maşallah hareketler güçlendi. Eşim hissedebildi sonunda :)

canım benim bir de her kadında farklıdır zayıf ya da kilolu olsan da eğer karın için genişse çok kuvvetli hissetmiyormuşuz hareketleri. benimki öyle mesela. böyle aşırı kuvvetli hissettiğim çok azdır. önceleri seğirme gibiydi şimdi daha canlı ama yine çok değil. çikolata yersem kuvvetleniyor bi. bol bol dua ve sabır edeceğiz

Kızlar bana dua edin, suyum geldi hastaneye geldim. Kese yırtılmış. Erken doğum dediler. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum dualarınıza ihtiyacım var
Canım benim Allah yardımcın olsun seninde bebeğinin de korkma birşey olmaz inşAllah bizi de haberdar et

Kızlar dün hastaneye gittim ara ara su gibi alıntım oluyordu ve doktorum çok önemli bişe dedi ihmale gelmez dedi maalesef alttan muayene etti ve aşırı şekilde enfeksiyon ve iltihap çıktı ve bu da azar azar da olsa suyumu o akıntı ile getirebiliyormuş dedi ve ilaç fitil verdi dinlen iyice ağır iş yok uzan sürekli dedi bebeğe baktı durumu gayet iyi dedi ama bu akıntı suyu getirebildiğini için Allah korusun düşüğe kadar gidebiliyormuş dedi yaşadığım durumu buraya siz de benim gibi normal olarak görmeyin die yazdım çok önemliymiş akıntılarınıza dikkat edin bana normal geliyordu İlk gebelik tecrübesizlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…