- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.261
Ben hissediyorum dışardan gözüyor tepiklediği yer inip kalkıyo hatta iki kez yakaladım çektim vidyoyakızlar özellikle 2. ye hamile kalan arkadaşlarım sorum size. acaba böyle videolarda gördüğümüz gibi bebeğimizin hareketlerini ne zaman gümbür gümbür hissedeceğiz ufak tefek tekmeler dışında
ay ben daha tekme ve yumruk dışında dışardan göremedim. 23+2 yim üstelik ama kiloluyum. eşim de hissedemediği için ne zaman hareket etse ona koşuyorum TUT ÇABUUUUK diye bağırarak. adamın yüreğine inecekBen hissediyorum dışardan gözüyor tepiklediği yer inip kalkıyo hatta iki kez yakaladım çektim vidyoya23. Haftam
Şimdi böyle o gördüklerimizdeki gibi ayak gibi bişi gözükmüyoda orası bi yumru şeklinde inip kalkıyor vidyo atılabiliyosa göndereyim sizeay ben daha tekme ve yumruk dışında dışardan göremedim. 23+2 yim üstelik ama kiloluyum. eşim de hissedemediği için ne zaman hareket etse ona koşuyorum TUT ÇABUUUUK diye bağırarak. adamın yüreğine inecek
nasıl görünüyor peki
Evet çok şükür canım bebeğide görünce içim baya rahatladı hiç değil mı bu riskli haftalarda tehlike yok şuan daha çok küçük ileriki haftalarda yasama şansı daha yüksek birşey olsa ALLAH korusun. Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinevet havuç suyunu içmeye devam et. normal suyu da bol tüketmeye çalış bak güzel şeyler söylemiş doktor da çok şükür
Evet e bebek sitesinde de yazmışlar bizde bugün aldık zam gelmeden normalde temmuz gibi düşünüyordum ama nasıl olsa alınacak diyip alalım dedik bizdeKızlar merhaba 23+1 deyim. Bugün ayrıntılı ultrason için çıkmışken dışarı e bebek e uğradık. Sıradan fikir amaçlı bir gezintiydi bebek arabalarına baktık. Çoğu arabada indirim var. 8 hazirandan itibaren de minimum %20 olmak üzere gümrük vergisi geliyormuş bebek arabalarına. İnternet sitelerinde ve instagram sayfalarında yazıyor e bebek için. Aklınızda olsun. Başladıysanız alışverişe ciddi bir fiyat artışı olacak dedi çalışanlar
ay oluyo mu bilmiyorum ama izlemek isterimŞimdi böyle o gördüklerimizdeki gibi ayak gibi bişi gözükmüyoda orası bi yumru şeklinde inip kalkıyor vidyo atılabiliyosa göndereyim size
sanırım takip ettiğim gebelik uygulamasında yazıyordu, 27. haftadan sonra gebeliğin sorunsuz ilerleme olasılığı yüksekmiş. allah bebeklerimizi korusun vallahi insan kendini çok çaresiz hissediyor.Evet çok şükür canım bebeğide görünce içim baya rahatladı hiç değil mı bu riskli haftalarda tehlike yok şuan daha çok küçük ileriki haftalarda yasama şansı daha yüksek birşey olsa ALLAH korusun. Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Birde erken doğum riski olsa bile yasama olasılıklarıda daha yüksek bir yerde okudum doğru mu bilmiyorum ama 24 haftadan önce doğan bebeklerin küvez hakkı yok diye. İçimden neler neler geçti doktor su az dediğinde daha 21 dik diyorum bari 6 ayı görsün o zamana kadar suyu dayansın. Gerçekten de tam bir çaresizlik elimizden hiçbirşey gelmiyor ama uykuları kaçırmıştım kaç gündür birde 4 gün hiç hareket etmedi gece yataktan kalktım salona gittim çikolata yiyorum bekliyrpum yok oturdum ağladım kafamda doktorun kalbi durmuş dediği canlandı bir an kendime hakim olamadım ama çok şükür 4 gün sonra gece vakti durduk yere biranda kıpırdayınca ohh dedim ALLAH ım yaşıyor ertesi günde çikolata yerken kıpır kıpırdı dedim demek ki uyanıkken çikolata etki ediyor uyurken hareket etmiyor kendimi öyle teselli ettim.sanırım takip ettiğim gebelik uygulamasında yazıyordu, 27. haftadan sonra gebeliğin sorunsuz ilerleme olasılığı yüksekmiş. allah bebeklerimizi korusun vallahi insan kendini çok çaresiz hissediyor.
Eşinde yapabilir yaptırabilirsen :)Bide bende yanma kaşınma hiç bişi yok sadece akıntı sizde mi o şekilde atlattınız
Ben uzun zamandır hissediyorum ama ne zaman 22.haftaya girdim maşallah hareketler güçlendi. Eşim hissedebildi sonunda :)kızlar özellikle 2. ye hamile kalan arkadaşlarım sorum size. acaba böyle videolarda gördüğümüz gibi bebeğimizin hareketlerini ne zaman gümbür gümbür hissedeceğiz ufak tefek tekmeler dışında
canım benim bir de her kadında farklıdır zayıf ya da kilolu olsan da eğer karın için genişse çok kuvvetli hissetmiyormuşuz hareketleri. benimki öyle mesela. böyle aşırı kuvvetli hissettiğim çok azdır. önceleri seğirme gibiydi şimdi daha canlı ama yine çok değil. çikolata yersem kuvvetleniyor bi. bol bol dua ve sabır edeceğizBirde erken doğum riski olsa bile yasama olasılıklarıda daha yüksek bir yerde okudum doğru mu bilmiyorum ama 24 haftadan önce doğan bebeklerin küvez hakkı yok diye. İçimden neler neler geçti doktor su az dediğinde daha 21 dik diyorum bari 6 ayı görsün o zamana kadar suyu dayansın. Gerçekten de tam bir çaresizlik elimizden hiçbirşey gelmiyor ama uykuları kaçırmıştım kaç gündür birde 4 gün hiç hareket etmedi gece yataktan kalktım salona gittim çikolata yiyorum bekliyrpum yok oturdum ağladım kafamda doktorun kalbi durmuş dediği canlandı bir an kendime hakim olamadım ama çok şükür 4 gün sonra gece vakti durduk yere biranda kıpırdayınca ohh dedim ALLAH ım yaşıyor ertesi günde çikolata yerken kıpır kıpırdı dedim demek ki uyanıkken çikolata etki ediyor uyurken hareket etmiyor kendimi öyle teselli ettim.
ay darısı benim eşimin başınaBen uzun zamandır hissediyorum ama ne zaman 22.haftaya girdim maşallah hareketler güçlendi. Eşim hissedebildi sonunda :)
ne sebep olmuş peki bişey dediler mi? allah yardımcın olsunKızlar bana dua edin, suyum geldi hastaneye geldim. Kese yırtılmış. Erken doğum dediler. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum dualarınıza ihtiyacım var
Allah razı olsunne sebep olmuş peki bişey dediler mi? allah yardımcın olsunsakin kalmaya çalış.
Bende hep eşime yaptırıyorum kullandığım zamanlar kendim hiç becerememBüyük bi hap gibi eşim itse olurmu ki kendim yapsam daha mı kolay. Analık ne zormuş
Canım benim Allah yardımcın olsun seninde bebeğinin de korkma birşey olmaz inşAllah bizi de haberdar etKızlar bana dua edin, suyum geldi hastaneye geldim. Kese yırtılmış. Erken doğum dediler. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum dualarınıza ihtiyacım var
Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle.Kızlar bana dua edin, suyum geldi hastaneye geldim. Kese yırtılmış. Erken doğum dediler. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?