2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar özellikle 2. ye hamile kalan arkadaşlarım sorum size. acaba böyle videolarda gördüğümüz gibi bebeğimizin hareketlerini ne zaman gümbür gümbür hissedeceğiz ufak tefek tekmeler dışında
Ben 26 yım ama hafta olarak öndeyim 27 yim.Dışardan cok rahat esimle izliyoruz.Youtubeden müzik açınca hele basliyor oynamaya

Kızlar bana dua edin, suyum geldi hastaneye geldim. Kese yırtılmış. Erken doğum dediler. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum dualarınıza ihtiyacım var
Geçmiş olsun canım dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun iyi olan için dua et ikiniz içinde

su gibi miydi akıntının kıvamı yoksa slime gibi mi?

Evet canım farklıda işte ilk hissettimde her gün pıt pıt hissediyordum 1 hafta sürdü böyle günde 1 defa da olsa. suyun az dedikten sonra 4 gün hiç hissetmedim kaç defa çikolata yedim tık yok. Susuz yerde balık yaşar mi demişti doktor aklıma o gelip durdu hadi birşey olduysa diye neyseki hissettim içim rahatladı çok şükür

Kızlar bana dua edin, suyum geldi hastaneye geldim. Kese yırtılmış. Erken doğum dediler. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum dualarınıza ihtiyacım var
Canm çok geçmiş olsun.rabbim korusun. Allah'a sagindik.insallh bebeğin kurtulur canm

Bende iki buçuk ay aradan sonra ilk defa geldim doktr a insallh bir sorun cikmaz

maşallah ne kadar da moral vermiş öyle

Çok geçmiş olsun canım, inşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna, dualarım sizinle

Kızlar merhaba 23+1 deyim. Bugün ayrıntılı
kızlar özellikle 2. ye hamile kalan arkadaşlarım sorum size. acaba böyle videolarda gördüğümüz gibi bebeğimizin hareketlerini ne zaman gümbür gümbür hissedeceğiz ufak tefek tekmeler dışında
Benim ilk hamileliğim ama bugün dikkat ettim ve ben de dışardan bebeğimin hareketlerini görebiliyorum.karnım hareket ediyor Allahım ne kadar güzel bir duyguymuş

ben de bugün kontrole gideceğim nasipse. aklımda çok fazla soru var inşallah sıkıntı yoktur. hepimiz hayırlı haberler duyarız bugün inşallah ❤
Bende iki buçuk ay aradan sonra ilk defa geldim doktr a insallh bir sorun cikmaz
İnşAllah ikinizde de bir sıkıntı çıkmaz hayırlı haberlerle gelirsiniz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…