2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bugün şeker yükleme testi yaptırdım 50 lik olandan içirdi doktor önce aç karnına kan aldı sonra onu içtim ve 1 saat sonra tekrar kan aldı e nabızdan sonuçlarıma baktım sadece 80 mg yazıyor başka bir sonuç yok acaba nasıl yaptıran arkadaşlar başka sonuçta mı olması lazım

hiçbi fikrim yok vallahi ama cevapları takipteyim

Kızlar merhaba tokluk şekerim 177 çıktı açlık değerimi pazartesi öğreneceğim max 140 olması gerekiyor sanırım doktoruma 2 hafta sonra gideceğim çok ciddi bir durum mu randevuyu erkene alsam mi sizce

Sanirim o aclik sekeri digerleri.cikmamis henuz

Kızlar bana dua edin, suyum geldi hastaneye geldim. Kese yırtılmış. Erken doğum dediler. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum dualarınıza ihtiyacım var
Rabbim yardımcınız olsun O ol dediğinde herşey olur sağlıkla atlatırsınız inşallah dualarım sizinle

Kızlar merhaba tokluk şekerim 177 çıktı açlık değerimi pazartesi öğreneceğim max 140 olması gerekiyor sanırım doktoruma 2 hafta sonra gideceğim çok ciddi bir durum mu randevuyu erkene alsam mi sizce
Benimde öyle.cikti.Diyet yapman lazım birde evde kan sekerini kendin takip ediyorsun eczaneden cihaz alip.Ekmek makarna falan yeme sebze et agirlikli beslen

Bugün bana da doktr ısrarla yaptıralım dedi. Ben yaptirmadim . İlk kızımda yaptırdım .ikincide yaptırmadım bunda da istemedim. Ben de çok bilmiyorum ama kendin nasıl hissediyorsun. Şekerli yiyince felan kötü oluyormusun.

Ben hiçbir rahatsızlık hissetmiyorum ama arkadaşım bir gün önce yediklerin bile etkiliyor dedi dün gece çilek yemiştim bilmiyorum etkisi olur mu ilk doğumum 10 yıl önceydi o zaman hiçbir sıkıntı yoktu

Olabilir belki canm. Bugünlerde de tam yaz meyveleri çıktı y3mesen olmuyor. Ben çok seviyorum malesef. Bende bayramda biraz şeker felan kaçırdım . Evdeydim gerçi ama yedim yinede. Normalde çayı bile şekersiz içerim. Bişey olmaz inşallah canm sen k3ndini biliyorsundur. Aşırı kilon da yoksa sorun olmaz ins

Ben şeker yükleme testini dün yaptırdım, 75gr. Olarak yapıldı. Önce aç karna bi kan veriyorsunuz ki açlık şekerine bakılsın. 1 saat bekleyip 75 gr. Şekerli bir içecek içiyorsunuz benimki elmalı gazoz gibi bir şeydi ogtt özel içeceği tabi. 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz. 60 dk. Tokluk şekerine bakılıyor. 1 saat sonra son kez kan veriyorsunuz 120 dk. Tokluk şekerine de bakılıyor ve test bitiyor. 1 saat sonra da sonuçlar çıkıyor zaten, hepsi tek raporda olacak şekilde verildi bana. Ama uzun süre aç kalmaktan mı o sıvıdan mı bilmiyorum ben çok sarsıldım, hala allak bullak bi haldeyim açıkçası

O içeceğin fotoğrafını çekmiştim ekleyeyim şuraya

Bende yaptırdım canım bugün diğer gebeliklerimde sarsmamıştı ama bu mahvetti bende aynısı içtim çok zorladı açıkçası içerken bide ne cesaretse eşime sen. Git dedim hastaneye almıyorlar bizim burda işim bitince ararım dedim bayılıp kalıcaktım neredeyse ve kaç saat oldu başımı kaldıramıyorum sonuçları yarın arayıp öğreneceğim bende doktorum kısıtlı zamanda çalışıomuş

Slm kızlar ablam da hamileydi. Bebeğinin beynin de sıvı birikmesi görmüş. Böyle olan duydunuz mu. Abalm 17 haftalik hemile. Yakınınızda felan duydunuz mu. Duzeln felan oldu mu. Ablamda çok üzülüyor. Tüp bebekle hamile kaldı.

instagramda bi postta denk gelmiştim birisi soru sormuştu. doğuma kadar birikmenin kaybolduğunu söylemişlerdi anneye. inşallah ablanızınki de kaybolur. neye bağlıymış bu birikme. bir de kaçıncı haftada ablanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…