- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.321
Canim aynisi mi bilmiyorum ama benim yengemin bebeginde görülmüstü.Baya erken dogum yapti bizim bebegimiz yaşamadı.Ama o donem doktor anne karninda müdahale edemeyiz dogar dogmaz ameliyat demisti.Zihinsel veya bedensel engelide olabilir demisti.Bu tarz bebekleri anne karnindan cok erken alip ameliyat ediyorlar diye biliyorum.En iyisini doktorlar soyler yine bizim yasadigimiz buSlm kızlar ablam da hamileydi. Bebeğinin beynin de sıvı birikmesi görmüş. Böyle olan duydunuz mu. Abalm 17 haftalik hemile. Yakınınızda felan duydunuz mu. Duzeln felan oldu mu. Ablamda çok üzülüyor. Tüp bebekle hamile kaldı.
bebek iyiymiş çok şükür sakın canını sıkmaAllah hepinizden razı olsun duaları için.Şuanda ciğer geliştirici iğneleri yapıldı antibiyotik tedavisine başlandı ve yatışım yapıldı. Bebek iyi sancım falan yok. Tutabildikleri kadar uzun tutmaya çalışcaklar. Benim gibi olup 32. Haftaya Kadar bekleyenler varmış doğum yapmadan. Bundan sonraki sürecimi hastanede geçireceğim.
Su bildiğiniz çeşmeden boşalır gibi geliyor durup dururken her yeriniz ıslanıyor. Anlamama gibi bir durum olmuyor. Benim öncesinde idararımda beyaz mukus gibi birşey vardı ben anlayamamışım
Çok şükür nasil sevindim Allahim sanki kendim gibi.Sagsalim insallah doktor gözetiminde dogacak bebegin sağsalim insallahAllah hepinizden razı olsun duaları için.Şuanda ciğer geliştirici iğneleri yapıldı antibiyotik tedavisine başlandı ve yatışım yapıldı. Bebek iyi sancım falan yok. Tutabildikleri kadar uzun tutmaya çalışcaklar. Benim gibi olup 32. Haftaya Kadar bekleyenler varmış doğum yapmadan. Bundan sonraki sürecimi hastanede geçireceğim.
Su bildiğiniz çeşmeden boşalır gibi geliyor durup dururken her yeriniz ıslanıyor. Anlamama gibi bir durum olmuyor. Benim öncesinde idararımda beyaz mukus gibi birşey vardı ben anlayamamışım
Aynen ben de 75 lik şeker yüklemesi yaptırdım benim tüm günüm mahfoldu ben içer içmez bir saat sonra çıkardım afedersin ve sonra da tüm günüm mide bulantısı ile geçti çok kötü etkilediBen şeker yükleme testini dün yaptırdım, 75gr. Olarak yapıldı. Önce aç karna bi kan veriyorsunuz ki açlık şekerine bakılsın. 1 saat bekleyip 75 gr. Şekerli bir içecek içiyorsunuz benimki elmalı gazoz gibi bir şeydi ogtt özel içeceği tabi. 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz. 60 dk. Tokluk şekerine bakılıyor. 1 saat sonra son kez kan veriyorsunuz 120 dk. Tokluk şekerine de bakılıyor ve test bitiyor. 1 saat sonra da sonuçlar çıkıyor zaten, hepsi tek raporda olacak şekilde verildi bana. Ama uzun süre aç kalmaktan mı o sıvıdan mı bilmiyorum ben çok sarsıldım, hala allak bullak bi haldeyim açıkçası
O içeceğin fotoğrafını çekmiştim ekleyeyim şuraya Eki Görüntüle 2640875
Çok sevindim bebeğinizin iyi olmasına, tekrardan çok geçmiş olsun, 30’lu haftalara ulaşırsınız inşallah, duamdasınızAllah hepinizden razı olsun duaları için.Şuanda ciğer geliştirici iğneleri yapıldı antibiyotik tedavisine başlandı ve yatışım yapıldı. Bebek iyi sancım falan yok. Tutabildikleri kadar uzun tutmaya çalışcaklar. Benim gibi olup 32. Haftaya Kadar bekleyenler varmış doğum yapmadan. Bundan sonraki sürecimi hastanede geçireceğim.
İnşallah kaybolur canm bu sıvı. Doktoru farketmiş. Pazartesi profosor gorecekmis. 17 haftalik canm. Tüp bebekle 18 yıl sonra olduinstagramda bi postta denk gelmiştim birisi soru sormuştu. doğuma kadar birikmenin kaybolduğunu söylemişlerdi anneye. inşallah ablanızınki de kaybolur. neye bağlıymış bu birikme. bir de kaçıncı haftada ablanız?
Bende araştırdım az önce dediğin gibi olabiliyormuş. Rabbim yardımcısı olsun .insallh duzelir.Canim aynisi mi bilmiyorum ama benim yengemin bebeginde görülmüstü.Baya erken dogum yapti bizim bebegimiz yaşamadı.Ama o donem doktor anne karninda müdahale edemeyiz dogar dogmaz ameliyat demisti.Zihinsel veya bedensel engelide olabilir demisti.Bu tarz bebekleri anne karnindan cok erken alip ameliyat ediyorlar diye biliyorum.En iyisini doktorlar soyler yine bizim yasadigimiz bu
Çok şükür nasil sevindim Allahim sanki kendim gibi.Sagsalim insallah doktor gözetiminde dogacak bebegin sağsalim insallah
İnşallahÇok sevindim bebeğinizin iyi olmasına, tekrardan çok geçmiş olsun, 30’lu haftalara ulaşırsınız inşallah, duamdasınız
Bana da sağlık ocağında sınır 140 senin 182 çıktı dediler.sonra doktorum tekrar yaptı. Önün yaptığında sınır 120.170 arası. Benim 201 çıktı. Dahiliyede de sınıra 180 dedi. Sanırım yapılan yere göre değişiyor. Beni kadın doğum doktoru dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliyede açlık sekerim 85 normal olduğu için 3 hafta dikkat et sonra 75lik seker yüklemesi yapacağız dedi. Şuan dikkat etmeye çalışıyorum.arada dayanamıyor yiyorum. Size ne diyecekler merak ediyorum.paylasirsaniz sevinirim. Buarada açlık şekeriniz kaç çıktı?Kızlar merhaba tokluk şekerim 177 çıktıaçlık değerimi pazartesi öğreneceğim max 140 olması gerekiyor sanırım doktoruma 2 hafta sonra gideceğim çok ciddi bir durum mu randevuyu erkene alsam mi sizce
Benim vücudumda özellikle el ve ayaklarında yanma vardı. Yemek sonrası uyuyordum. Dikkat etmeye başlayınca yanma ve uyku son buldu. Ama ben arada yiyorum dayanamayıpBugün bana da doktr ısrarla yaptıralım dedi. Ben yaptirmadim . İlk kızımda yaptırdım .ikincide yaptırmadım bunda da istemedim. Ben de çok bilmiyorum ama kendin nasıl hissediyorsun. Şekerli yiyince felan kötü oluyormusun.
inşallah sıkıntı çıkarmadan kaybolurİnşallah kaybolur canm bu sıvı. Doktoru farketmiş. Pazartesi profosor gorecekmis. 17 haftalik canm. Tüp bebekle 18 yıl sonra oldu
Ben oldum canım 7 hazirandan sonra da ikincisi için gidicemHayırlı günler guzel anneler tetanoz asiniz olaliniz var mi bizim saglik ocagindan ne arayan var ne soran
Benim vücudum da şimdilik bir şey yok. Yalnız eriği tuzla yersem ödem yapıyor. Ve gün içinde ayakta çok durmaktan şişme oluyor. Meyve çok yer oldum. Dikkat etmek lazım aslindaBenim vücudumda özellikle el ve ayaklarında yanma vardı. Yemek sonrası uyuyordum. Dikkat etmeye başlayınca yanma ve uyku son buldu. Ama ben arada yiyorum dayanamayıp
İnşallah canm çok sağol.inşallah sıkıntı çıkarmadan kaybolur
Ben oldum canm tek toz. 3 yıl olmuş riske girmeyelim yapalım dedi ebe.20 haftalikda yaptirdim. Bence sen ara ve sor.takip etmiyorlar demekkiHayırlı günler guzel anneler tetanoz asiniz olaliniz var mi bizim saglik ocagindan ne arayan var ne soran
12 mayısta oldum 12 haziranda yeniden olacağım nasipseHayırlı günler guzel anneler tetanoz asiniz olaliniz var mi bizim saglik ocagindan ne arayan var ne soran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?