2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Allah hepinizden razı olsun duaları için. Şuanda ciğer geliştirici iğneleri yapıldı antibiyotik tedavisine başlandı ve yatışım yapıldı. Bebek iyi sancım falan yok. Tutabildikleri kadar uzun tutmaya çalışcaklar. Benim gibi olup 32. Haftaya Kadar bekleyenler varmış doğum yapmadan. Bundan sonraki sürecimi hastanede geçireceğim.
Su bildiğiniz çeşmeden boşalır gibi geliyor durup dururken her yeriniz ıslanıyor. Anlamama gibi bir durum olmuyor. Benim öncesinde idararımda beyaz mukus gibi birşey vardı ben anlayamamışım

Canim aynisi mi bilmiyorum ama benim yengemin bebeginde görülmüstü.Baya erken dogum yapti bizim bebegimiz yaşamadı.Ama o donem doktor anne karninda müdahale edemeyiz dogar dogmaz ameliyat demisti.Zihinsel veya bedensel engelide olabilir demisti.Bu tarz bebekleri anne karnindan cok erken alip ameliyat ediyorlar diye biliyorum.En iyisini doktorlar soyler yine bizim yasadigimiz bu

bebek iyiymiş çok şükür sakın canını sıkma hastanede olman da iyi bundan sonra sürekli gözetim altında olacaksın. sen nasılsın peki seni de muayene ettiler değil mi?

Çok şükür nasil sevindim Allahim sanki kendim gibi.Sagsalim insallah doktor gözetiminde dogacak bebegin sağsalim insallah

Aynen ben de 75 lik şeker yüklemesi yaptırdım benim tüm günüm mahfoldu ben içer içmez bir saat sonra çıkardım afedersin ve sonra da tüm günüm mide bulantısı ile geçti çok kötü etkiledi

Çok sevindim bebeğinizin iyi olmasına, tekrardan çok geçmiş olsun, 30’lu haftalara ulaşırsınız inşallah, duamdasınız

İnşallah kaybolur canm bu sıvı. Doktoru farketmiş. Pazartesi profosor gorecekmis. 17 haftalik canm. Tüp bebekle 18 yıl sonra oldu

Bende araştırdım az önce dediğin gibi olabiliyormuş. Rabbim yardımcısı olsun .insallh duzelir.

Çok şükür nasil sevindim Allahim sanki kendim gibi.Sagsalim insallah doktor gözetiminde dogacak bebegin sağsalim insallah
Çok sevindim bebeğinizin iyi olmasına, tekrardan çok geçmiş olsun, 30’lu haftalara ulaşırsınız inşallah, duamdasınız
İnşallah çoook çok teşekkür ederim rabbim bebeklerimizi korusun

Kızlar merhaba tokluk şekerim 177 çıktı açlık değerimi pazartesi öğreneceğim max 140 olması gerekiyor sanırım doktoruma 2 hafta sonra gideceğim çok ciddi bir durum mu randevuyu erkene alsam mi sizce
Bana da sağlık ocağında sınır 140 senin 182 çıktı dediler.sonra doktorum tekrar yaptı. Önün yaptığında sınır 120.170 arası. Benim 201 çıktı. Dahiliyede de sınıra 180 dedi. Sanırım yapılan yere göre değişiyor. Beni kadın doğum doktoru dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliyede açlık sekerim 85 normal olduğu için 3 hafta dikkat et sonra 75lik seker yüklemesi yapacağız dedi. Şuan dikkat etmeye çalışıyorum.arada dayanamıyor yiyorum. Size ne diyecekler merak ediyorum.paylasirsaniz sevinirim. Buarada açlık şekeriniz kaç çıktı?

Benim vücudumda özellikle el ve ayaklarında yanma vardı. Yemek sonrası uyuyordum. Dikkat etmeye başlayınca yanma ve uyku son buldu. Ama ben arada yiyorum dayanamayıp

Benim vücudumda özellikle el ve ayaklarında yanma vardı. Yemek sonrası uyuyordum. Dikkat etmeye başlayınca yanma ve uyku son buldu. Ama ben arada yiyorum dayanamayıp
Benim vücudum da şimdilik bir şey yok. Yalnız eriği tuzla yersem ödem yapıyor. Ve gün içinde ayakta çok durmaktan şişme oluyor. Meyve çok yer oldum. Dikkat etmek lazım aslinda

Hayırlı günler guzel anneler tetanoz asiniz olaliniz var mi bizim saglik ocagindan ne arayan var ne soran
Ben oldum canm tek toz. 3 yıl olmuş riske girmeyelim yapalım dedi ebe.20 haftalikda yaptirdim. Bence sen ara ve sor.takip etmiyorlar demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…