2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İyi çok şükür.ben önceki hamileligimde suyu gelip bekleyemeyenlerdenim. Hemen ilk doz ciger geliştirici ysptılar .2 . Bir doz daha yapacaklardı ama yetişmedi dogum yaptım. Sudan sonra sancı da başlayınca zorunlu sezaryen olmuştum.gece 2 de suyum geldi sabah 8 de dogum yapmıştım. 29.haftada.5 yaşında kızım var saglıklı çok şükür.sizinki daha çok bekler inşallah şimdiye kadar olmaması da çok iyi

Hayırlı günler guzel anneler tetanoz asiniz olaliniz var mi bizim saglik ocagindan ne arayan var ne soran
Aynen daha yaptırmadım.bugun eşim aradı doktoru .evde değilim . Oldugım yerde yaptırsam dedim olur demiş bir de kendi doktoruna sorsun demiş bazıları yaptırmıyor demiş.doktora da yazdım cevap yok henüz

Allah uzun ömürler versin, hikayeniz zor ama sonu sevindirici. İnşallah bende buraya bebeğim sağlıklı yazabilirim. Kaç hafta küvezde kalmıştı acaba?

Kızlar idari izin bitti... çok üzgünüm işe başlamam gerekli ve otobüs metrobüs metro neredeyse her vasıtayı kullanmam gerekecek tek çarem rapor almak heyet raporu almaya çalışsacağım ama bakalım nasıl sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz

kızlar gyno ferro sanol kullanan var mı? bugün doktorum kan ilacı olarak verdi.

Aile hekimim vermişti ama midemi çok fena yaktı artık içemiyorum. Cayır cayır reflü oldum bu ilaç yüzünden. Dün kadın doğum doktorum da ferro sanol duodenal verdi bu ilaç bağırsakta çözündüğü için diğeri kadar sıkıntı vermez dedi, bakalım görücez.

netten kullananlara baktım herkes bulantı ve ishalden şikayetçi. tam bulantıdan kurtulmuşken yeniden yaşamak istemiyorum. gözüm korktu açıkçası.

Çok şükür hiç olumsuz etkisi olmadı. Doktor kabızlık yapabilir demişti olursa haber ver dedi olmadı. Sadece büyük tuvalette renk değişikliği oldu. O da herhangi bir rahatsızlık vermiyor
çok sağ olun. mide bulantısı ihtimali bile ilacı elimin tersiyle itmeme sebep oldu. aç karnına içmek gerekiyormuş bir de. gece yatmadan deneyeceğim bu gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…