2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Idari izin de kurum karar verecekmis ben uzatacaklarini sanmıyorum artik. Bende rapor almayı planlıyorum cunki surekli yatıyorum dr gunde yarim saat ayakta durabilirsin dedi bana

Idari izin de kurum karar verecekmis ben uzatacaklarini sanmıyorum artik. Bende rapor almayı planlıyorum cunki surekli yatıyorum dr gunde yarim saat ayakta durabilirsin dedi bana
Bende uzayacağını hiç sanmıyorum ne yararımız olacaksa kuruma oda ayrı bir şey bende mecbur rapor alıcam 32ye kadar idare edeceğiz hayırlısı bakalım

midenizde bulantı falan yaptı mı?
Bana 5. Haftada pembe bi kan hapı verdiler acayip bulantı kusma yaptı sonra dr değiştirdi bu hapı verdi o da bulantı yaptı onun dışında bulantım kusmam yoktu dr değiştirdi 3.devletin karşılamadığı bi ilaç verdi o dokunmadı 3. Ayın sonunda hap bitince eski ilacımı içtim (bu dediğinizi) artık bulantı mide ağrısı yapmıyor rahat rahat içiyorum. Uyumadan evvel içiyorum ben

çok sağ olun. mide bulantısı ihtimali bile ilacı elimin tersiyle itmeme sebep oldu. aç karnına içmek gerekiyormuş bir de. gece yatmadan deneyeceğim bu gece.
Ben sabah aç karnına alıyordum ilk çok fena yaptı bulantı oldu, kahvaltıdan 2 saat sonra denedim ondada ne yedysem çıkardım şimdi gece uyumadan önce alıyorum şükür sıkıntı yok

Çok geçmiş olsun canım inşAllah sağ Salim atlatırsınız Rabbim yardımıcınız olsun beyaz mukus idrarda mı gelmişti akıntı gibi mi gelmişti ? birde kaç kere geldi canım

Midesi cayır cayır yanan var mı benim gibi?Ne yapsam fayda etmiyor kızlar.Var mı bir yolu sürekli rennie şurup içiyorum ama fayda etmiyor.

Çok geçmiş olsun canım inşAllah sağ Salim atlatırsınız Rabbim yardımıcınız olsun beyaz mukus idrarda mı gelmişti akıntı gibi mi gelmişti ? birde kaç kere geldi canım
Hem idrarda hemde akıntı gibi kiloduma gelmişti. İri bir parçaydı her zamankinden daha yoğundu kıvamı. Bu kadar yoğun ilkti ama ben ayırt edemedim. Çok teşekkür ederim inşallah

Ya kızlar böyle göbeğinde, göbek deliğinin üstünde küçük elektirik çarpması gibi veya dirseğinizi hani vurursunuz böyle ani bi his gelir aynı onun gibi şeyler hissediyorum ben gibi bu değişik şeyi hisseden varmı sebebi gerilmelerle alakalı olabilirmi

Benim de başıma geldi çok yorgun olduğumda artık otur diye bir uyarı gibi geliyor,çok ilginç.Neden kaynaklandığını bulamadım.

Benim de başıma geldi çok yorgun olduğumda artık otur diye bir uyarı gibi geliyor,çok ilginç.Neden kaynaklandığını bulamadım.

Ben çalışıyorum evet yoruluyorum ama genelde böyle esnerken gerilirken ellerimi yukarı kaldırırken falan yaşıyorum garip bişey yaaa

Açlık şekerim 77.9 çıktı 2 hafta sonra doktoruma göstereceğim o zaman size haber veririm

çok moralim bozuk 2 tane vaka varken bizleri idari izine ayıran sistem vaka sayısı 1000Lerde iken başlatıyor rapor olayı zor doğum iznine 17 ağustosta ayrılıyorum temmuz 13 te çalışabilirlik raporu almalıyım ne yapacağız hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar gyno ferro sanol kullanan var mı? bugün doktorum kan ilacı olarak verdi.
Ben kullanıyorum ama itiraf etmeliyim ki çok düzenli kullanmıyorum bu yüzden hala kanım düşük

Allah razı olsun Hayır hiçbir açıklama yapılmadı, özellerde nöbetçi kadın doğumcu olmadığından devlete geldim. Burda da bekletiyorlar oda boşalması için. Bir açıklama yapmafılar
hiç korkma arkadaşım
sıvı en az limite inene kadar içeride kalacak bebeğin
doğsada Allah ın izniyle yaşayacaktır
kardeşim 26.haftada doğurdu. zeynep kamil harika bir hastane
özel mama bakımla harika bir kızı var. ne azası ne aklı eksik.
Rabbim yavrunu sağlıkla bağışlasın sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…