2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben istanbuldayım. korono olduğundan beri çalışıyorum.Hamdolsun bir sıkıntı olmadı. içimde bir panik korkuda yok. maske eldiven git gel. yeni tak git eve. hayat böyle sürüyor

4 boyutlu ultrasonu kaçıncı haftadan itibaren kullanıyor doktorlar?bilen var mı? Bıgün ayrıntılıya girdim.çok şükür bebeğimin her şeyi sağlıklı çıktı ,doktorummda 4 boyutluyu açtı ama senin bebek 4 boyutlu için daha küçük dedi gerçekten de ekranda küçük kaldı çocukcağız

Benim doktorum 22. Haftadan sonra 4 boyutlu olarak kontrol yaptı

idari izin kronik hastalara yeniden geldi. ama hamilelere yok şimdilik.
Böyle bir saçmalık yok şeker hastası ve bahar alerjisi olan arkadaşlarım işe gelmeyecek fakat bizler gideceğiz ayrıca klimalarda çalışmayacak ben adliyede görev yapıyorum hergün yüzlerce insanla muhattap olacağım çok moralim bozuk ilk genelgede ilk hamileler diye başlıyordu cümle böyle birşey olabilir mi ya

Canım benim içimi çok rahatlattın inşallah benim bebeğimde sağlıcakla dünyaya gelir.. suyum boşaldığı halde normal sınırın üstünde gözüküyor. Şekerin etkilediğini düşünüyorlar. En az 32. Haftaya kadar devam edebilceğimi düşünüyorlar. Bu süreçte de çıkarmayacaklarmış doğum olana kadar. Yeter ki bebeğim iyi olsun dedim bende.. bu güzel desteğin için çok teşekkür ederim

Günaydın kızlar benim ilk aylar sabah bulantım çok oluyordu 2 aydır geçmişti haftada 10 günde bir olursa ara ara oluyordu ama oda fazla değil hafif ama 5 gündür filan sabahları mide bulantısı ile uyanıyorum ve aç karna su veya safra kusuyorum dolabın kokusuda tekrar etkilemeye başladı burnum kapatıp açıyorum dolabı filan bu saçlanma dedikleri olay mı yoksa başka birşey mıdır yasayan ya da bilen var mı?

Sen İstanbulda mısın canım
Evet cnm tuzladayim..sifada yakin bana medipolde..eger sikinti olursa hastaneden aklimda iyi dr secenegi olsun diye dusundum..bu virus zamanindan once memlekete gitmistim orda kaldım insallah haftaya donuyorum..drla ilgili sorun yaşamam umarim..

Iyi doğum ücreti uçuk deilmis fiyatı..

kızlar özellikle 2. ye hamile kalan arkadaşlarım sorum size. acaba böyle videolarda gördüğümüz gibi bebeğimizin hareketlerini ne zaman gümbür gümbür hissedeceğiz ufak tefek tekmeler dışında
Çok yakın cnm..dun akşam annem bile farketti karnından hareketlerini gösterince..büyüyünce dahada şiddetlencek sert olucak diyo..sabırsızlıkla bekliyorum

Aynı durum bende de var maalesef.22+4 deyim ve her sabah mide bulantısı ve böğürmeyle uyanıyorum maalesef.yaklaşık 3 haftadır böyleyim.bana da bebeğin saçlanıyor diyorlar ama yine de saçlanacaksa da çabuk saçlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…