2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Endişelenmeyin bazilari öyle görünür ama doğunca sıkıntısı kalmaz diyorlar. Benim merak ettiğim bir şey var. Anlaşılan bu detaylı ultrason pek güvenilir değil. Yani doğruluk orani düşük gibi geldi bana. Çocuğun kalbinin normal olup olmadığı kandan anlaşılabiliyor mu genetik testlerle. Bir bilginiz var mi.

Benim doktorum dün msj attı aşıyı önermiyorum dedi.yaptırmayacagım o yüzden
Neden önermedi acaba bilginiz var mı?İlk çocuğumda aile hekimine haber vermemiştim.o yüzden aşı da olmadım.bunda kendileri haber almış ilk dozu vurdurdum ikinciyi istemiyorum çok ağrı yapıyor.Zararı mı varmış?

Aynı gündeyiz bende 22+4 ama bende bir haftaya yakındır var saç mı ne bilmiyorum ama böyle giderse aç kalırım ilk aylar aklıma geliyor gözüm korkuyor

Kızlar erken mı oldu bilmiyorum ama biz yatağımızı aldık şimdi park yatak aldık çünkü tayinciyiz mobilyalar sök tak sök tak kendinden geçiyor. Baktım e bebekte 8 haziranda pahalanacak diye duyuru yaptığı listede park yataklarda vardı bende dedim nasıl olsa alınacak şimdi alalım bari ama burda bir mağazadan aldık daha uyguna geldi. İnşAllah bebekte sever yatağını.

Kızlar aranızda ayaklarında ağrı yaşayan var mı şişlik yok ama ayakalrım ağrıyor çokta yürüyüp ayakta kalmadım aslında ama neden olabilir bacakaleımdada arada uyuşma oluyor

a çok şaşırdım neden önermiyormuş? sadece bizim için değil bebek için de önemli bu aşı.
Benim kardeşime de doktoru önermemişti. Yaptırmadı o da. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadı. Belki asiyi geçmişteki şartlardan dolayı yaptırıyorlardı. Şimdi kullanılan malzemeler çok daha sterilize.

Kandan anlaşılmıyor diye biliyorum hatta bebek dogana kadar ekoda anlasilmayan durumlar olabiliyormuş

Kızlar gümrük vergisi artışından önce almaya karar verdiğiniz ürünleri kodlarıyla paylaşır mısınız
Oto koltuğu olarak ne tercih edeceksiniz?

Çok sevindim iyi olmanıza, en yakın arkadaşım aynı senin haftanda hastaneye yattı suyu geldiği için, 32. haftada dopum yaptı. Herşey yolunda, sen sadece yatış sürecince sabırlı ol fazla darlanma :) bak bebeğin iyiymiş şükür :) ağrın olmuşmuydu su gelmeden önce

Geçen sene 18. Haftamda bana o teşhis kondu hidrosefali ve ventrikulomegali deniyor. Benimki malesef yaşamla bağdaşmayacak kadar fazla su biriknesi olmuştu, o yüzden alındı. Birikmenin derecesi önemli, yoksa dünyaya gelince de yaşama tututamıyorlar. Ne diyeceğimi bilemiyorum, çünkü çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…