2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bebeğimizin hala birkaç parça kıyafet dışında bir eşyası yok erken geliyor bana hala mobilya için falan
Ben bebişime daha bir çorap bile almadım son iki aya bırakmayı düşünüyorum her şeyi.çünkü görerek almak istiyorum.coronadan dolayı hem heryer kapalıydı ,hem de ben de evden hala ve hala hiç çıkmıyorum.(Hastane,sağlıkocağı haricinde)

Bebeklerin kalbi anne karnında delik oluyor. Doğumdan sonra belirli bir sürede kapanması gerekiyor. Kapanmazsa kalbi delik diye tedaviye alınıyor. Anne karnında o delik olmazsa, yaşayamazlarmış. Benim doktorun böyle açıkladı

Kızlar aranızda ayaklarında ağrı yaşayan var mı şişlik yok ama ayakalrım ağrıyor çokta yürüyüp ayakta kalmadım aslında ama neden olabilir bacakaleımdada arada uyuşma oluyor
Benimde ayaklarım çok ağrıyodu duşu oturarak alıyorum artık yürüyünce daha az ağrıyo ama ayakta durunca nedense daha çok ağrıyo

Biz bebek odasının siparişini verdik o da 1 aya gelecekmiş. Zaten 7.ayın sonu oluyor yaklaşık, o yüzden normal geldi bana. Ufaktan ufaktan kıyafet alışverişine başlamıştım zaten ama aldıklarım yeterli geliyor şimdilik, teferruatına okullar kapandıktan sonra bakacağım.

Kızlar bugün dışarda işlerim vardı ve yoruldum haliyle bebeğimin hareketlerini çok az hissettim normal herhalde değil mi? Bu durumu yasayan var mı aranızda?

Kızlar bugün dışarda işlerim vardı ve yoruldum haliyle bebeğimin hareketlerini çok az hissettim normal herhalde değil mi? Bu durumu yasayan var mı aranızda?
been evi temizlediğim günlerde eğer yorulmuşsam az hissediyorum dinlenince kıpırdanıyor.

Ya normal de kıpır kıpır oluyor otururken bile hissediyordum maşşalah o kadar diyim .bugün saat 4 ten beri bir türlü hisedemedim taki şimdi uzandım çikolata yedim öyle hissettim telaşlandım neden hareketsiz die bu kadar hareketsiz değildi die die delirdim neyseki şimdi hissettim içim rahatladı allahım sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin çok telaşlıydı

Ayakta çok durursam pek hissedemiyorum ben de, bol su içip uzanınca gene başlıyor ama

Ben 25+2 de gittim 610 gram demişti doktor bana az gibi gelsede doktor bi önceki gittiğin randevularınla karşılaştırma her doktor her cihaz farklıdır dedi haftasıyla uyumlu gözüküyor dedi ama bilmiyorum doktor bi sıkıntı görmediyse sıkıntı yoktur heralde

Ben de dün gittim kızlar 740 gr dedi 24+4 . Renkli ultrosandan da baktı resmen artık her şeyi belli oluyo bildiğin bebek görünümünü almış. Çok güzeldi ya
ayy ben de gördüm ağzını burnunu bayağı kucaklamalık bebekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…