2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ya ben maalesef bebeğimi 4 boyutlu göremiyorum bir kez görebildim.tıp fakültesine devam edince orda sadece 3 boyutlu varmış.

kızlar bu arada merak ettim haftanıza göre bebekleriniz kilosu kaç? haftanıza göre yaza mısınız?
Ben gördükçe kıyafet aliyorum..buyuk parcalari biraz daha sona saklicam galiba..

21 haftalikken 370 gramdi bizim minnak..
Bakalim bu kontrolde ne kadar olucak

Yarın işe başlayacak olanlar kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Canım bende adliyede çalışıyorum bugün müdürümü aradım ve doktora gidicem rapor alıcam dedim. Benim yolum çok uzun o kadar vasıtayı gözüm hiç kesmiyor. Üstelik ilk gebeliğimde yaşadığım için tekrar gebelik zehirlenmesi yaşama ihtimalim var.

ben istanbuldayım. korono olduğundan beri çalışıyorum.Hamdolsun bir sıkıntı olmadı. içimde bir panik korkuda yok. maske eldiven git gel. yeni tak git eve. hayat böyle sürüyor
İnşallah böyle de devam eder ya benim yolum çok uzun ve çalıştığım ortamda cam filanda yok. Zaten ücretsiz izindeyken hamile kaldım ve 3,5 aylık hamileyken iznim bitti sonrada şansıma idari izin verildi. Şimdi analık izni için son 2 ayım onu da rapor izin geçiştirmeyi düşünüyorum

Peki müdürün olumlu cevap verdi mi rapor almak çok zor diye biliyorum benim kendi doktorum bu konuda maalesef çok katı rapor istediğimde vereceğini hiç sanmıyorum

Peki müdürün olumlu cevap verdi mi rapor almak çok zor diye biliyorum benim kendi doktorum bu konuda maalesef çok katı rapor istediğimde vereceğini hiç sanmıyorum
Yani bir şey demedi açıkçası ben zaten rahatsızım filanda diyince bişey diyemedi. Zaten rapor almakta zor tanıdık filan olucak işte inşallah becerip alırım bende. Sende tanıdık filan varsa onlardan bir dene şansını derim eğer rapor almayı düşünüyorsan tabi.

13 temmuzda çalışabilirlik raporu alacağım ama 5 hafta uzun bir süre 17 Ağustos ayrılış doğumdan sonra daha çok ihtiyaç olabilir diye endişeleniyorum
İlk bebeğimde öyle yapmıştım bende 36 da ayrıldım 37de Doğum yaptım. Gerçekten iyi oluyor ama bu süreçte düşünmüyorum ben. Gidişata göre sende bakar bir karar verirsin olmadı. Bu arada çalışır raporu aldıktan sonra yine istediğin an ayrılırsın onda sıkıntı olmuyor. İstersen bir gün sonra bile çalışamaz raporu alıp ayrılabilirsin. 5 hafta beklemene gerek yok yani.

Benim doktorum şu süreçte işe gitmen çok riskli rapor vereceğim dedi. İş yerimle görüştüm sağ olsunlar onlarda doğuma kadar evden çalışabildiğin kadar çalış dediler. Şu süreçte gebelere doktorlar rapor vermeyecek de ne zaman verecekler? tabi yaşadığınız il riskli illerden değilse

22. Haftada olup da Hala mide bulantısıyla birlikte halsizlik,yorgunluk yaşayan var mı?Ben mahvoldum hiç kendimde değilim de normal mi acaba?22+5 im

Helal olsun çok doğru demiş doktorun. Bende istanbuldayım yani virüsün merkez üssü daha ne olsun. Doktorumlada yarın görüşücem bakalım bana ne diyecek. İnşallah seninki gibi esaslı davranır.

24+1de 850 gramdı bebiş, kızlar. Acaba fazla mı, şeker testi yaptırmadım. 5 gündür kafama takılıyor İlkinde yaptırmıştım herhangi bir sıkıntı yoktu. Hatta çok iyiydi değerler. Ona güvendim umursamadım ama bazen tatlı istiyor canım bunda. Dahiliye açlık tokluğa bakar mı biliyo musunuz? Tiroit için gidicem, gitmşken yptrsam diyorum en azından açlık tokluğu.

benimki 24+5 te daha fazlaydı. şeker konusunu haftaya halledeceğim. elimden geldiği kadar sağlıklı besleniyorum. şekerden şüphe edeceğim bir durum da yaşamadım. bebeğimin iriliğini genlerimize bağlıyorum çünkü ikimizin de ailesinde ufak tefek kimse yok

içini ferah tut bir şey yoktur allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…