2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ay inşallah canım, teşekkür ederim, sağlıklı olsunlar da yeter ki ben de tatlı sevmem normalde şaşırdım kendme, tabi çok değil iki kez filan istedi. Benm için tuhaf bir şey. Doktorum en azndan açlık tokluğa baktır dedi, sen de hallet canım buna baktır. Sağlıkla gelsin kuzular inşallah

[QU+3OTE]="illuminae, post: 64006583, member: 824930"
kızlar bu arada merak ettim haftanıza göre bebekleriniz kilosu kaç? haftanıza göre yaza mısınız?
[/QUOTE]
21+3te 500 gramdı. Bakalım bir sonraki kontrolde (3haziran) ne kadar olmuş olacak. 1 aydır bulantı kusma şikayetim yok o yüzden rahatım bin şükür inşallah bebise de yaramistir

Slmlar Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin insAllah kızlar sağlıkla kucağınıza alırsinz

El emeği yaptığım ürünleri uygun fiyatlarla satıyorum ilgilenen olursa

Kızlar size bir sorum olucak ben bu enfeksiyon kaşıntı şikayetlerimden dolayı vajina bölgeme sıcak havlu koyuyorum bazen havluyu ütüleyip koyuyorum iyi geldiğini duydum hep ama sanki bunu yaptıktan sonra da hafif kasılma hissediyor gibiyim acaba bir sakıncası var mıdır ki

Belki bakteriler sıcak ortamda artıyordur, enfeksiyonunu artırabilir. Bazen annem de yapıyor ama ben hiç yapmadım. Sen hamilesin temkinli olmak gerek canım.

Ins bi sıkıntı cikmaz canim benim de bebişim biraz iriymiş. Haftasina göre iri dedi doktorum ama eşim seker yüklemesi istemedi açlık tokluk yaptim o da normal çıktı.

sıcak suyla banyo yapmamamız gerektiğini biliyorum. belki sıcak havlu da aynı etkiyi yaratıyordur. ya da bakterileri üretiyordur. doktora danış istersen

24+6 da 766 grmdi benim bugün tetenoz aşısı ilk dozu oldum kolum da ağrı var şekerde yaptım tokluk 127 çıktı iyi dedi ebem ve sıcak havlu koyan arkadaşım bence bunu yapma baoteriler sıcak ortamda çoğalır yayılır diye biliyorum araştır istersen hamilelikte sıkıntı oluyordur soğan kürü ve soğan koymak iyi geliyor ama oda hamilelikte tehlikeli olabilir

evet aşı ağrı yapıyor. ilk gün hiçbir şey yoktu bende ama sonraki 2 gün kolumun üzerinden tır geçmiş gibiydi

İkinci doz kaçıncı haftada olacak ?

Çok teşekkür ederim canım

QUOTE="illuminae, post: 64024653, member: 824930"]
sıcak suyla banyo yapmamamız gerektiğini biliyorum. belki sıcak havlu da aynı etkiyi yaratıyordur. ya da bakterileri üretiyordur. doktora danış istersen
[/QUOTE]
Öyle yapıcam kuzum teşekkür ederim

Merhaba ben de Tuzla’da yaşıyorum doktorun kim acaba? Hangi hastaneye devam ediyorsun ?

Canım ben de enfeksiyon kapmışım doktora görün bence hafife almamak gerekiyor enfeksiyon benim suyumu da getiriyordu akıntı ile birlikte azar azar su gelebiliyordu dikkat et canım akıntının durumuna Maalesef şu an bana doktorum fazla ayakta kalmayı yasakladı ağır iş yok cinsel ilişkiden uzağım bana düşüğe kadar gidebilir enfeksiyonu yok etmememiz gerekiyor dedi çok korkuttu beni Sen de fazlalaşmadan bir doktora görün bence sıcak havlunun iyi bi etkisi de olmayabilir

Ya kuzum ben bundan 1 buçuk ay önce yine idrar verdim enfeksiyon için ama idrarım temiz çıktığı halde akıntım ve kaşıntım oluyor bi defa da sağlık ocağında bakılmıştı idrarıma yine benim şikayetlerim üzerine yani ama yine idrarım temiz çıkmıştı bende anlamıyorum

Merhaba ben de Tuzla’da yaşıyorum doktorun kim acaba? Hangi hastaneye devam ediyorsun ?
Merhaba cnm pendik medipol canan hanima gidiyodum..memnundum..suan memleketteyim virüsten dolayi burda kaldim 3 aydir gitmiyorum..haftaya donucem insallah umarim bıraktığım gibidir hersey

Enfeksiyon olmasada mantar var o zamn canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…