2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar çamaşır deterjanı olarak neler aldınız Ben dalanın doğal zeytin yağlı granül sabununu aldım içerik olarak o temiz geldi gözüme yumuşatıcı olarak dalinin düş bahçesini aldım kullanırmıyım bilmiyorum yumusacıtıyı ama sizler ne kullancaksınız

Son düzenleme:
daha çamaşır almadığım için deterjan da almadım

Ins bi sıkıntı cikmaz canim benim de bebişim biraz iriymiş. Haftasina göre iri dedi doktorum ama eşim seker yüklemesi istemedi açlık tokluk yaptim o da normal çıktı.
İnşallah canım, Persembe yaptırcam ben de açlık tokluğu. Sezeryan olacağı için bebişin iri olması sıkıntı değil doğumdan sonra ele avuca gelir ama bu şeker olayı tedirgin ediyor. Çok şükür normal çıkmış senin de

Kızlar biraz önce iç çamaşırımda bir ıslaklık hissettim ve lavaboya gittiğimde sarı yeşimlisi bir akıntı vardı fazlasıyla ve etrafında da büyük bir halka şeklinde ıslaklık vardı akıntıyla suyum geliyormuş diyen bir arkadışım vardı bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım

Enfeksiyon dur o dikkat et

Canım bence hemen doktorunla iletişime geçmelisin

bayağı enfesksiyonun var sanırım. sarı yeşil akıntı iyi değil diye biliyorum

Evet sarı yeşil akıntı enfeksiyon diye bende biliyorum bi kaç gündür de akıntım vardı zaten ama ilk defa bugün ıslaklık oldu

Aynısını yaşamıştım canım tabi ki her gebelik bir değildir ama benimki enfeksiyondu. Bugün de hem vajinal kültür hem idrar kültürü alınacak benden. Bence sen de git doktora, ben sırf bu yüzden gitmiştim.

Hemen doktorunla iletişime geç canım. Benim doktorum sarı yeşilimsi akıntı olursa hemen bana haber ver demişti. Önlemini al sen.

Özelde çalışanları da dahil etseler güzel olurdu sanki... Neyse zaten az kaldı, kamudakiler gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…