2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hemen doktorunla iletişime geç canım. Benim doktorum sarı yeşilimsi akıntı olursa hemen bana haber ver demişti. Önlemini al sen.
Bir defa daha akıntı şikayeti nedeniyle acile gittim yine bi kaç kere bu yüzden sağlık ocağında idrar verdim ama her seferinde idrarım temiz çıkıyor bugün yine sağlık ocağı yakın olduğu için oraya gittim ve onlarda şaşırdı idrarında değil ama vajinal bi sıkıntı var demekki dedi kadın doğuma gidicem artık en yakın zamanda

Bende gidicem artık inşAllah çözülür uzun süredir var ve idrarımda temiz çıkıyor her seferinde gerçekten yordu artık

Canım benim o Hemen doktorunu ara haberdar et çok önemli bişe bende fitil kullanıyorum bir haftadır üç gün arayla işte ben de korkuyorum alttan muayene etmişti beni ağır işi de yasaklamıştı sürekli uzanmaya çalışıyorum

Seninde bu şekilde mi olmuştu canım çamaşırın ıslanmış mıydı ben devlet hastanesinde takipliyim o yüzden bi doktorla da iletişime geçemiyorum ki

Bide senin idrarda enfeksiyon çıktı mı canım benim şikayetlerime rağmen idrarım temiz çıkıyor

Alttan muayne yaptılar banada kaşıntı yoktu sadece akıntı ve su vardı, sızıntı olabilir diye bayramda acile gittim ebe istedim o alttan baktı çok fazla enfeksiyon var dedi dr bebeğe baktı onda bişi yok dedi Allahtan fitil verip gönderdi

Bana da aile hekimim normalde 4 kontrol yeterli, biz Türkiyede gereksizce çok yapıyoruz kontrolleri demişti.
Mesela benim tam kan sayımım falan çok geç yapıldı. Keşke ta en başında bu doktora gitseydim
ben yurt dısında yaşıyorum ilk kontrol 12. hafta yapılıyor bir sonraki 20.haftada detaylı ultrason. benim daha once dusuğum olduğu için riskli gebelik bölümüne alınmıştım 10.haftadan beri takibim yapıldı. ama dediğiniz gibi turkiyedeki kadar kontrol olmuyor. kanama şiddetli ağrı ya da anormal bir durum yaşamadıkça hastaneye gitmenize gerek yok diye düşünülüyor.

Çok kötüyüm kızlar bu haftaya kadar gelmeyen kanama bu haftadan sonra geliyor tekrardan progestana başladım yürümek ilişki kolumu yukarı kaldırmak falan tamamen yasaklandı çok korkuyorum bebeğe bisey olacak diye

Dikkat et canım kendine yat uzan dinlen bakabilecek kimsen varsa yanında dursun stres yapma hiç çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider

Stres yapmamaya çalış. Çoğunu atlatmışaın Stres yapma canım. Ben yaklaşık 1 aydır öyleyim. Yattığın sürece bebeğe hiçbirşey olmaz merak etme. Allah yardımcımız olsun

bir sorun çıkmaz inşallah. tuvalet hariç kalkma yerinden. ailenden yakında olan kimse var mı?
Var ailemin memleketindeyim yemeğimi annem gönderiyor haftalık temizliğide ablam geliyor bu şekilde idare ediyorum iki dakka otursam vajinamda öyle bir baski oluyor ki çok rahatsız edici inan doğurdum dogurucam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…