2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Var ailemin memleketindeyim yemeğimi annem gönderiyor haftalık temizliğide ablam geliyor bu şekilde idare ediyorum iki dakka otursam vajinamda öyle bir baski oluyor ki çok rahatsız edici inan doğurdum dogurucam diyorum
yardım edenlerinin olması iyi bak. sen sadece uzan dinlen. sık sık pozisyon değiştirerek yatmaya çalış. sol tarafına yat belki faydası olur.

Kırmızı kan görürsen gel bebeğin eşi önde rahim ağzını kapatmış kahverengi kanamalarin olur dedi
Var ailemin memleketindeyim yemeğimi annem gönderiyor haftalık temizliğide ablam geliyor bu şekilde idare ediyorum iki dakka otursam vajinamda öyle bir baski oluyor ki çok rahatsız edici inan doğurdum dogurucam diyorum

Bebeğin eşi öndeyse kanamalar oluyor. Benim de aynı kimi az kimi çok kanamalarım oluyor. Korkma biz istesek de o eş ordayken doğuramayız.
Kanamam varken kesilsin diye Hud suresi 44. ayetle, mülk süresi son ayeti 7'şer kere inşirah süresini okudum hep. Sürekli ihlas okudum. Abdestsizim der rahat edemezsen ablan okusun sana. Hala dua ediyorum.
Önce doktorunun dediklerine uy.
Sana da dua ediyorum. İnşallah vaktiyle, sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun

Kızlar hamileler için normal bireyler kadar riskli diyolardi...ama haberler öyle değil... bağışıklık güçlendirmek için ne kullanıyorsunuz? bitkisel herşey yasak...bide tuhaf bir bakteri çıktı idrar testimde...dirençli bir bakteriymiş... bağışıklık güçlenmesi için ne yapacağımı bilemedim.sarimsak yoğurt portakal kivi yiyom ama.yetmiyor sanırım. Tavsiyesi olan varmi

bol yeşillik bol limon. mevsim meyveleri tüketiyorum ben. sık sık su içiyorum 3 lt yi buluyordur hatta. az ve sık yiyorum kilo almamak için de. giydiklerime dikkat ediyorum. gerisi allah kerim.

Bundan sonra hep mi böyle olacak yoksa korona yüzünden mi biliyo musun canım? Yanı aradakı sekız haftayı calışabilir raporu alarak doğumdan sonraya atabiliyor muyuz acaba?
Yok canım sadece virüsten dolayı verilmiş bir izin bu. Yani risk kalkınca bunu da kaldıracaklar. Dur yazıyı atayım bak istersen.

Eklentiler

• 72470FC2-6F7E-44B4-95B8-D3D2C1A0E9C2.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 50
Biraz araştırayım bende ağır hantal pahalı olan arabalardan istemiyorum cunku
Kesinlikle en iyisini yaparsın ben ilk bebeğimde heves ettim önce öyle aldım stokkelerden gerçekten konforlu ve çok güzel ama büyük pratik değil sonradan joie pact aldım efsane rahat kibar üstelik yenidoğan için pusette takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…