- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.541
Evet canım ben de kaşıntı olmadığı halde akıntı ile su geliyordu su gelir gelmez korktum sızıntı olabilir die doktorumla görüştüm sabahında gel dedi sonra da Altan muayene etti aşırı şekilde enfeksiyon kaptığımı söyledi zimaks die bi ilaç verdi üç lü fitil verdi onları kullanıyorum bakalım bir kaç güne ilaçlar biter takip edeceğim durumumu evet canım ıslaklık oluyordu iç çamaşırımın dışından bile belli ediyordu kendiniSeninde bu şekilde mi olmuştu canım çamaşırın ıslanmış mıydı ben devlet hastanesinde takipliyim o yüzden bi doktorla da iletişime geçemiyorum ki
Canım bişe sormak istiyorum bende fitil kullanıyorum gece uyumadan önce kullanıyorum saat 4 5 gibi lavaboya kalkıyorum iç çamaşırıma fitil kalıntısı ve su gelmiş oluyor iki defa kadar yaşıyorum su alıntısını fitil kullandığım gün sende de öyle bişe oldumu bana açıklarsan çok sevinirim merak ediyorum korkuyorumAlttan muayne yaptılar banada kaşıntı yoktu sadece akıntı ve su vardı, sızıntı olabilir diye bayramda acile gittim ebe istedim o alttan baktı çok fazla enfeksiyon var dedi dr bebeğe baktı onda bişi yok dedi Allahtan fitil verip gönderdi
Canım yarın sabahtan doktora gitsen iyi olur ihmale gelmez ne olur ne olmaz git görün benceSeninde bu şekilde mi olmuştu canım çamaşırın ıslanmış mıydı ben devlet hastanesinde takipliyim o yüzden bi doktorla da iletişime geçemiyorum ki
geçmiş olsun ben de 2 hafta önce kanama oldu. progestana başladım. 13-14 gün yattım. Yatmaktan çok sıkıldım ama mecbur. Şu an kanamam falan yokÇok kötüyüm kızlar bu haftaya kadar gelmeyen kanama bu haftadan sonra geliyor tekrardan progestana başladım yürümek ilişki kolumu yukarı kaldırmak falan tamamen yasaklandı çok korkuyorum bebeğe bisey olacak diye
Çok çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede geçer bir daha tekrarlamazKırmızı kan görürsen gel bebeğin eşi önde rahim ağzını kapatmış kahverengi kanamalarin olur dedi
Anladım canım. 24'te ayrılabiliyor olsaydık normalde de keşke, 37e kadar çalışıp 13 haftayı doğum sonrasına atabilir olmak mükemmel olurdu.. İlk altı ay anne sütü diyorlar, doğum sonrasına sekiz hafta ayırıyorlar.. Zar zor 37e kadar çalışıp 5 haftayı atarak kar sayıyoruz çocuğumuz için. Neyse buna da şükür. Keşke tüm hamilelere gelseydi daha adaletli olurdu, diğer arkadaşlarımız için üzüldüm..Yok canım sadece virüsten dolayı verilmiş bir izin bu. Yani risk kalkınca bunu da kaldıracaklar. Dur yazıyı atayım bak istersen.
Evet canım gerçekten çok güzel olurdu ama napalım şu durumda buna da çok şükür ve keşke dediğin gibi tüm hamileler yararlanabilseydi bu izinden ona bende çok üzüldüm.Anladım canım. 24'te ayrılabiliyor olsaydık normalde de keşke, 37e kadar çalışıp 13 haftayı doğum sonrasına atabilir olmak mükemmel olurdu.. İlk altı ay anne sütü diyorlar, doğum sonrasına sekiz hafta ayırıyorlar.. Zar zor 37e kadar çalışıp 5 haftayı atarak kar sayıyoruz çocuğumuz için. Neyse buna da şükür. Keşke tüm hamilelere gelseydi daha adaletli olurdu, diğer arkadaşlarımız için üzüldüm..
Evet benimde oluyor ilk yaptığımda afedersin şeyimin üstü krem sürülmüş gibiydi daha önce kullanan arkadaşımı aradım normal dedi, bende de çok fazla yeşil akıntı oluyor fitilden sonra bende uyumadan önce yapıyorum ama sonrasında yürüsem hemen akıyo bişiler sık sık günlük ped ve çamaşır değiştiriyorum heralde enfeksiyon sökülüp gidiyorCanım bişe sormak istiyorum bende fitil kullanıyorum gece uyumadan önce kullanıyorum saat 4 5 gibi lavaboya kalkıyorum iç çamaşırıma fitil kalıntısı ve su gelmiş oluyor iki defa kadar yaşıyorum su alıntısını fitil kullandığım gün sende de öyle bişe oldumu bana açıklarsan çok sevinirim merak ediyorum korkuyorum
Bende 10 damla kullanıyorum
Evet bende de tüm gün fitil kalıntısı dökülüyorda benim merak ettiğim su da geliyor mu ? O fitil kalıntısı ile birlikteEvet benimde oluyor ilk yaptığımda afedersin şeyimin üstü krem sürülmüş gibiydi daha önce kullanan arkadaşımı aradım normal dedi, bende de çok fazla yeşil akıntı oluyor fitilden sonra bende uyumadan önce yapıyorum ama sonrasında yürüsem hemen akıyo bişiler sık sık günlük ped ve çamaşır değiştiriyorum heralde enfeksiyon sökülüp gidiyor
Canım öncelikle canını hiç sıkma.ben de ikili ve dörtlü taramada sıkılmıştım.hoş aksi bir durum çıkmamıştı ama devlet amniosentez için bayaa bir ısrarcıydı.hatta amniosentez yaptırmak istemiyorum diye kağıt bile imzalattırdılar.doktor istersen yaptır için rahat eder falan demişti de hepsinde düşük riski oldığundan yanaşmamıştım.senin durumuna gelecek olursak,ikili taraması,üçlü taraması,detaylısı hepsi ama hepsi sorunlu çıkıp buna rağmen sağlıklı bebek doğurduğunu yazan çok kişi olduğunu okudum burada.bak doktor da korkulacak bir şey olmadığını söylemiş.Allah’a,dualara sığınmaktan başka çaremiz yok.sen içini ferah tut bence.Kızlar merhabalar dünden beri aşırı üzgününüm.Detaylı ultarsona girdim dün.beyninde tek tarflı vertikül genişlenesi çıktı.Perinatolog 10.2 olarak ölçtü.Bugün hatta devlet hastanesine gittim ordaki doktpr 9.4 ölçüp önemli bir şey olmadığını sıkıntıya sokacak bir durum bulunmadığını söyledi.Üçlü testim fln da çok iyi çıkmıştı.Başka herhangi bir sorunu da çıkmadı.Aşırı kafama takıldı Aynı şeuler söylenen ya da bu değerlerle doğum yapıp hiç duyduğunuz oldu mu çok ama çok endişeliyim
Çok teşekkğr ederimCanım öncelikle canını hiç sıkma.ben de ikili ve dörtlü taramada sıkılmıştım.hoş aksi bir durum çıkmamıştı ama devlet amniosentez için bayaa bir ısrarcıydı.hatta amniosentez yaptırmak istemiyorum diye kağıt bile imzalattırdılar.doktor istersen yaptır için rahat eder falan demişti de hepsinde düşük riski oldığundan yanaşmamıştım.senin durumuna gelecek olursak,ikili taraması,üçlü taraması,detaylısı hepsi ama hepsi sorunlu çıkıp buna rağmen sağlıklı bebek doğurduğunu yazan çok kişi olduğunu okudum burada.bak doktor da korkulacak bir şey olmadığını söylemiş.Allah’a,dualara sığınmaktan başka çaremiz yok.sen içini ferah tut bence.
Su değilde yeşil sümüksü bir şey akıyorEvet bende de tüm gün fitil kalıntısı dökülüyorda benim merak ettiğim su da geliyor mu ? O fitil kalıntısı ile birlikte
Enjeksiyon canım doktoruna söyle ilaç verirmerhabalar çamaşırımda mavi yeşil renkli su gibi birşeyler var şaşkınım ne olabilir
Ben de ilk çocuğumda bir yıl evdeydım ama çok sıkıldım sonraları, öğretmen olduğum için ikinci dönem yarım gün başlarım sanırım. Evden cıkmak da iyi geliyor bazen. Heralde covid yüzünden dediğin gibi 24e çekmişler canım hayırlısı olsun.Evet canım gerçekten çok güzel olurdu ama napalım şu durumda buna da çok şükür ve keşke dediğin gibi tüm hamileler yararlanabilseydi bu izinden ona bende çok üzüldüm.
Doğumdan sonra imkanınız varsa kesinlikle ücretsiz izine ayrılın derim çok şükür ben bundan nasiplenebildim kızımla hiç ayrılmadık 28 aydır. Allah bu güzelliği dolu dolu yaşamayı her isteyene nasip etsin.
Ben de öğretmenim,ikinci dönem ücretsiz izin alıp almama konusunda kararsızım.Siz bakıcıya mı vereceksiniz göreve başlayınca daha da çok küçük oluyorlar.İlkinde bir dönem ücretsiz almıştım sanırım bunda da öyle yapacam.Ben de ilk çocuğumda bir yıl evdeydım ama çok sıkıldım sonraları, öğretmen olduğum için ikinci dönem yarım gün başlarım sanırım. Evden cıkmak da iyi geliyor bazen. Heralde covid yüzünden dediğin gibi 24e çekmişler canım hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?