2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bencede bu süreçte biraz zor bir yere gidemiycez gibi duruyor seneye artık

Bize de polis kampı çıktı(izmir urla) ama gidemeyeceğiz maalesef.kpss/yds tarihleri okadar çok değişti ki..haziranın sonundaki E-ydsye göre kamp tercihimizi yapmıştık.sonra sınavı yine 19 temmuza ertelediler.tatil de bu tarihten tam bir hafta önce bitiyor.Bir hafta boyunca ne yapacağız diye şaştık kaldık.onun için bu sene çok çok zor.artık seneye atanmış ve yanımızda oğluşumuzla tatile çıkarız inşallahh

mesleğiniz nedir merak ettim mahsuru yoksa

Kızlar sucuk salam sosis yiyor musunuz bugün kahvaltıya yapmıştım baya da canım istedi yedim ama sonrada acaba bişey olur mu diye de düşünmeden edemedim

Kızlar sucuk salam sosis yiyor musunuz bugün kahvaltıya yapmıştım baya da canım istedi yedim ama sonrada acaba bişey olur mu diye de düşünmeden edemedim
Benim doktorum yasakladı.hatta ciğer ,dalak,böbrek vs de yasak.turşu,salça,tuz Hamilelerin bunları yemesi sakıncalıymış.yemeklerim tatsız,tuzsuz eşime ayrı,kendime ayrı pişiriyorum valla.

Ayyy turşu falan zaten başta bi tiksindim yemiyorum da salça falan her yemek de var
Ben hamile kalmadan öncesinden uyarıldım doktorum tarafından.Ama ilk üç ay turşudan başka bir şey yemek istemiyordum.Gözümün önünden arkasından her yerinden turşu geçiyordu sonra ödem fazla olunca doktor yasaklılar arasına salça ve en başta turşuyu da koydu.geçen iki hafta gayet ödemlerim gitmişti ama bu hafta yine bi şiştim tuz,salça,turşu hayatımda olmamasına rağmen doktor sen yine de ağzına bile sürme dedi.Onları da yersen balon gibi şişersin dedi.suyu arttırmamı da ekledi.

Sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yaptırdım. Şeker yükleme yaptırmamıştım. Yaptırmak da istemiyordum. Açlık kan şekerim 89 geldi. Onca kanamaya demir düzeyim de iyi çok şükür.

Yaa şişlik çok kötü bişey aman dikkat et kuzum

hem de nasıl! eşimi bezdirdim. İkinci çocuğun lafını bile ettirmiyor. Bunu da yapmasaydık diyor o derece.
offf ben de eşime karşı öyleyim

bir de 4. ayın sonundan beridir bir huy edindim evlerden ırak. tuvalete gitse peşinden gidesim var. geceleri asla ayrı anlarda girmiyorum yatağa asssla hem de. uhuyla yapıştırıcam kendime en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…