2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dalin almayi düşünüyorum hepsini

Kızlar kimler şeker yüklemesi yaptırdı ? Bu konuda çok farklı görüşler var insan kafa karışıklığı yaşıyor.

Ben yaptırdım. 75 gr olduğu için tarama değil yükleme diye geçti. 4 saate yakın aç kaldım ve çok yoruldum bitap düştüm resmen. Ama elhamdülillah sonucu güzel geldi.

Kızlar günde bir dondurma yiyorum çünkü mide yanmamı söndürüyor sanki.10 gün sonra da şeker testim var etkiler mi sonucu.Yükseltir mi şekeri mi ?Bırakmalı mıyım dondurma işini?Siz de durum ne?Yüksek çıkarsa diye korkuyorum

Ben yaptırdım. 75 gr olduğu için tarama değil yükleme diye geçti. 4 saate yakın aç kaldım ve çok yoruldum bitap düştüm resmen. Ama elhamdülillah sonucu güzel geldi.
Bende yaptırdım dün 75 gr ama biraz nette yazılan şeyler sonrası için gözümü korkuttu o yüzden sizlerede sormak istedim.

Canım bence azaltabilirsin. Benimde hamileliğimde en çok yediğim şeylerden biri dondurma oluyor. Ama her gün değil aralıklı yemeye özen gösterdim. Şeker yükleme sonucumda çok şükür iyi çıktı. Bence bu süreçte her şeyi kısıtlamak değilde dozunda yiyebilmek önemli.

Ben sucuk,hamburger vs yiyorum hatta ne bulursam yiyorum galiba
Dikkat ediyorum ediyordum bende ama 2 gündür aşırı iştahım var ve kilom bı anda artti ne bulsam yiyesim geliyor siz gibi
Ve mide ekşimesi mi desem son 10 güne yakındır yediklerim rahatsız ediyor boğazımda ekşime tadı midemde bulantı var saçı uzuyor diyorlar sizlerde var mı böyle bişey kizlar

her şeyden vazgeçerim ama karpuzla dondurmadan geçemem sanırım

1 gün öncesinde yemezsen testi etkilemez ama şekerin normalde varsa onu etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…