2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim doktorum yasakladı.hatta ciğer ,dalak,böbrek vs de yasak.turşu,salça,tuz Hamilelerin bunları yemesi sakıncalıymış.yemeklerim tatsız,tuzsuz eşime ayrı,kendime ayrı pişiriyorum valla.
Salam sosis sucuk yasak ama bana ilk gebeliğimde perinatolog özellikle ayda 2-3 kere ciğer ye demişti. Bolbol da yemiştim hiç kansızlık çekmemiştim

Merhaba hatunlar bende salı günü gittim doktora şeker açlık çok iyi 80-90 çıkıyordı ama doktorum yapalım dedi şeker yükleme ve yaptık şekerin 217 çıktı tokluk hemen diyetisyene yönlendirdi diyet verdi 1 hafta tokluk kan şekeri takibi yapacağım sabah öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat sonra ölçeceğim doktorum 140 ın üzerine çıkmaması lazım dedi eğer çıkarsa insülin başlayacağız dedi bugün öğle yemeğinden sonra canım dondurma istedi oreolu cornet yedim 1 saat sonra ölçtüm 167 çıktı bakalım herşeyin hayırlısı bebişimde iyiymiş 25+2 deyiz 35 cm boy 800 gr olmuşuz

Kızlar sucuk salam sosis yiyor musunuz bugün kahvaltıya yapmıştım baya da canım istedi yedim ama sonrada acaba bişey olur mu diye de düşünmeden edemedim
Ben hamileliğinin başından beri 3 günde bir sucuklu yumurta yiyorum sabahları. Iyi piştiğinde sorun olmuyor diye biliyorum. Çok seviyorum . Ama salam sosis sevmiyorum yemiyorum.

Ben de 50 lik yükleme yaptırdım. Açlık 85 tokluk 200 çıktı. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye diyetisyen e falan yönlendirmeden 3 hafta dikkat etmemi soyledi. Tatlılardaki meyveler beyaz un pirinç yeme dedi. 3 ana 3 ara öğün yap dedi. Ben 1 hafta falan dikkat ettim. Sonra yavas yavas salmaya başladım aslında diyetisyene yonlendirseydi daha iyi olurdu. Daha özenli davranırdım belki. Haftaya tekrar dahiliyeye tekrar gidicem. 75 lik yükleme yapılacak. Inşallah sorun çıkmaz. Çıkarsa doktorum endokrinoloji ye yollicam dedi. Detaylı ultrasona girdim dün. Her şey normaldi. Rica etsem diyet listenizi benimle paylaşırmısınız? Ornek olması açısından. Liste kiloya göre veriliyor. Kilonuzu da öğrenebilir miyim?

Ben hamileliğinin başından beri 3 günde bir sucuklu yumurta yiyorum sabahları. Iyi piştiğinde sorun olmuyor diye biliyorum. Çok seviyorum . Ama salam sosis sevmiyorum yemiyorum.

Ben de sucuklu yumurta yiyorum, nadiren de olsa bir iki lokma etsiz çiğköfte de yedim gebelikte. Çiğ et yemiyoruz neticede illa ki pişiriyoruz bir şey olmaz evelallah

Ben de sucuklu yumurta yiyorum, nadiren de olsa bir iki lokma etsiz çiğköfte de yedim gebelikte. Çiğ et yemiyoruz neticede illa ki pişiriyoruz bir şey olmaz evelallah
Ben de yedim çiğ köfte. Yiyecekler konusunda biraz rahatim galiba. Tabi şuan seker ile mücadele ediyorum. Ona rağmen çok dikkat edemedim. Haftaya seker olayı kesinleşince tam olarak diyete baslarim sanırım.

Kızlar bebek arabası alcaktım bi heves e bebeğe gittim ayın 6sına kadar tadilat varmış alamadan döndük pepp next nuna bebek arabası alacaktım hem hafif hem katlanınca küçücük oluyor hemde uygun fiyatlı bugün kardeşim baby plus travel sistem bebek arabası linkini atmış o da uygun geldi aynı derece hafif kullanışlı mıdır bilmiyorum gidip göreyim haftasonu dedim yasak varmış pazarteside indirim bitiyor netten alcak mecbur ama hangisini bilen eden fikri olan var mı

Ilk bebek olunca insan çok takıyo tabi. Hatta elinde olsa her hafta gidip görmek istiyosun Ama ikinci de artık tecrübeli ve daha rahat oluyosun. Önemli olan sağlıklı olması. Yoksa ultrasonda boy kilo tahmini çoğu zaman tutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…