2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım bende her gün yiyorum dondurma . Her akşam yiyorum . Öyle çikolata falan pek yemiyorum ama dondurmaya sardım baya pazartesi akşamı yedim dondurma salı günü de şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr. Ama bişey çıkmadı çok şükür normal çıktı

Kızlar kimler şeker yüklemesi yaptırdı ? Bu konuda çok farklı görüşler var insan kafa karışıklığı yaşıyor.
Ben hiçbir zaman yüklemeye sıcak bakladım. Fazla şeker(ekmek dahil) tüketmem. O glikozu da içebileceğimi sanmıyordum. Bir dilim baklavayı bile yemekte zorlanırım. Kilo almadım. Yediklerime dikkat ettim. Açlık şkerini yeterli buldular, zorlmadılar da. Yaptırmadım.
Ama her zaman doktorları dinlemek gerektiğini düşünüyorum. Doktor yaptırman gerektiğini söylerse yaptır, herkesin riskleri farklıdır. Aileden şeker hastalığı olabilir, fazla kilon olabilir, bebek fazla kilolu olabilir vs vs.

Şeker yuklemesi bence çok mantıklı hamilelik şekeri dahi olsa çocuğa geçebilir doğumu falan zorlaştırabilir yaa olumsuz bı sürü şeyi var yaptırıp sonucuna göre dikkatli olmak gerek karnimizdaki bize emanet gerekiyorsa diyet yapilcak dikkat edilecek sonuca göre benim iyi çıktı çok şükür

Ben zaten yaptırdım canım dün ama nette okuduklarımı kafama taktım biraz o yüzden size sormak istedim. Bende bir dilim baklavayı bile zor yiyen bir insanım. Bende yediklerime hep dikkat etmeye çalışıyorum. Açlık şekerimde 74 tü ama doktorum yapmaktan yanaydı bende doktoruma güvenerek yaptırdım. Çok şükür de sonucum iyi çıktı. Ama nette yazılanları okuyunca canım sıkıldı biraz.

Ne diyo ki internette . Her yazılana inanmamak lazım doktorun vardır bi bildiği

Doktoruna güven nette herkes bir şeyler yazıyor doğru ya da yanlış.

Kızlar selam,
Bebeği dönen var mı? 27 haftaya girdim ama oğlum hala ters pozisyonda en son kontrolünde dr söyledi. 35e kadar döner yoksa beklemeyiz dedi. Ne zaman pozisyonunu alır bir fikrim yok. Sizin bebekleriniz ne durumda?

Benimde dün kontrolüm vardı ama doktorum pozisyonuyla ilgili hiçbir şey söylemedi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…