- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.661
7nci hafta içinde çok az bir leke olmuştu Ben de.Kızlar merhaba dün doktora gittim 4+5 şuan çok şükür keseyi gördük doktor kesen güzel yerleşmiş dış gebelik sorunu yok herşey yolunda dedi vitamin takviyelerimi verdi. Hamilelğin başından beri çoook hafif bi ağrım vardı ama iki gündür falan kesildi agrı bugün hiç ağrı yok. Ama az önce baktım iki üç damla kahverengi leke gelmiş. Doktoru aradım hemen iki üç damla sorun teşkil etmez dedi. Önlem amaçşı progesteron 100 mg verdi. Bir kaç gün kullan eğer artarsa haber ver ve bol bol dinlen dedi. İki saat oldu cok şükür başka hiç gelmedi leke. Başına gelen oldu mu böyle bişey. Doktor yerleşmede olabilir dedi
Bende dün vajinal muayne oldum bugünde vi süpürdüm biraz Belkide ondan olmuştur allah korusun hepimizi7nci hafta içinde çok az bir leke olmuştu Ben de.
Dr um kırmızı taze kan değilse korkma demişti ilaç bile vermedi. Sadece bir kez oldu ve sonra başıma gelmedi hiç. Alttan muayne sonrası olmustu. Ben zedelendigini düşünmüştüm. Tıbbı bir açıklama değil.
Benim kendi düşüncem.
Belki ilk dozu yüksek dozda yaptı ondan gerek görmediyooo ilk
Bence bir daha alttan muayne yaptırma canım. Ben çok hareketiyim ilk günden beri ama vajinal muayne başka bisey. O yuzden gerekirse isteme reddet.Bende dün vajinal muayne oldum bugünde vi süpürdüm biraz Belkide ondan olmuştur allah korusun hepimizi
Ya hiç bi doktordan duymadım yan etkisi olabileceğini o yüzden içim rahattı ama bilemedimBence bir daha alttan muayne yaptırma canım. Ben çok hareketiyim ilk günden beri ama vajinal muayne başka bisey. O yuzden gerekirse isteme reddet.
Inşallah canım. Benim doktorda yaptırmayı önerdi. Bide benim annemle babamda da şeker var kesin yaptirmalisin dedi bende yaptırdım . Çok şükür bende de bişey çıkmadi. Bebisler de iyidir Allahın izniyleO korkum olmasaydı yaptırmazdım zaten canım yaptırmasaydım var mı şeker yok mu diye takardım sürekli kafama. Neyseki sonuç iyi çıktı şükür inşallah bebeğimde iyidir olumsuz etkilenmemiştir.
Nasıl yani hiç kilo mu almadınız?Ne güzel.Ben hiçbir zaman yüklemeye sıcak bakladım. Fazla şeker(ekmek dahil) tüketmem. O glikozu da içebileceğimi sanmıyordum. Bir dilim baklavayı bile yemekte zorlanırım. Kilo almadım. Yediklerime dikkat ettim. Açlık şkerini yeterli buldular, zorlmadılar da. Yaptırmadım.
Ama her zaman doktorları dinlemek gerektiğini düşünüyorum. Doktor yaptırman gerektiğini söylerse yaptır, herkesin riskleri farklıdır. Aileden şeker hastalığı olabilir, fazla kilon olabilir, bebek fazla kilolu olabilir vs vs.
Kızlar selam,
Bebeği dönen var mı? 27 haftaya girdim ama oğlum hala ters pozisyonda en son kontrolünde dr söyledi. 35e kadar döner yoksa beklemeyiz dedi. Ne zaman pozisyonunu alır bir fikrim yok. Sizin bebekleriniz ne durumda?
Kızlar merhaba dün doktora gittim 4+5 şuan çok şükür keseyi gördük doktor kesen güzel yerleşmiş dış gebelik sorunu yok herşey yolunda dedi vitamin takviyelerimi verdi. Hamilelğin başından beri çoook hafif bi ağrım vardı ama iki gündür falan kesildi agrı bugün hiç ağrı yok. Ama az önce baktım iki üç damla kahverengi leke gelmiş. Doktoru aradım hemen iki üç damla sorun teşkil etmez dedi. Önlem amaçşı progesteron 100 mg verdi. Bir kaç gün kullan eğer artarsa haber ver ve bol bol dinlen dedi. İki saat oldu cok şükür başka hiç gelmedi leke. Başına gelen oldu mu böyle bişey. Doktor yerleşmede olabilir dedi
İnşallah canım iyi olsun miniklerimizInşallah canım. Benim doktorda yaptırmayı önerdi. Bide benim annemle babamda da şeker var kesin yaptirmalisin dedi bende yaptırdım . Çok şükür bende de bişey çıkmadi. Bebisler de iyidir Allahın izniyle
Canım bugün doktor banada bebek önden gidiyor şeker yüklemesi yapalım falan dedi ama ben istemiyorum yaptırmak kendim sağlık ocağından açlık kan şekeri verdim doktorda da tokluk verdim bugün açlık normal değer aralığında ama tokluk sonucu daha çıkmadı. sende şeker ile alakalı neyden şüphelendiler ?Ben de yedim çiğ köfte. Yiyecekler konusunda biraz rahatim galiba. Tabi şuan seker ile mücadele ediyorum. Ona rağmen çok dikkat edemedim. Haftaya seker olayı kesinleşince tam olarak diyete baslarim sanırım.
Kilolu hamile kaldım. Almadım. Ama bebek için endişelenmeye başladım.Nasıl yani hiç kilo mu almadınız?Ne güzel.
Keşke doktoru dinleyip yaptirsaydiniz canım. Doktorlardan daha iyi bilemeyiz. Için rahat ederdiCanım bugün doktor banada bebek önden gidiyor şeker yüklemesi yapalım falan dedi ama ben istemiyorum yaptırmak kendim sağlık ocağından açlık kan şekeri verdim doktorda da tokluk verdim bugün açlık normal değer aralığında ama tokluk sonucu daha çıkmadı. sende şeker ile alakalı neyden şüphelendiler ?
Daha vaktimiz var çok şükürBenimki de ters duruyor ama doktorum daha çook vakti var bebekler bu aylarda balık gibi yer değiştirip durur dedi. Ben de takmıyorum açıkçası
Yok çok şükür kırmızı kan değilde bir iki damla kahverengi akıntıydı sadece çok şükür ağrım sızımda yok geöti biraz korkumDaha çok başındasın kahverengi akıntı normal kırmızı olursa sıkıntı. Eski kan kahverengi olur o da sıkıntı değil
Esas takibimi yapan doktorumla görüşemedim daha tüm sonuçlar çıksın onunla bir konuşacağım duruma göre artık yapalım derse onu dinleyeceğim canım evet riske atmaya değmez yoksa.Keşke doktoru dinleyip yaptirsaydiniz canım. Doktorlardan daha iyi bilemeyiz. Için rahat ederdi
Aynen öyle canım doktorun ne derse ona gore hareket edersin .Esas takibimi yapan doktorumla görüşemedim daha tüm sonuçlar çıksın onunla bir konuşacağım duruma göre artık yapalım derse onu dinleyeceğim canım evet riske atmaya değmez yoksa.
14. haftada bende olmuştu. biraz kırmızı kan geldi biraz da kahverengi, ama çok az. aynı gün içinde durdu ve tekrarlamadı. benimki cinsel ilişkiden sonra olmuştu. ondsn sonra çok dikkat ettik. 14.haftadan önce yerleşme kanaması da dahil hiç kanamam olmamıştı. şimdi 19. haftadayım bu geçen süre içinde birşey olmadı. 4+5 çok erken bir gebelik haftası. progestan kullanıp dinlenin. sabredip beklemekten başka çare yok.Kızlar merhaba dün doktora gittim 4+5 şuan çok şükür keseyi gördük doktor kesen güzel yerleşmiş dış gebelik sorunu yok herşey yolunda dedi vitamin takviyelerimi verdi. Hamilelğin başından beri çoook hafif bi ağrım vardı ama iki gündür falan kesildi agrı bugün hiç ağrı yok. Ama az önce baktım iki üç damla kahverengi leke gelmiş. Doktoru aradım hemen iki üç damla sorun teşkil etmez dedi. Önlem amaçşı progesteron 100 mg verdi. Bir kaç gün kullan eğer artarsa haber ver ve bol bol dinlen dedi. İki saat oldu cok şükür başka hiç gelmedi leke. Başına gelen oldu mu böyle bişey. Doktor yerleşmede olabilir dedi
Dediniz gibii dinlenmeyle geçircez mecbur inşallah sağlıkla doğarlar14. haftada bende olmuştu. biraz kırmızı kan geldi biraz da kahverengi, ama çok az. aynı gün içinde durdu ve tekrarlamadı. benimki cinsel ilişkiden sonra olmuştu. ondsn sonra çok dikkat ettik. 14.haftadan önce yerleşme kanaması da dahil hiç kanamam olmamıştı. şimdi 19. haftadayım bu geçen süre içinde birşey olmadı. 4+5 çok erken bir gebelik haftası. progestan kullanıp dinlenin. sabredip beklemekten başka çare yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?