2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar merhaba dün doktora gittim 4+5 şuan çok şükür keseyi gördük doktor kesen güzel yerleşmiş dış gebelik sorunu yok herşey yolunda dedi vitamin takviyelerimi verdi. Hamilelğin başından beri çoook hafif bi ağrım vardı ama iki gündür falan kesildi agrı bugün hiç ağrı yok. Ama az önce baktım iki üç damla kahverengi leke gelmiş. Doktoru aradım hemen iki üç damla sorun teşkil etmez dedi. Önlem amaçşı progesteron 100 mg verdi. Bir kaç gün kullan eğer artarsa haber ver ve bol bol dinlen dedi. İki saat oldu cok şükür başka hiç gelmedi leke. Başına gelen oldu mu böyle bişey. Doktor yerleşmede olabilir dedi

7nci hafta içinde çok az bir leke olmuştu Ben de.
Dr um kırmızı taze kan değilse korkma demişti ilaç bile vermedi. Sadece bir kez oldu ve sonra başıma gelmedi hiç. Alttan muayne sonrası olmustu. Ben zedelendigini düşünmüştüm. Tıbbı bir açıklama değil.
Benim kendi düşüncem.

Bende dün vajinal muayne oldum bugünde vi süpürdüm biraz Belkide ondan olmuştur allah korusun hepimizi

O korkum olmasaydı yaptırmazdım zaten canım yaptırmasaydım var mı şeker yok mu diye takardım sürekli kafama. Neyseki sonuç iyi çıktı şükür inşallah bebeğimde iyidir olumsuz etkilenmemiştir.
Inşallah canım. Benim doktorda yaptırmayı önerdi. Bide benim annemle babamda da şeker var kesin yaptirmalisin dedi bende yaptırdım . Çok şükür bende de bişey çıkmadi. Bebisler de iyidir Allahın izniyle

Nasıl yani hiç kilo mu almadınız?Ne güzel.

Benimki de ters duruyor ama doktorum daha çook vakti var bebekler bu aylarda balık gibi yer değiştirip durur dedi. Ben de takmıyorum açıkçası

Daha çok başındasın kahverengi akıntı normal kırmızı olursa sıkıntı. Eski kan kahverengi olur o da sıkıntı değil

Ben de yedim çiğ köfte. Yiyecekler konusunda biraz rahatim galiba. Tabi şuan seker ile mücadele ediyorum. Ona rağmen çok dikkat edemedim. Haftaya seker olayı kesinleşince tam olarak diyete baslarim sanırım.
Canım bugün doktor banada bebek önden gidiyor şeker yüklemesi yapalım falan dedi ama ben istemiyorum yaptırmak kendim sağlık ocağından açlık kan şekeri verdim doktorda da tokluk verdim bugün açlık normal değer aralığında ama tokluk sonucu daha çıkmadı. sende şeker ile alakalı neyden şüphelendiler ?

Son düzenleme:
Keşke doktoru dinleyip yaptirsaydiniz canım. Doktorlardan daha iyi bilemeyiz. Için rahat ederdi

Benimki de ters duruyor ama doktorum daha çook vakti var bebekler bu aylarda balık gibi yer değiştirip durur dedi. Ben de takmıyorum açıkçası
Daha vaktimiz var çok şükür inşallah dönerler çünkü benimki ayakları ile mesaneye çok fena baskı yapıyor ve gece gram uyku uyutmuyor

14. haftada bende olmuştu. biraz kırmızı kan geldi biraz da kahverengi, ama çok az. aynı gün içinde durdu ve tekrarlamadı. benimki cinsel ilişkiden sonra olmuştu. ondsn sonra çok dikkat ettik. 14.haftadan önce yerleşme kanaması da dahil hiç kanamam olmamıştı. şimdi 19. haftadayım bu geçen süre içinde birşey olmadı. 4+5 çok erken bir gebelik haftası. progestan kullanıp dinlenin. sabredip beklemekten başka çare yok.

Dediniz gibii dinlenmeyle geçircez mecbur inşallah sağlıkla doğarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…