2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar merhaba özellikle öğretmen olanlara soruyorum.Seminer tarihi belli olmuş 22-26 Haziran ancak gebeler idari izinli.Okulu arayıp müdüre söylememiz yetiyor mu yoksa yazılı rapor falan mı alacaz doktordan bilginiz var mı?Benim okulumun yüzde 75i bilmiyor giderken söylememiştim henüz kimseye sadece yakın arkadaşlara.Siz idareye bildirdiniz mi gebe olduğunuzu?Nasıl yapacaz bilen var mı?

Benim aklımdaki soruyu sormuşsunuz benim de okulda kimsenin haberi yok hamile olduğumdan. Tamam idari izinliyiz ama nasıl bir süreç izlemeliyim bilmiyorum, doktor raporu mu almak gerekiyor acaba bilgisi olan arkadaşlar yazarsa ben de bekliyorum burda

Bence belge anlamında bişey isterler bizden hamile olduğumuza dair. Sonuçta sisteme girecekleri bi belge lazımdır diye düşünüyorum.

her şeyden vazgeçerim ama karpuzla dondurmadan geçemem sanırım
Benim 50lik yüklemem yüksek çıktı. Doktor 3 hafta diyet yap dedi. 1 hafta yaptım sonra yapamadım. Yazın çok zormuş diyet yapmak. Çok tedirginim. Haftaya 75lik yükleme yapılacak. İns yüksek çıkmaz. Kavun karpuz için yazı dort gozle beklerim hep ve ilk çıktığında almaya başladım. Çok keserim masanın üstünde durur gider gelir yerim. Sonucu da zaten yoksek şeker oldu. Her gün dondurma yiyordum bide. Ramazan pideleri baklavası derken. Off isim çok zor şuan.

Sizin beslenmeniz gayet olması gerektiği gibi demekki. Ailede şeker de yoksa bence de yaptırılması da olur. Ama ben kendimi beslenme tarzını bildiğim için goUm kapalı yaptırdım yükleme. Hatta 2 kere 50lik yapıldı ve yüksek çıktı. Şimdi 75lik yapılacak.

Benim de ters duruyor. 35-36. Haftaya kadar genellikle dönüyormuş. Dönmezse sanırım normal doğum değil sezeryan oluyor.

Bende suphelenmediler. Doktor rutin kontrolde istiyor zaten . 50lik yükleme açlık 85 tokluk 200 çıktı.2 gün önce ayrıntılı ultrasona girdim. Her şey normaldi çok mutluyum. Amma diyeti bıraktım. Keşke tutabilsem kendimi. Hem hiç kilo da almıyordum ne güzel.

Bence belge anlamında bişey isterler bizden hamile olduğumuza dair. Sonuçta sisteme girecekleri bi belge lazımdır diye düşünüyorum.
Kızlar bende memurum. Kaç haftalık hamile olduğunuzu gösteren bir belge yeterli oluyor zaten doktora diyince o veriyor. Onu da müdüre gönderiyordunuz. Başka bir şey istemediler benden.

Hmm tokluk yüksek çıkmış canım anladım oda düzelir zaten diyetle geçmiş olsun. Çok şükür her şey yolundaymış.

Benim var bacak kramplarım ama takviye bişey almıyorum çevremde de hep genelde çok bir faydası yok diyorlar illaki oluyor o kramplar diyorlar bilmiyorum
Şu zamana kadar bende almadım ama uykuda çok kramp giriyor ve çok canımı yakacak derecede oluyor gece 5 6 kez uyanıyorum yürüyüp geri yatıyorum. Doktorum magnezyum verdi ama henüz kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…