2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Şu zamana kadar bende almadım ama uykuda çok kramp giriyor ve çok canımı yakacak derecede oluyor gece 5 6 kez uyanıyorum yürüyüp geri yatıyorum. Doktorum magnezyum verdi ama henüz kullanmadım.
Ben ostocare kullaniyorum. Kramplar ayni gun gitti bir daha da olmadi. Magnezyum eksikligin var sonucta ki bu kramplar oluyor neden kullanmiyorsun dr un verdiği ilaci?

Ben ostocare kullaniyorum. Kramplar ayni gun gitti bir daha da olmadi. Magnezyum eksikligin var sonucta ki bu kramplar oluyor neden kullanmiyorsun dr un verdiği ilaci?
Kullanıcam canım daha dün verdi doktorum ama o kadar çok ilaç alıyorumki günde artık bıktım ilaçtan senin kullandığın kalsiyum magnezyum vitamin d hepsini bir arada içeriyor galiba öyle olması iyiymiş.

Ben ilk gebeligimde de bunu kullanmistim cok iyi gelmisti, simdi de bu doktorum ayni ilaci verdi. Hatta ilactan once bezen disim agriyodu ama bu ilacin icindeki kalsiyum takviyesinden sonra dis agrim da kesildi. Amma reklamini yaptim bi kutu gonderirler artik herhalde

Göndermeleri lazım. Ya ben d vitamini ayrı kullanıyorum doktorum böyle bütün verebilirmiş aslında

Göndermeleri lazım. Ya ben d vitamini ayrı kullanıyorum doktorum böyle bütün verebilirmiş aslında
Ben yine de 10 damla d vitamininj kullanmaya devam ediyorum. D vitamini zor doluyo cunku, fazlasinin da hamilelikte bile bir zararinin olmadigini okumustum. Hatta ark doktoru dirkek ampul kullandiriyodu ki onda baya bi fazla d vitamini var

Ben yine de 10 damla d vitamininj kullanmaya devam ediyorum. D vitamini zor doluyo cunku, fazlasinin da hamilelikte bile bir zararinin olmadigini okumustum. Hatta ark doktoru dirkek ampul kullandiriyodu ki onda baya bi fazla d vitamini var
Bende kullanıyorum d vitaminim düşük doktorum 5 damla önerdi günlük. Bebeklerimiz için çok şey içiyoruz

Şu zamana kadar bende almadım ama uykuda çok kramp giriyor ve çok canımı yakacak derecede oluyor gece 5 6 kez uyanıyorum yürüyüp geri yatıyorum. Doktorum magnezyum verdi ama henüz kullanmadım.
Magnezyum işe yarıyor. İlk hamileligimde ise yaramisti. Öyle hatırlıyorum.

Nasıl bekleyemeyiz? 40-41inci haftasında dönen var ne ilginç yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…