2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ev tipi ana kucağı alan ya da daha önce tecrübesi olan var mı? Önerdiğiniz bir marka ya da model?
Canım ben elektrikli aldım baby plus comfort e bebeğin markası onuda ikinci el uygulamasından aldım bir bayan çocuğu 6 aylıkken almış durmamış denemisler ben aldığımda kutusuyla geldi garantisi devam ediyordu oralara bakabilirsin model olarakta yorumlara bakmıştım herkes memnun olduğunu söyledi uzaktan kumandası sayesinde herşeyini ayarliyabiliyorsun

Hangi siteden aldınız bende bakmıştım bir ara Ama güvenilir olur mu diye şüphe etmiştim

Kızlar ev tipi ana kucağı alan ya da daha önce tecrübesi olan var mı? Önerdiğiniz bir marka ya da model?
Nuna ana kucağı alacağım. Çok fazla araştırdım hatta belki de tek araştırdığım şeydi. Ana kucaklarının hemen hemen hepsi 9 kg kadar taşıyor. Çok uzun vadeli değil. Fakat nuna 28 kg kadar taşıyor 60 kg kadar da test edilmiş yazıyor. Bir kere salladığınızda ortalama 2 dakika o sallanma hareketini yapıyor fakat tercih edenler için de ekstra elektrikli batarya alıp takıladabiliniyor. Nasıl ki bebek arabasında hafiflik katlama taşıma önemliyse bunlarda da önemliymiş. Kayınvalidemlere, annemlere, apartmanın bahçesine, pikniğe... çoğu yere nuna yı iki parça yapıp götürebilirim. Aklınızda bulunsun derim. Şimdi sırada bebek arabasını incelemek var :)

Yorumunuz üzerine bende internette araştırmaya başladım, yorumlar gerçekten çok olumlu. Eğer internette indirimli bir siteye rastlarsanız burdan haber verebilir misiniz?

Bacak krampı yaşayıp magnezyum takviyesi alanlar var mı?

Belki 1 aydan çok oldu başlayalı, magnezyum içiyorum ama tek başına yetmiyor yani eşitsizlik oluyor o yüzden süte de ağırlık veriyorum kalsiyum magnezyum dengesi için.

Ama ne kadar dikkat edersem edeyim haftanın 2 3 günü o ağrı illa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…