2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yorumları çok iyi gerçekten ben de araştırmadayım, teşekkürler

Kızlar ben artık kıyafet alışverişine başlamayı düşünüyorum ama bu iç zıbınlar kısa /uzun kol , yandan çıtçıt alttan çıtçıt kaçar tane almalıyım
Hem onlu set alacağım bir de onun dışında kaç tane hastane çıkışı almalıyım
Çok fazla alıp kullanmadan kalsın istemiyorum
Evim küçük olduğu için ve ekstra oda yapmayacağım için yeterli miktarda almak istiyorum
Bir de ilk alışverişte, 0-6 ay arası kıyafet alışverişini yapmayı düşünüyorum nasıl olsa İstanbul da yaşıyorum bütün mağazalara ulaşma imkanım var her an

Canım ben iç badi olarak sıfır kollu ve kısa kollu olarak 8-10tane aldım çok lazım olurlar. Hastane çıkışı 1 tane bile yeter. İçinde tulum ve alt üst takım olursa baya işine yarar. Tavsiyem bolbol tulum ama geneli 0-3 ay olması. Haricinde alt üst takımlar çok işini görür. Kusarsa sadece üst değişirsin, kaka olursa sadece alt. Ama tavsiyem 0-6 ay olarak alma. Çoğu markanın kalıbı farklı ve bebeğinin gelişimi nasıl olacak bilemezsin. 0-3 ay alıp sonrasında görerek alırsan hem yerden kar etmiş olursun hemde biranda bütçe harcamamış olursun.

Evet içeriğine bakip da alınması lazim haklısın..yaaa napalom ilk bebek tecrubemiz yok..destek sart

Kızlar kalcamda acayip bi agri var ayak tabanima kadar uzanan uyusmus gibi..

Baktim netten siyatik sinir sıkışması ağrısı olabilir diyo..yasadigim ağrılar birebir cunku..bu durumla karsilasan oldu mu..

Kızlar geceleri uyuyamayan sabahınada gerçekten ruh gibi olanlar var mı geceleri hiç uyuyamıyorum haliyle sabahta ne bi iş yapabiliyorum ne de ayakta duracak halim oluyo

Kızlar kalcamda acayip bi agri var ayak tabanima kadar uzanan uyusmus gibi..

Baktim netten siyatik sinir sıkışması ağrısı olabilir diyo..yasadigim ağrılar birebir cunku..bu durumla karsilasan oldu mu..
Bennnnn ama ne ağrı yaklaşık 1 ay önce 3 hafta çektim. Yürüyemez hale gelmiştim acil doktora gitmiştik. Krem ve jel vermişti. Herğn 3 kez sıcak su torbası tutuyordum yarım saat üstüne kremle masaj yapıyordu eşim bastırarak öyle öyle azaldı ve geçti. Kuyruk sokumuma yakın olan yerde yanlrdaydı

ben 0-6 arası atlet ve yarım kol zıbın aldım bayağı. sık sık yıkayıp değiştirmek için iyi olur diye. yine bol bol da tulum almayı düşünüyorum biraz aldım da.

Ben de en ihtiyaç olanları alayım istiyorum. yeterli yerim de yok çabuk büyür diye de düşünüyorum. kaç zıbın almalı? yenidoğan mı 0-3 ay mı almamalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…