2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar kalcamda acayip bi agri var ayak tabanima kadar uzanan uyusmus gibi..

Baktim netten siyatik sinir sıkışması ağrısı olabilir diyo..yasadigim ağrılar birebir cunku..bu durumla karsilasan oldu mu..
iki gündür uyandığımda bacaklarım uyuşuyor. dün sağ bugün sol uyuştu. Kalçamdan başlıyor benimde ayağıma kadar ama ağrı yok.

Iki gundur seker bakıyorum evde aclik tokluk. Tokluk 140 150 arasi çıkıyor. Seker yüklemesi yaptircam bi. Diyet mi veriyolar napiyolar boyle durumlarda

Benim ilk cocugum alerjik doğduğundan beri. Kullandiginiz sampuan deterjan yumusatici islak mendil herseyi ona gore almak lazim. neyin alerji yaptığını yapmadigni farkedemiyorsunuz uzun bi araştırma gerekiyor. ama dalinin hic bir urununu kullanmıyorum bize hic birseyi iyi gelmedi. Tavsiye etmem acikcasi

Merhaba benim gibi 21.haftada olup bebeğin hareketilerini hissetmeyen var mı? Nasıl bir hareket oluyor bazen ama günde 1 kez falan baloncuk gibi bi his hissediyorum ama o mu bilmiyorum. Nasıl bir his bebek hareketi? Tecrübeli anneler :)

26. haftamdayım ben. 24 ten beri allaha şükür tekme yumruk şeklinde hissediyorum. ondan önce sanki avuçlarımdan balık kayıyormuş gibi oluyordu ve çok net değildi. bazen stres yapıyordum hareket etmiyor diye hatta. ama iç karnım geniş olduğu için geç hissetmeye başladım hareketlerini. ilk gebeliğim bu arada :)

Çok teşekkür ederim:) Bende kayma gibi bişeyler hissediyorum ama anlamlandıramıyorum. İnşallah şu 3 hafta çabuk geçer öyleyse bende tekmeleri hissederim:)

Ben de ilk seferinde böyle tanımlamıştır baloncuk gibiydi 21. Haftada hissetmiştim ilk kez. Şimdi 24. Haftadayım tekmeleri çok net hissediliyor sabırla beklemnizi tavsiye ederim bende çok sabırsızlanmıştım

Kızlar geceleri uyuyamayan sabahınada gerçekten ruh gibi olanlar var mı geceleri hiç uyuyamıyorum haliyle sabahta ne bi iş yapabiliyorum ne de ayakta duracak halim oluyo

Dün gece hiç uyumadım, hiç ama.. O kadar hareketli ki nasıl bir şey çıkacak bilmiyorum.. Şu an bile zıplıyor resmen, plesantayı delecek:)) Acaba vitamin haplarından mı bu enerji, kullanmayı bırakmayı bile düşünüyorum. Zaten hassastır uykum, uykuya dalmadan uyuyamıyorum bebiş. Bu ikinci çocuk, güya alışkınım.. Ama ilkinde hamilelik filan yaşamamışım dedim. Sabah da ruh gibi oluyor insan haliyle.(

Çok özür dileyerek yazoyorum. Devlette kontrollere devam ettiğim için doktorumu arayıp sorma imkanım yok. Belki yaşayıp bilen vardır.
2 defadır büyük abdestimi kanla yapıyorum. Her hangi bir hemoroid acısı ,yırtılması, ıkınma, zorlanma olmadığı halde.Ürkmeye başladım. karşılaşanımız Varmı aynı durumla

Ağrı ile birlikte bacağınız da hissizlik yada uyuşukluk oluyormu

Biraz daha iyiyim canım krem kullandım yine bi süre perşembe günü de randevum var yine bi muayene olucam inşAllah daha iyidir durum senin nasıl oldu canım
Anladım canım Dün fitil ve ilaç bitti takip ediyorum sürekli akıntı ile su geliyor azar azar gün içersinde iki üç kez yarın doktorumu arayacağım bakalım ne diyecek ve sende bol bol su iç çok önemli hem idrar yollarında temizlenir ben iki litreye yakın içiyorum bir haftadır

Cok feci gercekten 4 gundur azalacagi yerde artarak devam ediyo..galiba dra gitmem gerek..bende sicak suda tutup masaj yaptiriyorum anlık geciyo sonra gene ayni..

Cok gecmis olsun cnm gecmis sukur darısı bana insallah

Acı, ıkınma yok ama zorlama oluyor büyük abdestte bir de hemoroid gibi bişi başladı ben de. Abdest yaparken bazen hafif kanıyor. Silerken peçeteye damla halinde bulaşıyor. ama durumunuz ciddi olabilir bilemedim. Aile hekimine ya da ebeye sorma şansınız olur mu? Benim de kontrollerim devlette ebeye çok fazla şey soruyorum.

Cok feci gercekten 4 gundur azalacagi yerde artarak devam ediyo..galiba dra gitmem gerek..bende sicak suda tutup masaj yaptiriyorum anlık geciyo sonra gene ayni..

Cok gecmis olsun cnm gecmis sukur darısı bana insallah
Çok iyi anlarım seni. Bence mutlaka doktora git. Sıcak su torbası ve kremli masajla geçmezse lokal enjeksiyon yapalım dedi. Gebelikte yapılabilen tek şeymiş. Ama kortizon olduğundan içinde ben istemedim, ağrısada dayandım. Neyseki geçti gitti. Darısı sana inşallah canım, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…