2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Selamlar herkese , 23+5teyim bende. Allah nasip ederse Perşembe günü şeker testi yaptırıcam. Çok uzun sürüyo mu bu işlem?Birkaç saat beklenmesi gerekiyormuş sanırım. Yaptıran arkadaşlardan bilgi alabilir miyim:)

Genellikle ilk 50lik yükleme yapıyorlar. O yüksek çıkarsa 75 ya da 100luk yükleme yapılıyor. 50lik çok uzun sürmüyor. Aç karna kan veriyorsunuz. Sonra glikoz içiliyor ve 1 saat sonra tekrar kav veriyorsunuz. Sonuçlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Benim yüksek çıkmıştı. Cuma günü tekrar yükleme yapılacak. Diyet yapmamı söylemişti doktor 3 hafta. Yapamadım. Bakalım ne olacak

8 kilo olucak aldığım kilo 65 le hamile kalmıştım 27. Haftadayim öküz gibi hissediyorum kendimi bu arada dalının hiç bir ürününü tafsiye etmiyorum çok zararlı birlesenler varmış icinde instegramda muhendisinoglu var ordan detaylı araştırıp liste çıkardım onları alicam sizede tafsiye ederim
Şampuan baby&me
Bebek bezi sleppy
Islak mendili sleppy
Deterjan dalan roxy bahar cicekleriydi galiba

Tabi yazarım Perşembe günü.İnşallah normal değerlere dönmüştür sizinki de. Ben de kendimden şüpheleniyorum açıkçası ailede şeker hastalığı yok ama 8 kilo aldım. Son zamanlarda hamur işi tatlı vs.çok yüklendim malum karantina günleri.Bakalım ne olacak

Kızlar bugün bir e bebek mağzasına gittim ve gerçekten herşey uçuyor ben fiyat araştırması için yani ney nasıl diye bakayım diye gittim uygun bulduklarımı da alıcaktım ama herşey gerçekten çok pahalı yani ufaj tefek şeyler uygun bebek temizleme pamuğu ağız mendilleri ıslak mendiller gibi şeyler normal ama o ikili takımlar o tulumlar beşikler ana kucakları yani herşey gerçekten çok pahalı bu kadar olduğunu bilmiyordum

çatlak olabilir. daha önce zorlanmışsanız tahriş olup şimdi kanıyor olabilir. yıllardır hemoroid ile uğraşıyorum :/ takip edin artma varsa en azından aile hekimine görünebilirsiniz

kan sulandırıcı iğne olan arkadaslar iğnelerde sıkıntı varmıs eczanlerde yok benim 3 gunluk ıgnem kaldı sormadıgımız eczane kalmadı. sizlerde temin etmeye calısın. SONGL55 sen yapıyordun galiba bıkac arkadas daha vardı. bulabiliyosanızda haber verirsniz sevinirim ben ankaraya kırıkkalaye ve bir kaç ile sordurdum yoktu

kan sulandırıcı iğneleri bulabıliyormusunuz pıyasada kalmamış. ne yapıcaz

Insallah cnm gecer..cok tesekkur ederim

Oksapar elimde 13 tane falan var..
Sıkıntı olması büyük sorun araştırma yapmak lazım ben aylık alıyorum raporlu olduğu halde..umarim bulabiliriz..

Doğunca daha çok rahatladım uykularım daha iyi diyen hamileler bile gördüm valla şaşırıyorum

Bende çok su içerim canım hiç litre hesabı yapmadım ama çok içiyorum inşAllah tamamen geçer bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…