2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizde de ailede şeker yok ama ilk hamileligimde de sinir çıkmıştı. Hamur işi tatlı çok sevdiğim için beslenmeden kaynaklandığını düşünüyorum. Zaten yükleme öncesi dediğin gibi hareketsiz bir karantina donemi evde pişen ekmekler Ramazan pideleri tatlılar sonuç şeker oldu. Hamilelikte şeker çok zormuş. İnşallah sizde de sonuç iyi çıkar.

17 haziranda ben yaptıracagim şeker yuklemesini inşallah birde şeker çıkmaz

17 haziranda ben yaptıracagim şeker yuklemesini inşallah birde şeker çıkmaz
İnşallah. Yaz günü diyet yapmak çok zor ben de dua ediyorum 75lik yüklemede sorun çıkmasın diye çok umutlu değilim. Birde şeker çıkarsa endekronoloji diyetisyen derken korona günlerinde hastaneden de cikamicam son zamanlarda hamileliğinde etkisiyle daha da korkar oldum.

Hiç stres yapıp canini sikma canım herşey minik meleklerimiz icin kucagimiza alınca herşeyi unutacağız inşallah

çatlak olabilir. daha önce zorlanmışsanız tahriş olup şimdi kanıyor olabilir. yıllardır hemoroid ile uğraşıyorum :/ takip edin artma varsa en azından aile hekimine görünebilirsiniz
Hemoroid için arkonemin yağlı kremini denediniz mi merak ettim bir defa oldu bende ne sürsem hemoroid ilaçlarından hiç biri fayda etmedi bu yeşil renk arkonemin nemlendirici yağlı kremi anında kesti desem banada biri önermişti aklındıda olsun belki sizede faydası olur

denemedim. hemoroid kremi, batikonlu ılık suda oturma beni rahatlatıyor. eğer dara düşersem aklımda bulunsun. Teşekkür ederim

Merhaba kızlar,beşik aldınız mı ?benim ilk kızımdan kalma park yatağım vardı onu kullanmayı düşünüyorum.Siz ne kullanacaksınız?Açıkcası çok eşya istemiyorum evi daraltacak,sonra bunalıyorum inşallah yeter park yatak?

Ben bugün sipariş verdim bir portatif beşik bitanede büyüyen asansörlü beşik aldım odasina

Doğunca daha çok rahatladım uykularım daha iyi diyen hamileler bile gördüm valla şaşırıyorum
Sanırım ben de bunlardan biri olacağım Bi de ovülasyonla hamile kalmıstım 8. gün yumurtladım bir hafta oradan, bir hafta da gelişimsel açıdan önden gidiyor, şimdiden böyleyse son bir ay ne yapacağım bilmiyorum Darlıyor kereta bazen, sıcaklar da geldi.. Allah yardımcımız olsun.

Ben bebek odası aldım bir de portatif anne yanı beşik alacağım inşallah

Kontrolden geldim kizlar. Bebegin kalbindeki delik duruyo hala kapanma durumu daha soz konusu olmamis. Moralim bozuldu belki kuculmus derler diye beklemisim demekki. Bide kan değerim cok dusuk cikti ilaçlara ragmen çıkmıyor. Boyle giderse damardan takviye vericeZ dedi dr. Bakalim onumuzdeki 3 hafta ne gostericek

Canım Allah sağlık sıhhat versin inşallah bir an önce düzelir kalbi delik doğup sonradan kapananlar var mesela benim teyzemin oğlu öyle oldu. Umarım Doğuma kalmaz ve güzel haberi bir sonraki kontrolde alırsın. Elbette kafaya takmamak zor ama yine de olumlu düşün her zaman.

Dogumdan sonra bu sekil olup düzelen cok var hic moralini bozup uzulme bebegi etkileme..allahin izniyle saglikla dogacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…