2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arkonem yeşil mi gercekten mi..bu hamilelikte yasamadigim seyleri yaşıyorum resmen..ben travazol sürdüm dun aksam biraz agrisini acisini aldı..arkonemi kesinlikle denicem hani su bildiğimiz krem dimi..

Bende bu perşembe dra gidip hem kontrol hemde bu seker yüklemesini sorucam yaptirayim mi diye..korkuyorum yuksek çıkarsa diyet falan verirse diye..

Hayir ya almadım dışarı cikamiyoruz ki virüsten dolayi..esim otomatik sallanan besiklerden alalim rahat edersin diyo..bende ahsap anne yani asansörlü besik istiyorum büyük olmayan yer sıkıntım var..canli gozle görmeden karar veremicem galiba..

daha almadım ama bakıyoruz sık sık. yer sorunum olmadığından bebek odası almayı düşünüyorum nasipse.

Arkonem yeşil mi gercekten mi..bu hamilelikte yasamadigim seyleri yaşıyorum resmen..ben travazol sürdüm dun aksam biraz agrisini acisini aldı..arkonemi kesinlikle denicem hani su bildiğimiz krem dimi..
Evet canım ben bunu kullandım bana arko nem demişlerdi tam detaylı sormamıştım hangisi olduğunu bunu gördüm denedim inanki çok iyi geldi geçirdi herhangi bi arkonemde belki olur bilmiyorum onu

Eklentiler

• image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 24
İyi günler kızlar ev tipi ana kucağı almak istiyorum ama alan var mı içinizde ya da daha önce kullanan tecrübeli anneler varsa marka ve model önerisi yapar mısınız

Kızlar açlık tokluk şekerine baktırmak ayrı bişi şeker yüklemesi ayrı bişi mi nasıl oluyor bu işlem
Ayrı bi işlem diye biliyorum canım şeker yüklemesinde aç karnına kan veriyorsun sonra glikozlu su içiyorsun ben 50 li lik içtim daha sonrasında hiçbirşey yemeden 1 saat sonra yine kan veriyorsun yani yine açsın sadece şekerli su gibi bişey içip tekrar kan veriyosun açlık toklukla çok farklı bence

Kızlar açlık tokluk şekerine baktırmak ayrı bişi şeker yüklemesi ayrı bişi mi nasıl oluyor bu işlem
Canım benim doktorum aç gel dedi gittim açlık kan değerlerime baktı sonra 75lik yükleme yaptı birer saat arayla 3sefer kan alındı toplam bu süreçte su dışında başka birşey tüketemiyorsun

kullanmadıklarım var elimde dr değişince vurup vurmamada kararsız kaldım :/

62 ile basladim dun tartıda 69 gordum
Sizin massallahiniz var hic kilo almadiniz nerdeyse

Dogumu 15 kiloyla kapaticam galiba
Bugün gittim 12.30 da randevu vardı.15:30 da bitti.

Canım benim doktorum aç gel dedi gittim açlık kan değerlerime baktı sonra 75lik yükleme yaptı birer saat arayla 3sefer kan alındı toplam bu süreçte su dışında başka birşey tüketemiyorsun
Benim öyle olmadı aç gittim kan aldı sonra şekerli su içirdi 50 Lik bir saat bekletti sonra parmaktan kan aldı bitti 125 çıktı açlıkta iyiydi

Bende kızımdan kalanı kullanacağım ama 1.5 sene sonrasında naparım bilmem. Ayrı oda gerekicek yada yeni beşiği koyacak bir yerde yok

Benim öyle olmadı aç gittim kan aldı sonra şekerli su içirdi 50 Lik bir saat bekletti sonra parmaktan kan aldı bitti 125 çıktı açlıkta iyiydi
Benim kızımda öyle yapmıştırmıştım sonuç çok abzürt çıkmıştı gösterdiğimde kesinlikle kabul etmedi bu şekilde yaptı bu sefer

Bende öyle yapacağım anne yanımda park beşiğimde var Bi ev tipi anakucağım kırıldı ona bakınıyorum resmen kurtarıcımdı

Canım doğumdan sonra kapananlar var o yüzden kendini üzme allahın izniyle sağlıkla kucağına alacasın
Benim de kanım düşük cıktı senin değerin kaç? Bana dr farklı bir ilaç deniyor su an sanki bu iyi gelecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…