2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
10 cikti.benim değerim hango ilaci deniyor. Vegaferon iciyodum simdi feramata baslicaz

Kızlar ben yarın sabah kontrole gideceğim bugün sağlık ocağına gidip kan verdim
Glukoz değerim ilk defa düşük çıkmış
Referans aralığı 74 den başlıyorken benim değerim 67 çıkmış
Bir sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı ?

Benimki de öyle birşeylerdi ki kendimi bildim bileli düşüktür.doktor sıkıntı yok,yüksek olmasından daha iyidir demişti

Bende 2 kilo kadar almşm şuana kadar. İlk oğlumda çok kilo almştm sonrasında diyet spor zorlandım o kiloları verene kadar, bu gebelkte dikkat etmeye çalışıyorum bu sebeple. Sağlıkla doğsunlar da gerçi herşeyin bi çaresi bulunur

Kızlar ara sıra kasılmalarınız oluyor mu idrar yapıyorken de aynı şekilde kasığımda şiddetli bir sızı oluyor bazen gün içerisinde de ara sıra oluyor kasılma gibi

Bugün şeker yüklemesi için gittim uzun süre aç kalmışsın deyip yapmadı sonra gel dedi zaten kararsızdım yaptırmıcam galiba. Ben 40 kiloyla hamile kaldım bugün tartıya çıkınca 50 kilo gördüm doktorla beraber şoka girdik çok hızlı almışsın dedi sonra napmam lazım diyet mi yapiim dedim zayıflarda 16 kilo beklenir zaten sen hamur işi tatlı makarna pilavı azalt dedi. Keyfim kaçtı 10 kilo artık gözüme 100 kilo gibi gelmeye başladı her ay 1 kilo alıyodum son iki ay 3er kilo almaya başladım

Kızlar bebek bezi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben ilk kızımda prime kullanmıştım fakat instagramdaki mühendisinoğlunu takip ediyorum ve Sleepy almaya karar verdim
Bu arada bebek bakım çantası olarak
Bunu aldım alone marka

Ben bebek bakım çantasını normal sırt çantasından yapmaya karar verdim çünkü bebek çantalarının ağzı tam açılmıyor kullanışlı gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…