2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar acil cevap verebilecek varmı ? Biraz önce annemle tartıştık , sonra kasigima ağrı girdi halada geçmedi , eşime söylesem çok kızar , nasıl geçer bebege zararı olurmu ?

Kızlar acil cevap verebilecek varmı ? Biraz önce annemle tartıştık , sonra kasigima ağrı girdi halada geçmedi , eşime söylesem çok kızar , nasıl geçer bebege zararı olurmu ?
Kanaman var mı peki? Benim de her canım sıkkın olduğunda ya karnıma bıçak saplanıyor gibi oluyor, ya da vajinamdan her an bebeğin kafası çıkacakmış gibi ağrı oluyor.Ben kanamam olmadığı müddetçe geçer gözüyle bakıyorum ama bence siz yine de içim rahat etsin diyorsanız doktorunuza sorun bence

Yok kanama çok şükür ,geçmezse bı soruyum doktora , saholun

Ben de inanılmaz derecede halsizlik,yorgunluk,sürekli bir uyuma isteği oluyor.Sizlerde de var mı böyle durumlar.Decavit ve demir desteği alıyorum ama yine de çok halsizim :/

Linki var mı acaba?Atar mısınız?

Kızlar psikolojiniz nasıl?Sık sık ağlama krizim tutuyor biraz da koronadan evde kalmaktan bunalıma girdim sanırım.Sizler de durum ne?
ayyy krizleri bana sor. eşim bu akşam eve geldiğinde yemekten önce abartısız yarım saat benimle uğraştı. ne olacak halimiz bilemiyorum.

Ben de inanılmaz derecede halsizlik,yorgunluk,sürekli bir uyuma isteği oluyor.Sizlerde de var mı böyle durumlar.Decavit ve demir desteği alıyorum ama yine de çok halsizim :/
Bende öyleyim canım ya sürekli ama sürekli bi bitkinlik uyku hali var üstümde ben kayınvalimdemle altlı üstlü oturuyorum oda bana hep öyle hissettiğinde hemen uyu der neden bilmiyorum bebek daha iyi gelişir gibi düşünüyorlar galiba

Ben de kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum,o da bana ya hamileliğimin çok kolay geçtiğini söyler(ne kadar öğürdüğümü,karnımın nasıl ağrıdığını,nasıl halsizlik çektiğimi,kaç kez hastanede düşük tehlilesiyle yattığımı falan fistan hiç görmez),ya da canımın çok tatlı olduğunu ve kendimi hemen salıverdiğimi

kendisi hiç hamile olmamış herhalde

kendisi hiç hamile olmamış herhalde
Olmuş da kendisi kusmuş ben kusmamışım.kusmak en zoruymuş.Ben de en son dedim ki sadece kusunca mı hamilelik zor geçiyor acaba?
Sinirlerimi zıplatıyor her defasında.bana hamileliğin rahat geçiyo dediğinde ,onu terastan aşağıya atmak istiyorum sonuçta karnımda bir canlı var nesi kolay yine sinirlendim bak

kızlar süt sağma pompası düşünen var mı?
Evet canım ben düşünüyorum.ablalarımın hastanede ilk doğum yaptıkları gün sütleri çok az geldi ve yiğenlerim durmadan ağladılar onun için ben sütümün göğsümde kalmasından sa sağma makinasıyla sağıp biberonla bebişime vermeyi düşünğyorum.

Yaa ne kadar kötü ama olur mu öyle şey kolaysa da zorsa da senin hamileliğin yani yorum yapmak ona düşmez anlaşamıyor musunuz pek sizin evde teras galiba değil mi bizimde öyle

haberleri bile yok ne yaşadığımızdan. şikayet etmiyorum diye iyiyim sanıyor herkes

hiç gelemem böyle vıdı vıdılara gerçekten. sakın durma alttan alttan sok sen de lafını. bu ne ya bi kere kapını çalıp nasılsın demiş mi? hayret bişey.

Yaa ne kadar kötü ama olur mu öyle şey kolaysa da zorsa da senin hamileliğin yani yorum yapmak ona düşmez anlaşamıyor musunuz pek sizin evde teras galiba değil mi bizimde öyle
Cahile laf anlatmak kadar zor bir durum yok.artık he he diyip geçiyorum.yok canım bizim ev terasta değil de kayınvalidemin hem teras katı var hem de normal dairesi.yani evin en üst katını kayınbabam vefat etmeden önce teras kat yapmış.bir oda bir mutfak bir de kocaman bir teras.kayınvalidem de yazın tüm gün o dairede,uykusu gelince de bir alt kattaki dairesine iniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…