2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
peki manuel mi düşünüyorsun yoksa elektrikli mi?

hiç gelemem böyle vıdı vıdılara gerçekten. sakın durma alttan alttan sok sen de lafını. bu ne ya bi kere kapını çalıp nasılsın demiş mi? hayret bişey.
Valla söylüyordum önceleri de baktım ki cahil artık hiç uğraşmıyorum.kpss çalışıyorum.Allah yüzüme bakar da inşallah atanıp kocamı da oğlumu da alıp giderim buralardan.o da yalnızlığıyla kalır

Bütün hamişler aminnn diyinEn içten dileklerimle amiin Ben de alt katlarına baştan oturmadım, verdiğim en doğru kararmış meğer şimdiye kadar:) içini bize sormadan zevksiz zevksiz yapmışlardı. İki ay sürmezdi heralde evliliğimiz. Bence oğullarını kıskanıyorlar kim ne derse desin. Bir erkek annesi olucam ben de, ne yapmamam gerektiğini çok iyi biliyorum..

Canım çok teşekkür ederim :)
Yaa benim kayınbabam rahmetli olmuştu.ben de 4.sınıfı okuyordum adanada.eşim hem adanada ev tutacaktı,bir de hatayda da ev tutmuş olacaktı.ekstra kira ödemesin diye kabul ettim bu dairede oturmayı.düğünü,eşyaları falan hep eşim aldı.kimse yardımcı olmadı.benim ailem de tabiki üzerine düşeni sonuna kadar yaptı.ama anladığım kadarıyla kayınvalidem eşime yardımcı olmamış.iyi ki de olmamış.yoksa halaa lafını ederdi bence.aslında daire çok güzel.ama kayınvalidemin gözü bana çok ağır geliyor.beni çok kıskanıyor ve beni an ve an takip ediyor.tabiki oğlunu kıskandığı için beni kıskanıyor.artı ona hiç muhtaç olmadım.hem okudum,hem işimi yemeğimi yaptım.Direkt yüzüme söyledi senden bu kadar marifet beklemiyordum diye.hiç gidip her akşam oturup yemeğini yemedim mesela.pazartesi günü gidip,cuma günü gelirdim.kapıdan girer girmez çantamı vestiyere koyup mutfağa geçip yemek yapardım ve tüm hafta sonu temizlik vs.kaç kez eşime demiş cuma günü gelin birlikte yiyelim diye,hiç o numaralara düşmedim.Bence de seninki en doğru karar olmuş ama ben eşimin beli bir de ikinci bir kiradan dolayı bükülmesin diye burada oturmayı kabul ettim yoksa asla kabul etmezdim.

Benimkide moralimi bozuyor çok kilo aldın benim hiç göbeğim yoktu senin çok büyük diyevtek olumsuz konuşan o herkes ise harikasın der hiç sismedim mesela

Bı kaç hemşire ve ebeyle konustumven güzel sağım yöntemi el demişti ve biberon kesinlikle tafsiye edilmiyor eğer süt içsin büyüsün istiyorsan biber asla kullanma enjektör yada kaşıkla ver mama bile icicekse başta süt yemtezse diyorlar

Dogru diyorlar ama inan herzaman elle sagma zamani olmuyor insanib, makine pratik geliyor. Calisan bir anne olacaksan belli zamandan sonra ne enjektor ne kasik tatmin etmez. Ben kizimda bastan almamistim sagma makinesini 3-4 aydan sonra sütüm gece akmaya baslayinca almistim sanirim. Neyseki dogru duzgun ihtiyacimiz olmadi ne makinaya ne mamaya. Istedikce direk kendi emdi kizim. Yalniz bazi donemler var 4.ve8. Ayda meme reddi yasiyor cogu bebek. Cevremdeki cogu tanidigim ya emzirmeyi birakip biberobonla beslemeye basladi yada cocuk tamamen sutten kesildi. Onden bilginize

Doğru haklısınız bakalım neler bekliyor bizi

14 yolluk evliyim 9 yol kaynanamla alt üst oturduk vefat etti maalesef bu kadar ara geç 2. Çocuğa karar verme sebebim onun olmayışı doğumdan büyütene kadar en büyük destekçimdi bana yatmadığım için kızardı ben 40 gün su almaya bile kalkmadım sen yat ben hizmet edeceğim diye anlayacağınız bu karşıdaki insanın insanlığı en iyi bir kadın olarak onların anlamadı lazım ben gerçekten çok şanslıymışım

Allah yardımcın olsun, hiç pes etme sakın, çocuk oldu diye vazgeçme. İki arkadaşım da çocukları varken kazandılar. Yeter ki iste. Eşi olmayan kayınvalıdeler daha çok kıskanırmış. Her neyse üzülme sen sakın Allah daha da güç kuvvet versin sana, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah önemli olan bebişin. Bebiş doğduktan sonra da her hareketini her uzvunu kendilerine benzetecek, gül geç:))

Kilonuz zaten çok çok azmış. Bence normal seviyeye gelmişsiniz. Kafaya boşuna takmayın. Bebek son 3 ayda kilo alıp gelişiyor. O yüzden kendinizi sıkmayın. Hamileliğin tadını çıkarın. Sadece ekmek, pilav ve makarnayı, hamur işlerini azaltabilirsiniz isterseniz. Hayırlı doğumlar olsun.

Benim bebeğimin tekmeleri azaldı, şiddeti hafifledi bide karnıma atıyodu şimdi daha aşşağıları tekmeliyo bi sıkıntı varmıdır ki çok kafama takıldı dün ultrason da aklıma gelmedi hiç demek bişi olsa dr anlardı ama dimi

Ben de inanılmaz derecede halsizlik,yorgunluk,sürekli bir uyuma isteği oluyor.Sizlerde de var mı böyle durumlar.Decavit ve demir desteği alıyorum ama yine de çok halsizim :/

Aynen, resmen gücüm bitik ve geceleri uykuya dalmakta çok zorlanıyorum bütün vücudum ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum artık

Canım o sürekli yer değiştirdiği için olabilir aşağılara tekme atması benim bebeğim aşağıda diye vajinanın içine atıyor tekmeyi resmen usg ye de girmişsin bi sıkıntı olsa muhakkak doktor söylerdi içini ferah tut canim

Kızlar ara sıra kasılmalarınız oluyor mu idrar yapıyorken de aynı şekilde kasığımda şiddetli bir sızı oluyor bazen gün içerisinde de ara sıra oluyor kasılma gibi

Oluyor canım hem de gayet sık ve güçlü şekilde oluyor. Doktora söyledim beklenen bir durum dedi. Günde 10dan fazla olursa sıkıntı olur dedi.

Süt pompaları konusulmuş.benim ilk bebrğim kuvezde kaldıgı için hastane tipi makina kiralamiştim.çok güzeldi.inşallah emer bu bebeğim. Ama ihtiyaç olursa yine kiralamayı düşünüyorum.çünkü elektrik li pompa da vardı evde onla denemiştim canımı çok yakmişti ve güzel sagim olmadı.ama hastane tipi bebek gibi sonuna kadar sagıyordu.çünkü daha güçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…