- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.901
Bende şuan sizin gibiyim midem bulanıyor diye mutfağa bile sokmadı sen kokuda durma diye yani gerçekten Allah yokluğunu göstermesin14 yolluk evliyim 9 yol kaynanamla alt üst oturduk vefat etti maalesef bu kadar ara geç 2. Çocuğa karar verme sebebim onun olmayışı doğumdan büyütene kadar en büyük destekçimdi bana yatmadığım için kızardı ben 40 gün su almaya bile kalkmadım sen yat ben hizmet edeceğim diye anlayacağınız bu karşıdaki insanın insanlığı en iyi bir kadın olarak onların anlamadı lazım ben gerçekten çok şanslıymışım
Benimki de bana aynılarını söylüyor.karnın bile çıkmadı bu nasıl hamilelik falan diyor.Etrafımdaki herkes de diyor ama işte her insan farklı.bizim de hamileliğimiz böyle.Sonuç önemli.Çok şükür bebeğimin haftasına göre gelişimi hep normal.Bana bu yeterBenimkide moralimi bozuyor çok kilo aldın benim hiç göbeğim yoktu senin çok büyük diyevtek olumsuz konuşan o herkes ise harikasın der hiç sismedim mesela
Ne kadar şanslısın canım.Keşke benimki de öyle olsaydı.Aman yine de en azından her an kapımı çalıp evime gelemiyor14 yolluk evliyim 9 yol kaynanamla alt üst oturduk vefat etti maalesef bu kadar ara geç 2. Çocuğa karar verme sebebim onun olmayışı doğumdan büyütene kadar en büyük destekçimdi bana yatmadığım için kızardı ben 40 gün su almaya bile kalkmadım sen yat ben hizmet edeceğim diye anlayacağınız bu karşıdaki insanın insanlığı en iyi bir kadın olarak onların anlamadı lazım ben gerçekten çok şanslıymışım
Saol canım Allah razı olsjn.Her fırsatta geçip çalışıyorım.Eşim benden çok istiyor atanıp gitmemizi.Eşim arkamda olduktsn sonra başkaları benim içim tın tın tınAllah yardımcın olsun, hiç pes etme sakın, çocuk oldu diye vazgeçme. İki arkadaşım da çocukları varken kazandılar. Yeter ki iste. Eşi olmayan kayınvalıdeler daha çok kıskanırmış. Her neyse üzülme sen sakın Allah daha da güç kuvvet versin sana, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah önemli olan bebişin. Bebiş doğduktan sonra da her hareketini her uzvunu kendilerine benzetecek, gül geç:))
tabii ki de söylerdi. benimki de sağlı sollu girişiyodu dün sadece göbeğimin altındaydı.Benim bebeğimin tekmeleri azaldı, şiddeti hafifledi bide karnıma atıyodu şimdi daha aşşağıları tekmeliyo bi sıkıntı varmıdır ki çok kafama takıldı dün ultrason da aklıma gelmedi hiç demek bişi olsa dr anlardı ama dimi
Bebek iyiyse sorun yok bence.Kaç kilo aldınız merak ettim,aynı haftadayız.Ben de çok kilo almaktan şikayetçiyim.en önemlisi bebeğin sağlığı tabiki.Benimki de bana aynılarını söylüyor.karnın bile çıkmadı bu nasıl hamilelik falan diyor.Etrafımdaki herkes de diyor ama işte her insan farklı.bizim de hamileliğimiz böyle.Sonuç önemli.Çok şükür bebeğimin haftasına göre gelişimi hep normal.Bana bu yeter
Ben bugün itibariyle 4 kilo almışımBebek iyiyse sorun yok bence.Kaç kilo aldınız merak ettim,aynı haftadayız.Ben de çok kilo almaktan şikayetçiyim.en önemlisi bebeğin sağlığı tabiki.
Geçmiş olsun canım.dikkat et uzmemeye çalış kendini dinlen uzan .geçer inşallahKızlar acil cevap verebilecek varmı ? Biraz önce annemle tartıştık , sonra kasigima ağrı girdi halada geçmedi , eşime söylesem çok kızar , nasıl geçer bebege zararı olurmu ?
Anladım canım benim dediğin gibi laf anlatamazsın boşver gitsinCahile laf anlatmak kadar zor bir durum yok.artık he he diyip geçiyorum.yok canım bizim ev terasta değil de kayınvalidemin hem teras katı var hem de normal dairesi.yani evin en üst katını kayınbabam vefat etmeden önce teras kat yapmış.bir oda bir mutfak bir de kocaman bir teras.kayınvalidem de yazın tüm gün o dairede,uykusu gelince de bir alt kattaki dairesine iniyor.
Yaa çok teşekkür ederim kesin söyliycemNormal artik baslamasi canim ama doktoruna soyle magnezyum verir o rahatlatir kasilmalari
En azından yalnız değilmişim ya sevindimOluyor canım hem de gayet sık ve güçlü şekilde oluyor. Doktora söyledim beklenen bir durum dedi. Günde 10dan fazla olursa sıkıntı olur dedi.
O bende de var ama hamileliğe yormadım gercekten boş çünküHerkes duygu olarak iniş çıkışlarını söylemiş bı ben değilmişim demekki son bı haftadır kimseye tahamul edemiyorum konuşmalarını istemiyorum bir duygusal buhramdayim gibi aslında gayet enerjigim ama nedense insanların düşünceleri fikirleri söyledikleri genelde abartı saçma ve boş geliyor
Ayrı bi işlem diye biliyorum canım şeker yüklemesinde aç karnına kan veriyorsun sonra glikozlu su içiyorsun ben 50 li lik içtim daha sonrasında hiçbirşey yemeden 1 saat sonra yine kan veriyorsun yani yine açsın sadece şekerli su gibi bişey içip tekrar kan veriyosun açlık toklukla çok farklı bence
Kızlar bugün bebeğimin odasını düzenledim eşyalarını yıkamak için deterjan alicam size bişey sorucam banyo küveti ne önerirsiniz suanlik bunları düşünüyorum filesi sıkıntı olabilirmiş o yüzden ek alicam öneriniz başka var mi
Gayet iyi bence.Ben bugün itibariyle 4 kilo almışımçok mu , az mı bilemedim
Ben de 5 kilo aldım.Dikkat ederekGayet iyi bence.
ben ne kendimi ne de ailemi tehlikeye atardım sanırım. gitmezdim.Kızlar acil cevaplarsanız sevinirim.memleketim 9 saat uzakta.bu haftasonu kardeşlerim anne ve babam da toplanacak.Hepimiz uzağız birbirimizden malum korona muhabbetinden zaten bunaldım depresyona girdim.Ben de gitmek istiyorum eşim arabayla götürecek,arka koltuk bana ait,uzanabilecem yastık falan koyacam.Doktoruma soracaktım ulaşamadım malum tıp fakültesi olunca doktora ulaşmak da zor.Sizce gitsem mi bana moral olacak.gitmeyş çok istiyorum ama sıkıntı olur mu acaba?Siz ne düşünürdünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?