2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende şuan sizin gibiyim midem bulanıyor diye mutfağa bile sokmadı sen kokuda durma diye yani gerçekten Allah yokluğunu göstermesin

Benimkide moralimi bozuyor çok kilo aldın benim hiç göbeğim yoktu senin çok büyük diyevtek olumsuz konuşan o herkes ise harikasın der hiç sismedim mesela
Benimki de bana aynılarını söylüyor.karnın bile çıkmadı bu nasıl hamilelik falan diyor.Etrafımdaki herkes de diyor ama işte her insan farklı.bizim de hamileliğimiz böyle.Sonuç önemli.Çok şükür bebeğimin haftasına göre gelişimi hep normal.Bana bu yeter

Ne kadar şanslısın canım.Keşke benimki de öyle olsaydı.Aman yine de en azından her an kapımı çalıp evime gelemiyor ona o esnekliği göstermedim hiç.Allah herkesi iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın

Saol canım Allah razı olsjn.Her fırsatta geçip çalışıyorım.Eşim benden çok istiyor atanıp gitmemizi.Eşim arkamda olduktsn sonra başkaları benim içim tın tın tın Allah dilerim tüm atanmak için çaba verenlerle olur

tabii ki de söylerdi. benimki de sağlı sollu girişiyodu dün sadece göbeğimin altındaydı.

Bebek iyiyse sorun yok bence.Kaç kilo aldınız merak ettim,aynı haftadayız.Ben de çok kilo almaktan şikayetçiyim.en önemlisi bebeğin sağlığı tabiki.

Kızlar acil cevap verebilecek varmı ? Biraz önce annemle tartıştık , sonra kasigima ağrı girdi halada geçmedi , eşime söylesem çok kızar , nasıl geçer bebege zararı olurmu ?
Geçmiş olsun canım.dikkat et uzmemeye çalış kendini dinlen uzan .geçer inşallah

Anladım canım benim dediğin gibi laf anlatamazsın boşver gitsin

Herkes duygu olarak iniş çıkışlarını söylemiş bı ben değilmişim demekki son bı haftadır kimseye tahamul edemiyorum konuşmalarını istemiyorum bir duygusal buhramdayim gibi aslında gayet enerjigim ama nedense insanların düşünceleri fikirleri söyledikleri genelde abartı saçma ve boş geliyor

O bende de var ama hamileliğe yormadım gercekten boş çünkü

Kızlar bugün bebeğimin odasını düzenledim eşyalarını yıkamak için deterjan alicam size bişey sorucam banyo küveti ne önerirsiniz suanlik bunları düşünüyorum filesi sıkıntı olabilirmiş o yüzden ek alicam öneriniz başka var mi

Eklentiler

• Screenshot_20200611-141313.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20200611-141301.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 22

Bende açken bakılacak diye biliyordum. Bugün yaptırdım, aç gitmiştim bilerek, açlık şekerimi almadılar git yemek ye 45 dk sonra gel dediler, gittim şeker yüklemesi yaptılar 1 saat sonrada şekerimi ölçtüler 142 çıkmış. 2.saat 3.saat bakılmadı. Kantinde sandinç vardı onu yedim o da ekmek şeker yükseltiyor zaten. Saçma sapan bişey oldu. Sizin kaç çıkmıştı?

ben şöyle bişey düşünüyorum. yatırma aparatı var içinde. file bebeğin kilosu arttıkça tutar mı bilmiyorum.

Kızlar acil cevaplarsanız sevinirim.memleketim 9 saat uzakta.bu haftasonu kardeşlerim anne ve babam da toplanacak.Hepimiz uzağız birbirimizden malum korona muhabbetinden zaten bunaldım depresyona girdim.Ben de gitmek istiyorum eşim arabayla götürecek,arka koltuk bana ait,uzanabilecem yastık falan koyacam.Doktoruma soracaktım ulaşamadım malum tıp fakültesi olunca doktora ulaşmak da zor.Sizce gitsem mi bana moral olacak.gitmeyş çok istiyorum ama sıkıntı olur mu acaba?Siz ne düşünürdünüz?

ben ne kendimi ne de ailemi tehlikeye atardım sanırım. gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…