2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bence uzak canm riske girme derim

Cok şükür kızlar..kontrolumuzu yaptirdik cok guzeldi hersey..bebis iyi hersey yolunda..renkli ultrasonla gördük kocaman olmus..haftasiyla uyumlu 830 gram..

Oksapar sorunu var..eczanelerde yok..memleketten buldum ve kargoyla siparis ettirdim 5 kutu simdilik..umarim sorun cozulur allah yardimcisi olsun herkesin

Eğer gebelikle ilgili bir sıkıntı yoksa ve riskli gebelik değilse gidebilirsiniz, moral olur bence. Mola verirsiniz arada 5 dakika yürürsünüz kan dolaşımı için.Ben ilk gebeliğimde doktoruma sormuştum seyahat edebilir miyim diye, o da riskli bir gebelik olmadığı için dünyanın her yerine gidebilirsin demişti, 5. Ve 8. Ayda iki kez yurtdışı tatili yaptım, bir uçak yolculuğum 5,5 saat sürmüştü.

Çok tatlış görünüyor rengi, ben de böyle bir şey aldım kızımda, yatırma aparatı çok kullanışlı hele yalnız yıkıyorsan, 17 aylık hala bunda yıkıyorum. İlk başta cildi hassas diye hep bir bez attım yatırma aparatının üstüne.

Kacinci haftadasiniz? Buyudukce yerleri azaliyor bu yuzden az ama daha siddetli hissedilir oluyor hareketleri. 32.haftama kadar gunde 1-2kez hareket etse yeter derdi doktorum. Yinede icin rahat etsin isterseniz doktorunuzla irtibata gecin

Açl
Açlık 80 diğeride 123 çıktı benim canım

Hayırlı günler güzel hamişler. Hepimiz yarıyı geçmişiz masallh. Benim bu 2. Dogumum olacak.1. De genel uyutulup sezeryan oldum. Ama ikincide en iyi spinal diyolar benim gibi olan var mi simdiden bi dogum stresi sardi neden bilmiyorum

Kacinci haftadasiniz? Buyudukce yerleri azaliyor bu yuzden az ama daha siddetli hissedilir oluyor hareketleri. 32.haftama kadar gunde 1-2kez hareket etse yeter derdi doktorum. Yinede icin rahat etsin isterseniz doktorunuzla irtibata gecin
26. Haftadayım doktora söyledim yeri azaldığı için daha az kıpırdıyo dedi ama verdikleri kitapçıkta daha çok hissedeceksiniz artık yazıyodu önceden karnımdan çıkacak gibi ittiriyodu bi iki gündür aşırı sakin çikolatalı ekmek yiyince çıldırırdı o bile yaramadı

Benimde bu hafta biraz sakin canım önceki haftalara göre ama bugünde kontrolüm vardı doktor gayet iyi dedi suyu falan da

Araba yolculuğu mümkün oldugunca yapılmasa iyi demisti drum..ama mecbursaniz 2 saatte bir durarak 10 15 dakika yürüyüş yapmak gerek vucut hareketsiz kalmamasi için..ama benim pihtilasma sorunum oldugu icin boyle demisti..riske atmayip ucakla yolculuk yaptım ondada ayaklarini asagi yukari hareket ettir diye tembihlemişti..

Druna sormak suan icin en iyisi yinede

Canım benim mesajını yeni gördüm kusura bakma listem evde ben şehir dışındayım eve gidince foto çeker atarım canım kilom 93.3 çıktı hiç kilo almadım bu zamana kadar

Kızlar ankarada oturanlar varsa bugün saman pazarına gittim bebek kıyafetlerine bakmak için ve kalite olarak da fiyat olarak da çok iyilerdi e bebek veya diğer bebek mağzalarına bakarak çok uygundu fiyatlı 3 tane falan tulum aldım bir hastane çıkışı aldım 5 li yine iç zıbın ve yelekli gibi olan zıbınlardan aldım yine bir pijama takımı aldım 2 3 tane tek alt aldım fiyatları bana çok uygun geldi bir de beşiği sordum 60 a 120 ahşap anne yanı ayarlanabilen yani oyun alanıda olabilen bir beşiğe 960 tl dediler ama beşik konusunda kararsız kaldım çünkü pek bi fiyat bilgimde yok beşik konusunda

Ben bugün itibariyle 4 kilo almışım çok mu , az mı bilemedim
Cokmus sanirim sadece az mi diye sormak istedin elin surçtü bebek iyi olduktan sonra zaten sorun yok. Ben ilk gebeligimi 7 kilo ile bitirdim gayet de saglikli dogdu. Bu sefer biraz daha almaya calisiyorum cunku 37. Haftada dogdu, en azindan icerde cok daralmasin biraz daha kalsin istiyorum

Canım benim mesajını yeni gördüm kusura bakma listem evde ben şehir dışındayım eve gidince foto çeker atarım canım kilom 93.3 çıktı hiç kilo almadım bu zamana kadar
Olsun sorun değil. Yarın gidiyorum zaten dahiliyeye. Tekrar yükleme yapılacak. Inşallah iyi çıkar diye dua ediyorum.

Her insan farklıdır.ben boyuma göre ideal bir kiloyla hamile kaldım ve halaa 6 aylık hamile olduğuma kimse inanmıyor.Doktorum da bugün kilomun gayet yavaş ilerlediğini söyledi hatta bana en fit gebem sensin diyo her defasında.56 kilo ile hamile kaldım,şu anda 60 kiloyum.boyum da 1.65

Hiç düşünmeyin gidin. Doğum öncesi moral olur. Ilerde ağırlaşınca gidemezsin. Dogunmdan sonra zaten çok yoğun oluyo ilk 3 ay. Hayırlı yolculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…