- 21 Şubat 2013
- 9.671
- 21.951
- 548
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.921
Bence uzak canm riske girme derimKızlar acil cevaplarsanız sevinirim.memleketim 9 saat uzakta.bu haftasonu kardeşlerim anne ve babam da toplanacak.Hepimiz uzağız birbirimizden malum korona muhabbetinden zaten bunaldım depresyona girdim.Ben de gitmek istiyorum eşim arabayla götürecek,arka koltuk bana ait,uzanabilecem yastık falan koyacam.Doktoruma soracaktım ulaşamadım malum tıp fakültesi olunca doktora ulaşmak da zor.Sizce gitsem mi bana moral olacak.gitmeyş çok istiyorum ama sıkıntı olur mu acaba?Siz ne düşünürdünüz?
Eğer gebelikle ilgili bir sıkıntı yoksa ve riskli gebelik değilse gidebilirsiniz, moral olur bence. Mola verirsiniz arada 5 dakika yürürsünüz kan dolaşımı için.Ben ilk gebeliğimde doktoruma sormuştum seyahat edebilir miyim diye, o da riskli bir gebelik olmadığı için dünyanın her yerine gidebilirsin demişti, 5. Ve 8. Ayda iki kez yurtdışı tatili yaptım, bir uçak yolculuğum 5,5 saat sürmüştü.Kızlar acil cevaplarsanız sevinirim.memleketim 9 saat uzakta.bu haftasonu kardeşlerim anne ve babam da toplanacak.Hepimiz uzağız birbirimizden malum korona muhabbetinden zaten bunaldım depresyona girdim.Ben de gitmek istiyorum eşim arabayla götürecek,arka koltuk bana ait,uzanabilecem yastık falan koyacam.Doktoruma soracaktım ulaşamadım malum tıp fakültesi olunca doktora ulaşmak da zor.Sizce gitsem mi bana moral olacak.gitmeyş çok istiyorum ama sıkıntı olur mu acaba?Siz ne düşünürdünüz?
Çok tatlış görünüyor rengi, ben de böyle bir şey aldım kızımda, yatırma aparatı çok kullanışlı hele yalnız yıkıyorsan, 17 aylık hala bunda yıkıyorum. İlk başta cildi hassas diye hep bir bez attım yatırma aparatının üstüne.
ben şöyle bişey düşünüyorum. yatırma aparatı var içinde. file bebeğin kilosu arttıkça tutar mı bilmiyorum.
Kacinci haftadasiniz? Buyudukce yerleri azaliyor bu yuzden az ama daha siddetli hissedilir oluyor hareketleri. 32.haftama kadar gunde 1-2kez hareket etse yeter derdi doktorum. Yinede icin rahat etsin isterseniz doktorunuzla irtibata gecinBenim bebeğimin tekmeleri azaldı, şiddeti hafifledi bide karnıma atıyodu şimdi daha aşşağıları tekmeliyo bi sıkıntı varmıdır ki çok kafama takıldı dün ultrason da aklıma gelmedi hiç demek bişi olsa dr anlardı ama dimi
Açlık 80 diğeride 123 çıktı benim canımBende açken bakılacak diye biliyordum. Bugün yaptırdım, aç gitmiştim bilerek, açlık şekerimi almadılar git yemek ye 45 dk sonra gel dediler, gittim şeker yüklemesi yaptılar 1 saat sonrada şekerimi ölçtüler 142 çıkmış. 2.saat 3.saat bakılmadı. Kantinde sandinç vardı onu yedim o da ekmek şeker yükseltiyor zaten. Saçma sapan bişey oldu. Sizin kaç çıkmıştı?
26. Haftadayım doktora söyledim yeri azaldığı için daha az kıpırdıyo dedi ama verdikleri kitapçıkta daha çok hissedeceksiniz artık yazıyodu önceden karnımdan çıkacak gibi ittiriyodu bi iki gündür aşırı sakin çikolatalı ekmek yiyince çıldırırdı o bile yaramadıKacinci haftadasiniz? Buyudukce yerleri azaliyor bu yuzden az ama daha siddetli hissedilir oluyor hareketleri. 32.haftama kadar gunde 1-2kez hareket etse yeter derdi doktorum. Yinede icin rahat etsin isterseniz doktorunuzla irtibata gecin
Benimde bu hafta biraz sakin canım önceki haftalara göre ama bugünde kontrolüm vardı doktor gayet iyi dedi suyu falan da26. Haftadayım doktora söyledim yeri azaldığı için daha az kıpırdıyo dedi ama verdikleri kitapçıkta daha çok hissedeceksiniz artık yazıyodu önceden karnımdan çıkacak gibi ittiriyodu bi iki gündür aşırı sakin çikolatalı ekmek yiyince çıldırırdı o bile yaramadı
Araba yolculuğu mümkün oldugunca yapılmasa iyi demisti drum..ama mecbursaniz 2 saatte bir durarak 10 15 dakika yürüyüş yapmak gerek vucut hareketsiz kalmamasi için..ama benim pihtilasma sorunum oldugu icin boyle demisti..riske atmayip ucakla yolculuk yaptım ondada ayaklarini asagi yukari hareket ettir diye tembihlemişti..Kızlar acil cevaplarsanız sevinirim.memleketim 9 saat uzakta.bu haftasonu kardeşlerim anne ve babam da toplanacak.Hepimiz uzağız birbirimizden malum korona muhabbetinden zaten bunaldım depresyona girdim.Ben de gitmek istiyorum eşim arabayla götürecek,arka koltuk bana ait,uzanabilecem yastık falan koyacam.Doktoruma soracaktım ulaşamadım malum tıp fakültesi olunca doktora ulaşmak da zor.Sizce gitsem mi bana moral olacak.gitmeyş çok istiyorum ama sıkıntı olur mu acaba?Siz ne düşünürdünüz?
Canım benim mesajını yeni gördüm kusura bakma listem evde ben şehir dışındayım eve gidince foto çeker atarım canım kilom 93.3 çıktı hiç kilo almadım bu zamana kadarBen de 50 lik yükleme yaptırdım. Açlık 85 tokluk 200 çıktı. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye diyetisyen e falan yönlendirmeden 3 hafta dikkat etmemi soyledi. Tatlılardaki meyveler beyaz un pirinç yeme dedi. 3 ana 3 ara öğün yap dedi. Ben 1 hafta falan dikkat ettim. Sonra yavas yavas salmaya başladımaslında diyetisyene yonlendirseydi daha iyi olurdu. Daha özenli davranırdım belki. Haftaya tekrar dahiliyeye tekrar gidicem. 75 lik yükleme yapılacak. Inşallah sorun çıkmaz. Çıkarsa doktorum endokrinoloji ye yollicam dedi. Detaylı ultrasona girdim dün. Her şey normaldi. Rica etsem diyet listenizi benimle paylaşırmısınız? Ornek olması açısından. Liste kiloya göre veriliyor. Kilonuzu da öğrenebilir miyim?
CokmusBen bugün itibariyle 4 kilo almışımçok mu , az mı bilemedim
Olsun sorun değil. Yarın gidiyorum zaten dahiliyeye. Tekrar yükleme yapılacak. Inşallah iyi çıkar diye dua ediyorum.Canım benim mesajını yeni gördüm kusura bakma listem evde ben şehir dışındayım eve gidince foto çeker atarım canım kilom 93.3 çıktı hiç kilo almadım bu zamana kadar
Her insan farklıdır.ben boyuma göre ideal bir kiloyla hamile kaldım ve halaa 6 aylık hamile olduğuma kimse inanmıyor.Doktorum da bugün kilomun gayet yavaş ilerlediğini söyledi hatta bana en fit gebem sensin diyo her defasında.56 kilo ile hamile kaldım,şu anda 60 kiloyum.boyum da 1.65Cokmussanirim sadece az mi diye sormak istedin elin surçtü bebek iyi olduktan sonra zaten sorun yok. Ben ilk gebeligimi 7 kilo ile bitirdim gayet de saglikli dogdu. Bu sefer biraz daha almaya calisiyorum cunku 37. Haftada dogdu, en azindan icerde cok daralmasin biraz daha kalsin istiyorum
Hiç düşünmeyin gidin. Doğum öncesi moral olur. Ilerde ağırlaşınca gidemezsin. Dogunmdan sonra zaten çok yoğun oluyo ilk 3 ay. Hayırlı yolculuklarKızlar acil cevaplarsanız sevinirim.memleketim 9 saat uzakta.bu haftasonu kardeşlerim anne ve babam da toplanacak.Hepimiz uzağız birbirimizden malum korona muhabbetinden zaten bunaldım depresyona girdim.Ben de gitmek istiyorum eşim arabayla götürecek,arka koltuk bana ait,uzanabilecem yastık falan koyacam.Doktoruma soracaktım ulaşamadım malum tıp fakültesi olunca doktora ulaşmak da zor.Sizce gitsem mi bana moral olacak.gitmeyş çok istiyorum ama sıkıntı olur mu acaba?Siz ne düşünürdünüz?
O nedemekKızlar rahim uzunluğunuz kaç bu haftalarda
Rahim ağzı uzunluğu oluyor servikal uzunluk deniyor galibaO nedemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?