2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
75lik şeker yuklemesi yaptırıyorum. İçtim ama mahvoldum içerken.asiri tatlı. Neyse sonuç iyi çıkar inşallah.ac kan verdim. 2 kez daha vericem. Çok da acıktım.

Şeker yükleme yaptırmasak olmaz mı hanımlar? Ben hiç taraftar değilim de.doktora da 2 hafta sonra gidecem daha.ozaman da 26.haftamda olacam
Ben yaptırmayı tercih ediyorum. Bir sorun olduğunda sonradan uzulmeyi istemem.50lik yüklemem yüksek çıktı mesela. Onun için 75lik yükleme yapılıyor bugün. İnşallah bişey çıkmaz diye dua ediyorum.

Hiç düşünmeyin gidin. Doğum öncesi moral olur. Ilerde ağırlaşınca gidemezsin. Dogunmdan sonra zaten çok yoğun oluyo ilk 3 ay. Hayırlı yolculuklar
Malesef gidemedim çünkü şimdi gitsem sadece 2 gün kalmam gerekecekti sonra doktor kontrollerim falan var 1,2 hafta sonra gidip 2-3 hafta kalmaya karar verdim.Bilmiyorum doğru karar mı,umarım öyle olmuştur.2 gün için o kadar yok gözümde büyüdü açıkçası her ne kadar şu an biraz buruk olsam da

Benim doktorum yükleme istemedi açlık tokluk bakıldı.haftamız aynı sizinle .bir hafta geriden geliyorum ben.doktorunuz ne derse o göre yol alın bence
Evet bence de doktorun dediğine göre hareket edeyim bari.açlık şekerim bi hayli düşük çıkıyor eşiminki de sınırlar içerisinde.bakalım 2 hafta sonra doktorum ne dicek

Canım dün şeker yükleme yaptırdım. Sonuçlar çıktı ama doktorumla daha görüşemedim. 75lik glikoz verdi bana. Açlık; 96, 30dakika;165, 60dakika;183, 90dakika;154, 120 dakika;125
Değerler bu şekilde. İnşallah sorun yoktur. Doktordan dönüş bekliyorum ben de.

Kızlar özellikle geceleri nefes darlığı yaşıyorum, uykuya dalmak da son derece zorlaştı. Benzer durumda olanlar var mı, ne yapıyorsunuz veya neler yapmalıyız?

Kızlar özellikle geceleri nefes darlığı yaşıyorum, uykuya dalmak da son derece zorlaştı. Benzer durumda olanlar var mı, ne yapıyorsunuz veya neler yapmalıyız?
Ben de aynılarını yaşıyorum, çok uykusuzum İster istemez gergin ve sinirli oluyorum. Ne yapmam gerektiğini düşünerek geçiyor gecelerim

Mide yanması var mı? Midem de bazen sıkıştırıyor. O yüzden akşam yemeğini birkaç saat önce yiyorum. Yatmaya yakın sıvı almıyorum. Midem için de kraker, leblebi yiyom. Başıı yükseğe koy uyurken.
Gün içinde bazen nefes nefese kalabiliyorum ona da çok yavaş hareket ediyorum. Sırtüstü yatarsam nefesim kesiliyor uyanıyorum. Sağa ya da sola dönüp uyuyabiliyorum.

Geceleri aynı şekilde nefesim daralıyor.Çözümü akşam yemeğini çok hafif yemekte buldum ve yatarken camı açıyorum.

Sana yarım saatte bir bakmışlar. Ben biraz araştırdım ama bazen referans aralıkları hastaneye göre değişebiliyor. Açlık ve 1. Saatiniz sınırda gibi geldi bana. Sinir altı ama yakın sanırım. Tabi bunu en iyi doktor bilir. Ben de bugün yaptirdim. Açlık 1. Saat ve 2. Saat bakıldı. Sonuçlar için 3te çağırdı doktor bekliyorum.cikinca yazarım zaten buraya.. inşallah ikimizinki de olumlu sonuçlanır

Bende sagdan soldan 40 gunluk buldum.
Ben sagdan soldan 40 gunluk.buldim elinde olanlar verdi saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…