2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de bunu demek istedim zaten 4 kilo aldim cok mu az mj kilo aldim bilemedim diye yazinca, bunun neresi cok olabilir diye yanlis yazdin sanirim dedim ama ters anladin.

maalesef ben evde olsam bile evimin etrafı çok ıssız. çekiniyorum eşim olmadan yürümeye

Ben de olsam çekinirim haklısınız, işlek yerde oturuyorum yürüyüş parkuru da günün her saati insan bulunan bir yer. Rahat rahat tek gidebiliyorum o çalışırken
ne güzel ya. keşke benim de öyle bi şansım olsaydı. semt çok güzel mevkii olarak da gayet iyi ama ıssızlığı tedirgin ediyor beni

bmbm eksik yazmışım ara öğünde yoğurt yerine 1 bardak kefir ya da 2 bardak ayran da olur.

Cok tesekkur ederım. Diyetler genelde kişiye ozel ama benım için Cok iyi oldu. 3 haftadır arada kaçamaklar oluyor ama internetten arastırdıklarımla diyet yapmaya çalıştım. Listenizi beni mutlu etti. Ben daha az yiyordum çoğu zaman. Ve hep ac hissediyorum. 25 gundür falan kilo almadım. Böyle de bir avantajı oldu. Cok zorlanıcaz yaz günlerinde ama bebeklerimiz sağlıkla doğsun yeterki.

Canım bozma moralini. İnşallah düzelir. Birazcık dikkat et normale döner Allah’ın izniyle. Bana değerlerin normal dedi. Sadece çok kilo aldığım için biraz yediklerine dikkat et dedi.
Çok sevindim senin adına. Ben aslında Cok kilo almadım. 4 kilo sadece.ilk Kızımda 20 nin üzerinde almıştım ama o zaman da şekerim sınır çıkmıştı. Bunda da böyle oldu. Hayırlısıyla doğuralım inşallah.

Bugün kontrolüm vardı, açlık tokluğa bakıldı. Açlık 83, tokluk 89. Baya da güzel kahvaltı yaptım reçeller, patates kızartması vs. Mutlu oldum sonuca çünkü şekerden tedirgindim. Ama karpuzu fazla kaçırınca kesinlikle dokunuyor bunu anladım. 26+3 1300 gr olmuş bebiş. Tiroit de iyi çıktı. Biraz yürüyüşe başladım yarım saat, kırk dakıka filan kızlar hakıkaten insanın psikolojisini düzeltiyor. Öneririm size de. Yatmak güzeldi ama işler karışıyordu yattıkça 7.5-8 kg da sabitim bakalım bayadır bundan sonra kontrollü gitmek istiyorum. İnşallah 12-13te bitiririm bu gebeliği

Şeker yükleme yaptırmasak olmaz mı hanımlar? Ben hiç taraftar değilim de.doktora da 2 hafta sonra gidecem daha.ozaman da 26.haftamda olacam
8lk bebeğimde yaptırdım pişman oldum. Sonrakin de yaptırmadım bunda da yaptırmadım inşallah birsorun çıkmaz. Ben canan Karatay i dinledim diyebilirim.

Rica ederim, aynen kişiye özel ama belli bir kalıp var aslında. Kan ve vitamin değerleriniz günlük aktiviteleriniz, enerji kaybınız da göz önünde bulundurularak bu kalıp üzerinde oynuyorlar. Am en önemli kriter ana ve ara öğün arasında kendinizi tok hissetmeniz. Bir de beyaz ekmek yiyorsanız yemeyin, patates pişmiş havuç tüketmeyin şeker oranı yüksek.

Kızlar sağlık durumu müsait olup yatması gerekmeyenler yürüyüş+egzersiz mi yapıyorsunuz?
Yoksa sadece yürüyüşle yetiniyor musunuz?
17 aylık kızım var, güne en geç 7 de başlıyorum bazen gecede uyanıyor tabi. Bütün gün indir kaldır, parka götür, oynat, gezdir,besle, yıka çok hareketli geçiyor günümüz, yürüyüş çok hafif kalıyor benim için. 12,5 kg ve merdivenlerde kucaklıyorum evde hele bugün zor bir gündü, doğurmazsam iyidir, o derece yani.

benim ödüm kopuyor ağır kaldıracağım diye. prenseslikten değil de ne bileyim. karpuz bile kaldırmıyorum valla

Evet beyaz ekmeği pilavı makarnayı patatesi yemeyi tamamen bıraktım. Sadece bazı araöğünlerde kaçamaklarım oluyordu. Kurabiye dondurma karpuz kavun pogaca gibi. Yarın doktoruma sonucu söyleyip ona göre ben de bir diyetisyene gitsem iyi olacak.

benim ödüm kopuyor ağır kaldıracağım diye. prenseslikten değil de ne bileyim. karpuz bile kaldırmıyorum valla
İlk hamilelikte insan daha dikkatli oluyor, iyi yapıyorsunuz, ben de kızıma kıyamıyorum, o bu kadar küçükken tekrar hamilelik düşündüğüm için, en azından öbürleri doğana kadar keyfini arayayım diyorum ama zorlanıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…