2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Eşim bana anneler günü hediyesi almadığı için ben de ona babalar günü hediyesi almayacağım
Bu ben Açık açık söyledim sen bana almadın bendende bekleme almıcam diye kısasa kısas Doğurmadığım için anneden saymıyordu çünkü adayıymışım da ona göre oda baba değil adayı o zaman

Benimki de virüsü bahane etti.hatta arada doğum günü hediyem bile kaynadı.hala ses çıkmadı her iki hediyeden de.bizler hamile ve hassas canlılarız gönlümüzü etmezseler biz de onların gönlünü etmeyiz olur biter

Şu ana kadar gönlünü ettim hep ama artık yeter dersini alması için tutcam kendimi belki böyle anlar kafasına dank eder

Iyi yapmışsınız Ama daha fazla ertelemeyin. Ağırlaşınca zor olur.

Benimki wpdurumda paylaşmıştı fotomu koyup kutlamıştı bende mi öyle yapsam bilemedim

Çok geçmiş olsun canım sağ salim atlatırsın inşAllah. Kaçıncı haftanda belli olmuştu
18. Haftada farkedildi. 24 mm idi.Fitil desteği yaptık. 1 haftada 33mmye çıktı. Sevindik.Ama fitillere devam ettik. 2 hafta sonra bu kez 13 mm'ye düşünce acil ameliyata alıp serklaj yaptilar bana. Ondan beridir de yatiyorum evde .

Anladım canım iyi ki fark edilmiş önlem alınmış belirti vermişmiydi kısalma olduğunda ? kendiliğinden mi olmuş yoksa gün içinde iş yapmak,hareketli olmak falan varmıydı etki edermi bilmiyorum ama

Anladım canım iyi ki fark edilmiş önlem alınmış belirti vermişmiydi kısalma olduğunda ? kendiliğinden mi olmuş yoksa gün içinde iş yapmak,hareketli olmak falan varmıydı etki edermi bilmiyorum ama
Evet doktorum çok iyi. Onun sayesinde oldu açıkçası. Yoksa ne bi ağrım vardı ne kanamam. Herşey çok güzel gidiyordu.Vajinal muayene yapıp rahimagzini kontrol edelim demişti. Yapmasa farkedilmezdi. Şuan herşey kontrol altında çok şükür. Açıkçası kalitsalmis benimkisi. İşle falan pek alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…