2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doktor çok önemli bu gibi durumlarda. Şuan kaç cm ? Benimki karından baktı detaylıda. Kalıtsal olduğu nasıl anlaşıldı

Doktor çok önemli bu gibi durumlarda. Şuan kaç cm ? Benimki karından baktı detaylıda. Kalıtsal olduğu nasıl anlaşıldı
Çok dengesiz kisalip uzuyor. Doktor seninki tam rahim ağzı yetmezligi dedi. Öncesinde herhangi kürtaj, düşük ya da sebepleriyle alakalı bir öyküm yoktu zaten.Suan dikis tutuyor ama toplamda 23 mm falan. Artık uzamaz zaten benimkisi. 5 haftadır aynı çünkü. Ama dikiş olmasa düşük yapmıştım çoktan. Birde inadına bebişim ayağını rahim ağzına sokup duruyor. Dikişleri gevşetecek diye korkuyorum

Ahhh bu bebişler yaaaa az kalmış inşAllah dayanır Allah’ın izniyle bol bol yat dinlen o durumdakilere WC harici kalkmayın diyorlar zaten az kalmış az daha dursun minik

Acaba bebiş için kapı süsü, taç ve yastık bakan bir ben miyim? İçinizde bunlara bakan ve güvenilir olarak alışveriş yapabileceğimiz yerleri önerecek olan var mı kızlar?

Arkadaşlar aranızda gebelik şekeri çıkan var mı? benim sınırda olduğu için doktorum sadece diyet verdi şimdilik
Bende cıktı. 50lik yüksek çıkınca 75lik yükleme yapıldı. O da yüksek çıktı. Açlık normal çıktığı için şimdilik ben de diyetle devam edeceğim. Pazartesi günü için diyetisyen den randevu aldım.

Buarada kaç çıktı sizin açlık tokluk.
Açlık 94 , 50 gram.lık yüklemeden sonra 150 çıktı.
Hamileliğimde önce, zaman zaman şeker ölçümü yapardım. Annem şeker hastası olduğu için, evlerinde ölçüm cihazı olurdu. Onunkini ölçtükten sonra kendikimide ölçerdik . Açlık 70-75 arası çıkardı. Gebelik , şekeri tetikleyen bir durum mu bilginiz var mı?

Ya kızlar ben yumurta yiyemiyorum midemi aşırı bulandırıyor bu sıcaklarda Onun yerine ne yesem yumurtanın yerini tutar bir bilginiz var mı tahammül edemiyorum yumurtanın her çeşidine aranızda yumurta yemeyen varmı ne yapıosunuz

yerini ne tutar bilmiyorum. Ama farklı pişirme yöntemleri denedin mi? Haşlanmış sevmiyorsan omlet sevebilrisin. Haşlanmış yumurta yemek zor biliyorum ben de ısıramıyorum küçük parçalara bölüyorum.

yerini ne tutar bilmiyorum. Ama farklı pişirme yöntemleri denedin mi? Haşlanmış sevmiyorsan omlet sevebilrisin. Haşlanmış yumurta yemek zor biliyorum ben de ısıramıyorum küçük parçalara bölüyorum.
Her türü Rahatsız ediyor peynirli yaptım bugün bir yumurtanın yarısını yiyebildim o da zar zor Menemende denedim krepte

Evet. Sadece gebelikte şekeri çıkanlar ve doğumdan sonra şekeri normale dönenler var.

bence normal. bazı günler benimki de hiç durmuyor. hatta 3 gece önce hareketlerinden uyuyamadım bile.
Sağol canm biraz korktum diğer iki kızımda böyle birşey görmedim. Buda erkek ondan mi. Aslında iki gün önce bu kadar değildi. Birden hareketlenmesi korkuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…