2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Rica ederim. Bu konuda çok bilgi yok maalesef. İlkin insan korkuyor ama dikkat edince düzeldiğini görüyorsunuz. gebe olup canının çektiğini yiyememek 1 dilim karpuzun dahi hesabını yapmak zor. Ama dermansız dert değil şükür.

Kızlar şimdi biz 7. Ayın içinde oluyoruz değil mi 210 günü doldurunca da 7. Ay bitmiş 8. Aya giriyor olucaz sanırım bu konu kafamı çok karıştırıyor

Gunaydin kizlar, sabah kalktiktan sonra benden direk akinti geliyo su gibi beyaz. Sizden hic geliyo mu? ya da gun icinde geliyo mu yoksa kuru mu oluyo ic camasiriniz? Ben mutlaka peçete koymak zorunda oluyorum

Kızlar hamileler öncelikli sırada ya hastanede dahiliyeye gitcem şimdi öncelik için bişi demem gerekiyo mu çok acıktım bekleyemicek gibiyim

Gunaydin kizlar, sabah kalktiktan sonra benden direk akinti geliyo su gibi beyaz. Sizden hic geliyo mu? ya da gun icinde geliyo mu yoksa kuru mu oluyo ic camasiriniz? Ben mutlaka peçete koymak zorunda oluyorum
Büyük ihtimal enfeksiyon burda yaşamayan sormayan nadir insan kaldı bende de çok akıntı vardı günlük pedin birini çıkarıp ötekini takıyodum sonra su gibi gelmeye başladı ciddi olabililir dediler enfeksiyon doluymuş akıntı dışında belirti yoktu sende bi drna görün için rahat etsin

O kadar cok fitil kullandim ki, cok dikkat ediyorum hem vajinal hem de idrar yolu enfeksiyonu icin surekli tahlil yaptiriyorum. Ama en az 10 lokosit hep cikiyo bazen daha fazla ya da vajina da fitile ragmen sariya donmus akinti oluyo. Cozemedik gitti bu sorunu. Artik normali mi bu diye merak ettim

Kızlar acil durum koduyla sesleniyorum şimdi kan verdim glikoz içicem 1 saat sonra tekrar kan vercem ilk sorum o içeceğin hepsini içmem lazım mı 2. Sorum 1 saat sonra daha kan vermem lazımmış 12yi bulmasın dedi ama matematik olarak mümkün değil onu biraz erken versem ne olur 3. Sorum o şeker tok tutuyo mu acıktım ben baya

Aynı durum bende de var bezdim enfeksiyondan hormonlardan dolayı flora yapısı bozuluyormuş o yüzden oluyomuş bu enfeksiyon normal yani bol bol su içmek lazım de sadece bunu diyor bana

1. evet hepsini içmen lazım
2.erken veremezsin kan şekerin yüksek çıkar yapılan testte çöp olur
3. şeker tok tutuyo mu göreceli kan şekerin düşük olmaz bayılmazsın
4.12 yi bulmasın diyemez o sağlık kuruluşu testi düzgün yapmak zorunda erken çağırması lazımdı netice de en basit test 50 liği yaptırıyosun 9 da gitsen 10 da bitecekti. başka gün erken git dayanamayacaksan.

En erken bu saate verdi, devlet hastanesi yapmak zorundasın diyemem burdakiler biraz değişik

Aynen ben de şu an test veriyorum ama hepsini içemedim.yüzde 80 i içtim maalesef

Kızlar şimdi biz 7. Ayın içinde oluyoruz değil mi 210 günü doldurunca da 7. Ay bitmiş 8. Aya giriyor olucaz sanırım bu konu kafamı çok karıştırıyor
ben de doğru hesaplayamıyorum ya. hafta daha kolay geliyo ama 7 ye girdik sanırım. en azından ben yeni girdim 7 ye galiba. son 3 aylık dönemdeyiz ama hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…