2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sağol canm biraz korktum diğer iki kızımda böyle birşey görmedim. Buda erkek ondan mi. Aslında iki gün önce bu kadar değildi. Birden hareketlenmesi korkuttu.
Benim de öyle hatta bu normal mi diye ben de sordum bir kaç saat önce senin yazdığını görmeden. Yakın zamanlardayız sanırım bu haftalar böyle olabiliyor. Benim de öyle hareketli ki yürürken bile bir hareket ediyor hatta bazen artık durup hareketini bitirmesini bekliyorum.

Kızlar şeker sonucunuz nasıl?benim sonuçlar yeni çıktı?yorumlar mısınız?doktor henüz görmedi çıkmıştı çünkü.açlık 82 75 gr Glükozundan sonra 167 bir saat sonra 124

Aynen, ben de kağıt havlu kullanıyorum çok pratik ve çok rahat ediyorum tavsiye ederim

Benimkide aksine kafa takacak kadar sakinleşti umarım sizin haftalarda artar yine hareketleri

Benim yüksekti. Bugün diyetisyene gittim. Diyet listem daha önce zayıflamak için gittiğimde verdiğinden daha ağır kaçamak yapmak yok 1 ay. Meyve sadece sabah ara öğününde bir porsiyon. Et 3 köfte kadar falan. Ekmek her öğüne 1 dilim. İşim çok zor bu yaz gününde. Ama yapmaktan başka çarem yok

Kızlar diyet yaparken acıktıkça nescafe falan içerdim. Hem açlığımı bastırır hem beni oyalardı. Şuan şekerden dolayı yaptığım diyet daha zor. Kendimi oyalamak için bir Türk kahvesi için koyduğum 1 ölcek kahveden 2 fincan kahve yapıyorum. Çok tat vermiyor ama daha fazla içmiş oluyorum. Çayı sabah 2 içiyorum. Bazen daha fazla. Pratik ve hamileler için sağlıklı ne içebilirim acaba bitki çayı olarak. Diyetisyene soracaktım unutmuşum

ıhlamur 1 fincan içilebiliyor diye biliyorum. acaba ekşi meyvelerden smoothie yapsan yine şekerin yükselir mi? bol sütlü ya da yoğurtlu ve çeyrek meyveli olarak?

Canım bugün bende diyetisyene gittim, bitki çayı olarak yalnızca 1 bardak ıhlamur içebilirsin, diğer bitki çayları yasak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…