2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar enfeksiyonu ve akıntısı olanlara özellikle yazıyorum günlük ped kullanmayın daha da arttırıyor ve kaşıntı oluyor kağıt havlu çok iyi geliyor peçete yumuşak olduğundan oda ıslanması çok hızlı oluo ama havlu kağıt beni kurtardı az akıntım kaşıntım olsa hemn koyarım

ben de doğru hesaplayamıyorum ya. hafta daha kolay geliyo ama 7 ye girdik sanırım. en azından ben yeni girdim 7 ye galiba. son 3 aylık dönemdeyiz ama hepimiz

hafta üzerinden hesap yaparsak mesela benim 33+1 (33 hafta 1 gün). 33x7( haftanın 7 günü)=231 gün yapar +1 günü de eklersem 232 günlük hamileyim. ay hesabı için 232/30( ayın gün sayısı)=7,73 yapıyor ortalama birşey bu çünkü bazı aylar 31 çekiyor malum. Gerçi şubatta 28 di. 7.73 de 7 ayı doldurmuş olduğumu ve neredeyse 8. ayı da bitirmek üzere olduğumu gösteriyor. Bana da sizler gibi karışık gelmişti ama araştırıp bulduğum en mantıklı hesap bu :)

aaa çok iyi ben de bakayım buna

Bu hesabı bide benim için yapar mısın canım şuan mesela 27+6 günlük hamileyim

Merhaba yarın gebelik şekeri testim var.Ama yaptırmak istemiyorum,zorunda mıyım?Yaptırmayan var mı benim gibi?ya da yaptırmayacak olan?
merhaba, ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Şu şekilde oldu, dr 1 hafta boyunca parmaktan açlık tokluk ölçtürdü. Çoook yüksek çıktığı için hiç yükleme yapmaya gerek kalmadı. 1 hafta diyet yaptım değerler çok düşmeyince insüline başladık

bende 3 gun yaptım dr daha ölçmene gerek yok dedı sizin kaç cıktı değerler

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir giremedim. Herkes ve tüm bebişler iyidir umarım.
Tekmeler ne durumda? Ben bir haftadır sanki gün boyu durmadan hareket ediyormuş gibi hissediyorum bebeğin kıpırtılarını, başka böyle olan var mı? Ne sıklıkta hissediyorsunuz?

Ben her gün çamaşırımı değiştirmek de buldum çözümü. Peçetelerde de beyazlatıcı boya vs kimyasal var çnk. Ama pamuklu çamaşırı at yıka, mis. Bazen günde ikinciyi bile giyiyorum.

Merhaba guzel anneler

Sizlerden bir ricam var hastamızın şifa bulması için hatim duamıza katılır mısınız
Sizler iki canlısınız o yuzden dualarınıza cok ihtiyacım var. Mevlam sizleri bebeklerinize sag saglim kavustursun. Size bebeginize ve ailenize hayırlı saglıklı uzun ömürler versin inşallah

Ben her gün çamaşırımı değiştirmek de buldum çözümü. Peçetelerde de beyazlatıcı boya vs kimyasal var çnk. Ama pamuklu çamaşırı at yıka, mis. Bazen günde ikinciyi bile giyiyorum.
Bende evdeysem eğer değişiyorum sürekli ama dışarı çıkıyoruz felan ozmn değişim imkanı malesef olmuyor günlük ped ben nezmn kullansam mantar oluşumu ve enfeksiyon artışı yapıyor tavsiye olarak sundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…