2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ıhlamur 1 fincan içilebiliyor diye biliyorum. acaba ekşi meyvelerden smoothie yapsan yine şekerin yükselir mi? bol sütlü ya da yoğurtlu ve çeyrek meyveli olarak?
Sadece sabah ara öğünüme meyve verdi. Smoothie olabilir ama dediğiniz gibi. Süt ayran falan beni içecek olarak kesmiyor. Sıcak içecekleri daha çok arıyorum sanırım.

Canım bugün bende diyetisyene gittim, bitki çayı olarak yalnızca 1 bardak ıhlamur içebilirsin, diğer bitki çayları yasak dedi
Bunu öğrendiğim iyi oldu. En azından arada ıhlamur yaparım ben de. Yemeyince insan soğuk bişey de içmek istemiyor. Benim listem bana ağır geldi. Kafamdan yemek düşüncesini atamıyorum. Sürekli zaman sayıyorum. Ara öğün öğlen kaç dakikam kaldı falan.

Bende 6 aldım yaa doktorum hızlı gidiyorsun dedi ben bulantı hiç yaşamadım normal devam ettim yememe içmeme. Ama dikkatte ediyorum yediklerime nasıl bu kadar aldım bilmiyorum vitaminlerde etkiliyor herhalde

Kilo dağılımım sizinkiyle tıpkısının aynısı dikkat etmeye çalışıyorum artık ama son aylar kendimi düşünemiyorum

Kilo dağılımım sizinkiyle tıpkısının aynısı dikkat etmeye çalışıyorum artık ama son aylar kendimi düşünemiyorum
Bulantı beni gerçekten çok zorladı 17. Haftada hala kusuyordum ancak her şeyi rahatça yiyebilmeye başladığımda lezzetleri öyle özlemişim ki üstüne sokağa çıkma yasakları da eklenince hareketi noksan yemesi bol bir dönem geçirdim. Bu ay iyi gidiyor gibiyim bakalım, bu ay 2 kiloyu geçmezsem süper olacak... size de kolay gelsin

Aynen evet ben de öyleydim. Aralıksız 18haftaya kadar bulantı çektim. Sonrasında bıçak gibi kesilince bir de üzerine karantina eklenince yemek yemeyi o kadar özlemişim ki 3 ayın acısını çıkardım resmen. Bebişlerimizin ve bizim sağlığımız yerinde olsun da veririz Allah’ın izniyle

Gunaydin kizlar, sabah kalktiktan sonra benden direk akinti geliyo su gibi beyaz. Sizden hic geliyo mu? ya da gun icinde geliyo mu yoksa kuru mu oluyo ic camasiriniz? Ben mutlaka peçete koymak zorunda oluyorum
Selam canim gec oldu donusum ama doktoruma demistim ben seffaf su gibiyse kokulu degilse normal demisti. Aynisini bende yasiyorum cunku

Bende bu hafta yıkayıp utuleyip cekmecesine yerleştirdim bana ebe heran hazır olmann gerek hazırla artık dedi bı anda gelirse hazır bulun dedi bende o yüzden hızlandırdim yapacak kimsem yok cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…