- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.141
İnşallah vaktinde gelsin de.ben 29 haftalık dogum yaptım öncesinde. 63 gün kuvezde kaldı.hiç giysi gerekmedi.çıkacagı gün istediler.o da prematüre giysiler minnacık.normaller kocaman oluyordu.o yüzden bu sefer 32 yı falan gecşin inşallah öyle bir kaç parça birseyler alıcam. Yani hazırlıklar anlamsız kalıyor erken dogumda. Saglıkla gelsinler inşallahBende bu hafta yıkayıp utuleyip cekmecesine yerleştirdim bana ebe heran hazır olmann gerek hazırla artık dedi bı anda gelirse hazır bulun dedi bende o yüzden hızlandırdim yapacak kimsem yok cunku
Diyet listen nasıl?Şekerim yüksek çıktığı için diyete başladım
4 Baby Eagle Alüminyum Lüx Çift Yön Bebek Arabası 2018 Fiyatı bunu beğendim alicam gibi de bakalımkızlar bebek arabası seçen var mı? ben şu set halinde satılanlardan bakıyorum karar veren varsa paylaşsın olur mu?
biz de bunu aldık geçen akşam. inşallah memnun kalırız4 Baby Eagle Alüminyum Lüx Çift Yön Bebek Arabası 2018 Fiyatı bunu beğendim alicam gibi de bakalım
evin içinde sık sık hareket etmeye çalışıyorum ben. abur cuburu son 1 aydır komple çıkardım hayatımdan. tek abur cuburum buz gibi gazoz kaldı öyle diyeyim. az yemeye çalışıyorum öğünlerimde. ara öğün yapmaya çalışıyorum ve deli gibi su içiyorum ben.Yaa kilo almayanlara hayranım masallah size 6. Aya girdiğinden itibaren daha çok hızlandı çok yemesem bile valla hızla alıyorum psikolojim alt üst oldu8 kilo aldım resmen alıyorum hizlicaa
Geldi mi size zahmet kurulumunu yaptıysanız foto yada video atarmisiniz ve suanlik yorumunuz ne önerirsinizbiz de bunu aldık geçen akşam. inşallah memnun kalırız
daha gelmedi ama bugün yarın gelir sanırım kargodaydı en son. ben eski usül arabalardan istiyordum ama bu da bayağı kullanışlı geldi. tek sıkıntım çift yönlü olmaması olacak sanırım.Geldi mi size zahmet kurulumunu yaptıysanız foto yada video atarmisiniz ve suanlik yorumunuz ne önerirsiniz
Bende alamayanlara hayranım gerçekten..Yaa kilo almayanlara hayranım masallah size 6. Aya girdiğinden itibaren daha çok hızlandı çok yemesem bile valla hızla alıyorum psikolojim alt üst oldu8 kilo aldım resmen alıyorum hizlicaa
Arabasinida odasını saglikla kullanmak nasip olur insallah cnm..cok tatlı gözüküyorlar masallahbebek odası olarak da bunu aldık.
Civil Bebek ve Çocuk Mağazaları - Civilim.com
Bebek ve çocuklarınız için aradığınız tüm ürünler en uygun fiyat fırsatı ve yepyeni kampanyalarla hızlı alışverişin adresi Civilim.com’da!www.civilim.com
hamile kalma kilonu bilmiyorum ama 9 kg aşırı fazla değil bence. zaten doğumda gidiyor emzirirken gidiyor max 3 aya ne aldıysan verirsin bile gör bakBende alamayanlara hayranım gerçekten..
Yaklaşık 9 kilo aldim psikolojim yerle bir ama gören fazla kilo almamış gibi gozukuyosun diyo sadece karın var..umarim doğumdan sonra verilir..20 kiloyla kapatırım boyle giderse
çok teşekkür ederimArabasinida odasını saglikla kullanmak nasip olur insallah cnm..cok tatlı gözüküyorlar masallah
allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinHayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla içinde büyütmeyi nasip etsin bende sadece beşik aldım bide sifonyer alicam elbise do
daha gelmedi ama bugün yarın gelir sanırım kargodaydı en son. ben eski usül arabalardan istiyordum ama bu da bayağı kullanışlı geldi. tek sıkıntım çift yönlü olmaması olacak sanırım.
Ben size attığım linktekinden aldınız dimi o çift yonlu başka link mi attinoz yoksa ben görmedim cunkudaha gelmedi ama bugün yarın gelir sanırım kargodaydı en son. ben eski usül arabalardan istiyordum ama bu da bayağı kullanışlı geldi. tek sıkıntım çift yönlü olmaması olacak sanırım.
Ben size attığım linktekinden aldınız dimi o çift yonlu başka link mi attinoz yoksa ben görmedim cunku
SABAHDiyet listen nasıl?
Çok hoş bı sürü ek kullanacak parçası var ama bana biraz hantal geliyor bunlar bide kış bebeği olduğu için çok dışarı çıkılmaz artık 7 8 aylıkken kullanırız en çok o yüzden bende biraz oturma bacaklarını rahatça salacagi araba istedim ilk istedigim tarz araba siizn aldiginizdiKiwi City Way 5 In 1 Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatı
Kiwi City Way 5 In 1 Travel Sistem Bebek Arabası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
buydu bizim aldığımız canım
Kızımda 20 kilo almıştım. Ama bunda şekerden dolayı dikkat etmek zorunda olduğu için almıyorum.Yaa kilo almayanlara hayranım masallah size 6. Aya girdiğinden itibaren daha çok hızlandı çok yemesem bile valla hızla alıyorum psikolojim alt üst oldu8 kilo aldım resmen alıyorum hizlicaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?