2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende bu hafta yıkayıp utuleyip cekmecesine yerleştirdim bana ebe heran hazır olmann gerek hazırla artık dedi bı anda gelirse hazır bulun dedi bende o yüzden hızlandırdim yapacak kimsem yok cunku
İnşallah vaktinde gelsin de.ben 29 haftalık dogum yaptım öncesinde. 63 gün kuvezde kaldı.hiç giysi gerekmedi.çıkacagı gün istediler.o da prematüre giysiler minnacık.normaller kocaman oluyordu.o yüzden bu sefer 32 yı falan gecşin inşallah öyle bir kaç parça birseyler alıcam. Yani hazırlıklar anlamsız kalıyor erken dogumda. Saglıkla gelsinler inşallah

Yaa kilo almayanlara hayranım masallah size 6. Aya girdiğinden itibaren daha çok hızlandı çok yemesem bile valla hızla alıyorum psikolojim alt üst oldu 8 kilo aldım resmen alıyorum hizlicaa

Yaa kilo almayanlara hayranım masallah size 6. Aya girdiğinden itibaren daha çok hızlandı çok yemesem bile valla hızla alıyorum psikolojim alt üst oldu 8 kilo aldım resmen alıyorum hizlicaa
evin içinde sık sık hareket etmeye çalışıyorum ben. abur cuburu son 1 aydır komple çıkardım hayatımdan. tek abur cuburum buz gibi gazoz kaldı öyle diyeyim. az yemeye çalışıyorum öğünlerimde. ara öğün yapmaya çalışıyorum ve deli gibi su içiyorum ben.

Geldi mi size zahmet kurulumunu yaptıysanız foto yada video atarmisiniz ve suanlik yorumunuz ne önerirsiniz
daha gelmedi ama bugün yarın gelir sanırım kargodaydı en son. ben eski usül arabalardan istiyordum ama bu da bayağı kullanışlı geldi. tek sıkıntım çift yönlü olmaması olacak sanırım.

Bende alamayanlara hayranım gerçekten..
Yaklaşık 9 kilo aldim psikolojim yerle bir ama gören fazla kilo almamış gibi gozukuyosun diyo sadece karın var..umarim doğumdan sonra verilir..20 kiloyla kapatırım boyle giderse

Bende alamayanlara hayranım gerçekten..
Yaklaşık 9 kilo aldim psikolojim yerle bir ama gören fazla kilo almamış gibi gozukuyosun diyo sadece karın var..umarim doğumdan sonra verilir..20 kiloyla kapatırım boyle giderse
hamile kalma kilonu bilmiyorum ama 9 kg aşırı fazla değil bence. zaten doğumda gidiyor emzirirken gidiyor max 3 aya ne aldıysan verirsin bile gör bak

Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla içinde büyütmeyi nasip etsin bende sadece beşik aldım bide sifonyer alicam elbise dolabini sonra bu raz daha büyüsün büyük alicam

Eklentiler

• Screenshot_20200609-120424.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 53
daha gelmedi ama bugün yarın gelir sanırım kargodaydı en son. ben eski usül arabalardan istiyordum ama bu da bayağı kullanışlı geldi. tek sıkıntım çift yönlü olmaması olacak sanırım.
Ben size attığım linktekinden aldınız dimi o çift yonlu başka link mi attinoz yoksa ben görmedim cunku

Diyet listen nasıl?
SABAH
1 yumurta
2 ince dilim peynir
5 zeytin
2 ceviz
Bol yeşillik
1 ince dilim tam bugday ekmeği
ARA ÖĞÜN
1 porsiyon meyve
ÖĞLE
6-7 yemek kaşığı sebze yemeği
Salata
Ayran
1 ince dilim tam bugday ekmeği
ARA ÖĞÜN
1 galeta ve peynir veya 1 çay bardagı leblebi
AKŞAM
3 köfte kadar et tavuk balık veya 6-7 yemek kaşığı baklagil yemeği (baklagil haftada 1 kez tavsiye etti)
Salata
1 ince dilim tam bugday ekmeği veya 3 yemek kaşığı bulgur pilavı veya kepekli makarna
Ekmek yemezsek et 5 köfte kadar yenilebilir.
ARA ÖĞÜN
ayran yoğurt veya kefir
Gece aşırı acıkma alıyorsa yanında 6-7 badem veya 3 Altınbaşak bisküvi yiyebiliyorum.

Buarada bunların alternatifleri var. Mesela öğle yemeğinde tavuklu ya da ton balıklı salata ile ayran gibi. Ama salata bir yerden sonra midemi rahatsız ettiği için ben ana diyeti uyguluyorum. En azından salata yanında sıcak yemek ya da sıcak et yemiş oluyorum.
1 ay bu diyeti uygularsan 1 ay sonunda şeker değerlerinin düşeceğini düşünüyorum dedi. Kaçamak yapmama izin vermedi. Onu 1 aydan sonra değerin düzelirse vericem dedi.

Çok hoş bı sürü ek kullanacak parçası var ama bana biraz hantal geliyor bunlar bide kış bebeği olduğu için çok dışarı çıkılmaz artık 7 8 aylıkken kullanırız en çok o yüzden bende biraz oturma bacaklarını rahatça salacagi araba istedim ilk istedigim tarz araba siizn aldiginizdi

Kızımda 20 kilo almıştım. Ama bunda şekerden dolayı dikkat etmek zorunda olduğu için almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…