2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar Kızımda beyaz ahşap beşiklerden almıştım. Ama sonra en büyük pişmanlığım o beşiklerin boyut olarak büyüğünü neden almamışım oldu. İçi daha geniş olanını yani. Öyle olsa 5 yaşa kadar kesin yatardı. Sonra da genç odası gibi bir şey olurdu. Ya da ilk aşama için çok pahalı olmayan bir beşik veya park yatak sonrası için montessori tarzı yataklar tavsiye ederim. Kızıma babası yaptı montessori yatağını. Fena değil.

bakalım artık inşallah memnun kalırız

bizim aldığımızın iç yatak boyutu bayağı büyüktü. sonradan parçaları çıkartılıp bildiğimiz yatak da oluyor. montesorriler sallanmadığı için almadık ama çok da hoşuma gidiyordu

Selam kızlar randevum vardı bugün bebeğin suyu fazla cıktı doktor şekerden olabilir dedi cuma şeker yüklemesi yaptıricam ama bazen engel durumunda da suyu fazla olabiliyormuş moralim bozuldu ya

Selam kızlar randevum vardı bugün bebeğin suyu fazla cıktı doktor şekerden olabilir dedi cuma şeker yüklemesi yaptıricam ama bazen engel durumunda da suyu fazla olabiliyormuş moralim bozuldu ya
Geçmiş olsun canım inşAllah düzelir. Bu su az olsa bir dert çok olsa ayrı bir dert Bizde tekrar gideceğiz artmış mı suyu diye. İnşAllah sağsalim kucaklarımıza alırız

Canım inşallah bir şey çıkmaz dua edelim gönlünü ferah tut doktorlar hasta korkutmayı pek sever zaten, bir şey yoktur biiznillah

Geçmiş olsun canım inşAllah düzelir. Bu su az olsa bir dert çok olsa ayrı bir dert Bizde tekrar gideceğiz artmış mı suyu diye. İnşAllah sağsalim kucaklarımıza alırız
Canım inşallah bir şey çıkmaz dua edelim gönlünü ferah tut doktorlar hasta korkutmayı pek sever zaten, bir şey yoktur biiznillah
inşallah bir şey yoktur sonuç çıkana kadar kendine vesvese verme.
Çok sağolun kızlar inanın hep yediğimiz hormonlu eşyalardan doktor bile dedi artık öyle sorunsuz hamilelik geçiren yok devir eskisi gibi degil

Gayet doyurucu bence uygulanırsa.

Canım geçmiş olsun, suyu kaç çıktı? Benimde fazlaydı suyum, diyet yapıyorum şuan. Dün doktora gittim biraz daha iyi dedi

bu arada suyu az olan annelere havuç suyu, fazla olan annelere de armut öneriyorlar. fakat armuttaki şeker oranı nasıldır ne kadardır bilmiyorum doktorunuza danışmadan tüketmeyin ❤

Bu su olayı kafamı kurcalamaya başladı az olsa dert, çok olsa dert. bana perinatolog normal dedi geçti. ben azalmış olmasından korkuyordum kanamalar yüzünden.

Kızlar ikinci doz tetanoz olmayan var mı?ben birincisini oldum ama çok ağrım oldu ikincisini vurdurtmasam olur mu?

Kızlar ikinci doz tetanoz olmayan var mı?ben birincisini oldum ama çok ağrım oldu ikincisini vurdurtmasam olur mu?
benim takibimi yapan ebe doğumdan sonra vurulmaya devam et dedi. 5 doz olacağım toplamda devam etmeyi düşünüyorum.

ilk dozdan sonra 2 gün benim de kolumda çok ağrı oldu ana 2. dozdan sonra olmadı. aşı olduğumu bile unuttum desem yeridir.

Kızlar bebek için hala ne kadar kıyafet almam gerekiyo bilmiyorum kafam çok karışıyo
ben 9. ayına kadar yetecek zıbın aldım. 2 tane hastane çıkışı aldım 0-3 aylık. annem 6-7 tane yelek ve hırka ördü. yine 6. ayına kadar yetecek tulum, pijama günlük kıyafet vs almayı düşünüyorum. çorap, yakalık, müslin bez gibi şeyler de alınacak. başka ne alınır ben de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…