2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben bi tane 10lu hastane çıkışı aldım 2 tane daha hediye geldi 3tanede 5li takım var yeter dediler şimdi 3-6 aylık kıyafet alcam ama hep yazlık denk geliyor daha almadım. Takımların içindekilerle beraber 3 kundak, 3 battaniye bitane emzirme örtüsü biraz çorap bide uyku setimiz var o kadar havlusunu alcam bi daha ki ay başında belki bitane daha nevresim eksik çok şey var beşiğimiz dolabımız filan yok ne alacağımı bilmiyorum

Selam kizlar bir arkadas vardi suyu gelmisti. Haberiniz var mi dogum oldu mu adi neydi? Aklima geldi birden şu bas belasi akintilardan

nevresimle uyku setleri battaniyesi anneanneden komple tamamlandı bizimkinin çok rahatım

2. ve 3. ye hamile olan anneler bize nelerden kaç tane lazım yazsa çok daha rahat oluruz aslında. jenerasyon farkı az olacağından ihtiyaçlarımız da yakındır sanırım

hamile kalma kilonu bilmiyorum ama 9 kg aşırı fazla değil bence. zaten doğumda gidiyor emzirirken gidiyor max 3 aya ne aldıysan verirsin bile gör bak
Tedaviler falan derken 56 kiloyla basladim..62 kiloyla hamile kaldim 72 olmama gramlar kaldi ay herkes oyle diyo insallah veririz gormedigim kilolari gördüm son 1 yılda

2. ve 3. ye hamile olan anneler bize nelerden kaç tane lazım yazsa çok daha rahat oluruz aslında. jenerasyon farkı az olacağından ihtiyaçlarımız da yakındır sanırım
Evet en cok neler lazim oluyo onlara yonelelim..1 ay icinde taşınma durumum var beşiği en sona sakliyorum..haftaya bi ebebek mağazasına gidelim diyoruz bi daha goz gezdirelim..kalanları alalim..

Yıkama seti kuvetli..burun aspiratöru..göğüs pompası..biberon..emzik..ateş ölçer..

Daha neler lazim anneler
Sanki bir sürü şey eksik gibi hissediyorum..
Bebek arabasını simdi almicam vazgeçtim istediklerim biraz pahalı..Esim De bekleyelim zaten kış çocuğu dedi..kaldı oyle..

Ama şunlar cok hoşuma gidiyo galiba bunlardan kendim yapicam..kullanışlı olur mu ki kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20200613-091707_Google.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar ikinci doz tetanoz olmayan var mı?ben birincisini oldum ama çok ağrım oldu ikincisini vurdurtmasam olur mu?
Ben yaptirdim ilki kadar agri olmuyo 2.cisinde..hatta kasimda bi daha varmis galiba onuda yaptirirsan 10 sene daha asi olmana gerek yokmus..ben yaptırmayı düşünüyorum..

İyi akşamlar arkadaşlar.25+1im ve inanılmaz derecede yorgunluk var.parmağımı kaldıracak halim yok desem yeridir.günlük enerjim sadece kahvaltı ve yemek yapmaya yetiyor.1 haftadır evi bile temizleyemiyorum ev resmen pislik yuvasına döndü ama hiç kalkacak dermanım yok.decavit içiyorjm ama yetmiyor galiba.sizin aldığınız takviyeler neler?

ben bi takviye almıyorum ama bazen benim de içimden gelmiyor. adımızı yazabiliriz yerlere tozdan o derece silmedim evi düşün. üstten süpürüp geçiyorum.

ben bi takviye almıyorum ama bazen benim de içimden gelmiyor. adımızı yazabiliriz yerlere tozdan o derece silmedim evi düşün. üstten süpürüp geçiyorum.
benimki içimden gelmemek değil,resmen yarı baygın bir halde geçiyor günüm.eşim işe gidecek diye ya da işten geliyor diye mecburen kahvaltı yemek hazırlamak zorunda kalıuorum.yani o zorunluluğum olmasa onu bile yapacak halim yok o derece

Pregnomarin kullanıyorum sadece, kabızlığımı çok şiddetlendirdiği için demir ilacını bıraktım. Ben uykum gelince uyumaya çalışıyorum canım imkanın varsa sen de gün içinde dinlen.

Bir de ben kendimi gaza getirmek için YouTube videoları izlerim bak onu da öneririm sana

Doktorundan vitamin iste.Eksik.birseyler var belli.Bu haftalarda bu kadar yorgunluk olmaması lazım

Demir hapı ve ocean mummy kullanıyorum ama ben de çok yorgunum.İşler hiç bitmiyor sanki

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar yarın için doktorumdan randevu aldım.kan tahlilimi yeni yaptırmıştım.normalde rutin kontrolüm haftayaydı ama bu durumdan dolayı bir hafta erken gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…