- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.181
sağolasın canım bi bakayım
şöyle bir liste buldum. eksik fazla bilmiyorum artık. kendinize göre ekleme çıkarma yapabilirsiniz bana göre gereksiz çok şey var mesela.
aynen öyle. neyden kaç tane alacağımı bile bilmiyorum şu ansağolasın canım bi bakayımvalla kafası karışıyor insanın
nevresimle uyku setleri battaniyesi anneanneden komple tamamlandı bizimkinin çok rahatımBen bi tane 10lu hastane çıkışı aldım 2 tane daha hediye geldi 3tanede 5li takım var yeter dediler şimdi 3-6 aylık kıyafet alcam ama hep yazlık denk geliyor daha almadım. Takımların içindekilerle beraber 3 kundak, 3 battaniye bitane emzirme örtüsü biraz çorap bide uyku setimiz var o kadar havlusunu alcam bi daha ki ay başında belki bitane daha nevresim eksik çok şey varbeşiğimiz dolabımız filan yok ne alacağımı bilmiyorum
Canım benim suyum gelmişti 27 mayısta. Doğum olmadı, tedavi oldum. Evde yatıyorumSelam kizlar bir arkadas vardi suyu gelmisti. Haberiniz var mi dogum oldu mu adi neydi? Aklima geldi birden şu bas belasi akintilardan
Tedaviler falan derken 56 kiloyla basladim..62 kiloyla hamile kaldim 72 olmama gramlar kaldihamile kalma kilonu bilmiyorum ama 9 kg aşırı fazla değil bence. zaten doğumda gidiyor emzirirken gidiyor max 3 aya ne aldıysan verirsin bile gör bak
Evet en cok neler lazim oluyo onlara yonelelim..1 ay icinde taşınma durumum var beşiği en sona sakliyorum..haftaya bi ebebek mağazasına gidelim diyoruz bi daha goz gezdirelim..kalanları alalim..2. ve 3. ye hamile olan anneler bize nelerden kaç tane lazım yazsa çok daha rahat oluruz aslında. jenerasyon farkı az olacağından ihtiyaçlarımız da yakındır sanırım
Ben yaptirdim ilki kadar agri olmuyo 2.cisinde..hatta kasimda bi daha varmis galiba onuda yaptirirsan 10 sene daha asi olmana gerek yokmus..ben yaptırmayı düşünüyorum..Kızlar ikinci doz tetanoz olmayan var mı?ben birincisini oldum ama çok ağrım oldu ikincisini vurdurtmasam olur mu?
Het kontrolde bisey cikiyo cnm..gönlünü ferah tut bisey cikmicak allahin izniyle..Selam kızlar randevum vardı bugün bebeğin suyu fazla cıktı doktor şekerden olabilir dedi cuma şeker yüklemesi yaptıricam ama bazen engel durumunda da suyu fazla olabiliyormuş moralim bozuldu ya
Aynen ya durmadan bir sorun la karşılaşıyorumHet kontrolde bisey cikiyo cnm..gönlünü ferah tut bisey cikmicak allahin izniyle..
ben bi takviye almıyorum ama bazen benim de içimden gelmiyor. adımızı yazabiliriz yerlere tozdan o derece silmedim evi düşün. üstten süpürüp geçiyorum.İyi akşamlar arkadaşlar.25+1im ve inanılmaz derecede yorgunluk var.parmağımı kaldıracak halim yok desem yeridir.günlük enerjim sadece kahvaltı ve yemek yapmaya yetiyor.1 haftadır evi bile temizleyemiyorumev resmen pislik yuvasına döndü ama hiç kalkacak dermanım yok.decavit içiyorjm ama yetmiyor galiba.sizin aldığınız takviyeler neler?
benimki içimden gelmemek değil,resmen yarı baygın bir halde geçiyor günüm.eşim işe gidecek diye ya da işten geliyor diye mecburen kahvaltı yemek hazırlamak zorunda kalıuorum.yani o zorunluluğum olmasa onu bile yapacak halim yok o dereceben bi takviye almıyorum ama bazen benim de içimden gelmiyor. adımızı yazabiliriz yerlere tozdan o derece silmedim evi düşün. üstten süpürüp geçiyorum.
İyi akşamlar arkadaşlar.25+1im ve inanılmaz derecede yorgunluk var.parmağımı kaldıracak halim yok desem yeridir.günlük enerjim sadece kahvaltı ve yemek yapmaya yetiyor.1 haftadır evi bile temizleyemiyorumev resmen pislik yuvasına döndü ama hiç kalkacak dermanım yok.decavit içiyorjm ama yetmiyor galiba.sizin aldığınız takviyeler neler?
Doktorundan vitamin iste.Eksik.birseyler var belli.Bu haftalarda bu kadar yorgunluk olmaması lazımİyi akşamlar arkadaşlar.25+1im ve inanılmaz derecede yorgunluk var.parmağımı kaldıracak halim yok desem yeridir.günlük enerjim sadece kahvaltı ve yemek yapmaya yetiyor.1 haftadır evi bile temizleyemiyorumev resmen pislik yuvasına döndü ama hiç kalkacak dermanım yok.decavit içiyorjm ama yetmiyor galiba.sizin aldığınız takviyeler neler?
Demir hapı ve ocean mummy kullanıyorum ama ben de çok yorgunum.İşler hiç bitmiyor sankiİyi akşamlar arkadaşlar.25+1im ve inanılmaz derecede yorgunluk var.parmağımı kaldıracak halim yok desem yeridir.günlük enerjim sadece kahvaltı ve yemek yapmaya yetiyor.1 haftadır evi bile temizleyemiyorumev resmen pislik yuvasına döndü ama hiç kalkacak dermanım yok.decavit içiyorjm ama yetmiyor galiba.sizin aldığınız takviyeler neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?