2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Tedaviler falan derken 56 kiloyla basladim..62 kiloyla hamile kaldim 72 olmama gramlar kaldi ay herkes oyle diyo insallah veririz gormedigim kilolari gördüm son 1 yılda
Benden başka çok kilo ala Yok galiba 60 la kaldım 73 oldum.Ama ben dert etmiyorum iki kızımda da sonradan verdim fazla kiloları . Bebislerim8z sağlıklı olsun inşallah

Benden başka çok kilo ala Yok galiba 60 la kaldım 73 oldum.Ama ben dert etmiyorum iki kızımda da sonradan verdim fazla kiloları . Bebislerim8z sağlıklı olsun inşallah
Var var bende 65 le kaldım 74 um şuan ama bebek kilo aldı eminim karnımın üstünden tüm hareketleri dalga oluşturuyor artık

Bugün itibariyle totalde 4.3 kilo almışım ama asıl kilo 6.aydan sonra alınır diyorlar.Bence kiloya takılmamak da fayda var.Sonrasında verilir her şekilde.Bir diyet bir spor hooooppp eski fit günlerimize geri dönebiliriz şu anda mühim olan bizim ve bebişimizin sağlığı

Var var bende 65 le kaldım 74 um şuan ama bebek kilo aldı eminim karnımın üstünden tüm hareketleri dalga oluşturuyor artık
İyi o zaman yalniz d3gilimbenimki de baya güçlü vuruyor dediğin gibi dirsek kol neresi gelirsegünlerimizde yakınmış

Kızlar özellikle öğretmen anne adaylarına sorum olacak.seminerler online olacakmış biz zaten idari izinliydik yine de katılacak mıyız?henüz müdür hamile olduğumu bilmiyor okulu arayıp haber verdiniz mi,ya da belge falan bıraktınız mı okula ?Hiç bir şey yapmamakta beni rahat ettirmiyor böyle.Bir duyum alan var mı?

SeevKaad Yalniz degilsin ben de 57 ile kaldim suan 69 olmusum ama goruntu olarak hala sisko degilim sanirim bebek kilo aldi zaten o kadar guclu kI beyefendi her tekmesinde zipliyorum. Daha 3 ay var doguma umarim kontrollu gidebilirim kilo konusunda

Evet ben bu süreçte müdür yardımcımizi bilgilendirdim.benimkiler de bilmiyordu.idari izinli oldugumu söyledim.onlarda resmiyette elimizde belge olsun dediler sorarlarsa diye.ben de doktorum dan 24. Hafta da olduguma dair bir belge alip gönderdim resmini.online seminere katılıp katılmıcagımı bilmiyorum sormadım onu henüz

ben de böyle yaptım

Öğretmen hamile olan arkadaşlar; ben okul müdürü olarak hemde 26. Haftada hamile bir anne adayı olarak doktordan haftayı gösteren bir rapor, belge aldım milli eğitime gönderdim. Öğretmeni hamile olup idari izinli olan diğer okul müdürü arkadaşlarım da idarelerine benzer belgeleri verdiler

Gerçekten şuan ki benim halim evi bile dinlene dinlene süpürüyorum silmeye gücüm kalıcak mı onuda bilmiyorum sürekli bi uyku hali var üstümde bende sadece bir kan ilacı kullanıyorum ekstra başka birşey kullanmıyorum

Benim ilk gebeliğim özellikle akşamları karnım kasılıyor taş gibi oluyor. Bazen gözümden yaş geliyor. Ama gaz olmafığına eminim. Bu yalancı sancı mıdır tecrübeli anneler?
Canım ikinci gebeliğim ama ilkinde böyle bir sancı yaşamadım. Benim de arada tam kasigimin orta bölgesine ağrı giriyor ve geçiyor gün icin de 1kac saat aralıklarla devam ediyor ama doğum ağrısı gibi değil. Taş gibi olması normaldir endişelenme bence bebek büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…