2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
O zaman bir ben kalmışım okula haber vermeyen umarım bu zamana kadar niye haber vermedin diye bir tepkiyle karşılaşmam
Ben de haber vermedim henüz. Ama artık vermem herhalde. Çünkü muhtemelen ebadan video izle derler onu da yaparım diye düşündüm. Pazartesi duruma göre hareket edecegim

Benim sürekli midemin oraları sert yani alt taraflar sanki boş kasıklarıma doğru boş gibi yukarılar sert dolu gibi bebek yukarıda mı çok acaba böyle olan var mı

Benim sürekli midemin oraları sert yani alt taraflar sanki boş kasıklarıma doğru boş gibi yukarılar sert dolu gibi bebek yukarıda mı çok acaba böyle olan var mı
bence senin dediğin gibi yukarıda olduğu için öyledir. doktor muayene ederken beni direkt göbeğime koyuyo artık aleti mesela. kasıklarıma çok nadir iniyo bebek yukarıda olduğu için.

Canım benim suyum gelmişti 27 mayısta. Doğum olmadı, tedavi oldum. Evde yatıyorum
Cok sevindim, dun gece kum dokmeye basladim. Hayatimda boyle bir bicak saplamali
Agri hissetmedim hala nasil dogurmadim kivranjrkem ona sasiyorum. Yarin randevum var ins ben de ustesinden gelirim

Ben de haber vermedim henüz. Ama artık vermem herhalde. Çünkü muhtemelen ebadan video izle derler onu da yaparım diye düşündüm. Pazartesi duruma göre hareket edecegim
Haber vermeyince de insan rahat edemiyor.Eylülde doğum yapınca mı haber verecem diyorum kendi kendime,şu an kafam çok karışık.çevrimiçi seminere katılacaz mecburen,yine de haber vermemekte kararsızım.

Cok sevindim, dun gece kum dokmeye basladim. Hayatimda boyle bir bicak saplamali
Agri hissetmedim hala nasil dogurmadim kivranjrkem ona sasiyorum. Yarin randevum var ins ben de ustesinden gelirim
Çok geçmiş olsun canım, bir an önce atlatırsın inşallah belki bir serum falan takarlar iyi gelir. Herşeyin iyi olacagını düşün ve moralini yüksek tut İnşallh iyileşiceksin

Var var bende 65 le kaldım 74 um şuan ama bebek kilo aldı eminim karnımın üstünden tüm hareketleri dalga oluşturuyor artık
Aa almayan olmaz mi bende tabiki:) ilk 4.5ay 3-4 kiloyla giderken gecen tartida 8 kiloyu gordum hayatimda hic gormedigim kilodayim. Kizimda 67ile ile doguma girmistjm ama cok zayif hamile kalmistim simdiye nazaran

Benim ilk gebeliğim özellikle akşamları karnım kasılıyor taş gibi oluyor. Bazen gözümden yaş geliyor. Ama gaz olmafığına eminim. Bu yalancı sancı mıdır tecrübeli anneler?
Kizimdayken 33-34.haftadan sonra baslayan o kasilmalati unutmak mumkun mu? Karnim semsert olurdu, tas gibi ama hareket edemezdim kalirdim oldugum yerde aglamaktan bi hal olmustum bikackeresinde acidan. 5-10dk surerdi bu boyle

Kızlar dün aç tahlillerimi yaptırdım glukoz normal değerlerin bi tık altında çıkmış şeker yüklemesini yaptırmak istemiyorum sorun olurmu?

Kızlar dün aç tahlillerimi yaptırdım glukoz normal değerlerin bi tık altında çıkmış şeker yüklemesini yaptırmak istemiyorum sorun olurmu?
Benimki de öyle ama doktorum haftaya yapacak.çünkü babam şeker hastası ,bir de doktorun dediği şey şu ki ailede şeker olmasa bile gebelik şekeri apayrı bir durummuş.Yani sanki yaptırılmalı gibi duruyor ama tabiki de herkesin fikrine saygı duyulmalı.ben de yaptırmak istemiyordum ama birkaç doktorla görüştükten sonra fikrim değişti.

Benim de 27 haftada aç verdiğğm tahlilde glukoz değerim sınırın altında çıkmıştı kadın doğum doktoru yüksek olmasından daha iyi bunda sorun yok dedi
Şeker yüklemesini bana bıraktı
Sağlık ocağı hemşireme sordum oda şimdiye kadar değerlerin normal çıktı yaşın genç ailede şeker hastalığı öyküsü yok ben yaptırma derim gel kan ver 3 aylık şekerine bakalım o eğer yüksek çıkarsa yüklemeyi de yaptırırsın dedi
Şükür oda normal çıktı ve yükleme yaptırmamış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…