2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben Lgs de sınav görevi almamak için hafta belirtır raporu okula dilekçeyle vermiştim artı seminerde idari izinli sayılmayı istemiştm.ders yılı bittiği için ekders alıp almayacağımız tam kesin değil heralde idarı izinde. Müdürüme sordum idari iznin bozulması için dilekçe yaz dedi yazdım verdim.. isterseniz idarenize danışın derim..

Evet ben en iyisi idareye danışım yarın

Kızlar bugün biraz kıskançlık krizim yüzünden uzunca bir ağladım ve gerçekten nerdeyse sinir krizi geçirdim aslında boş yere olduğunun şuan farkına varıyorum ama hormonlar işte ben ilk bebeğimide gerçekten yoğun bir üzüntünün ardından kaybettim ve kendimi hep suçladım kendini yıprattın bebeğini kaybettin diye şimdide biraz fazla sinir krizi ve fazla bir ağlama durumu yaşadığım için yine bi o günlere döner gibi oldum ve bebeğimi kaybetmekten çok korktum benim gibi bu halleri yaşayan var mı bebeklerimize de bişey olmaz inşAllah ama işte endişe ettim

ben artık o tarz bi anda önce bi düşün diyorum kendime sakinleş diyorum. baktım olacak gibi değil eşime de kendimi tutamıyorum diyorum.

bebeklerimiz evet stresi hissediyorlar ama onlar bizimle ve kolay kolay bırakmayacaklar inşallah

İnşAllah canım benim çok tesekkür ederim biraz da olsun iyi hissettirdin biraz daha sakin kalmaya çalışıcam

Kızlar adet ağrısı gibi bi ağrı yaşıyorum şuanda, kasıklarımda resmen bir doluluk var ağrı ama bu bebek değil. Sizde de oluyor mu bu durum, canım yanıyor

Bebeğim son derece hareketli bu arada

Kızlar adet ağrısı gibi bi ağrı yaşıyorum şuanda, kasıklarımda resmen bir doluluk var ağrı ama bu bebek değil. Sizde de oluyor mu bu durum, canım yanıyor

Bebeğim son derece hareketli bu arada
ben emekliye ayrıldım 2 gündür çok sakin benimki

arada bi burdayım tekmesi yiyorum sonrası sakin. ama o sancı bana da oluyor ara sıra.

Benim ailemde hiç şeker hastası yok. Anne tarafımda da baba tarafda da. 70 yaşına gelen anneannemde o yaşta çıktı sadece. Ama bende ilk Hamileliğimde sınırdaydı. Bunda yüksek çıktı. Gebelik şekeri çıkma olasılığı ailede varsa daha yüksek ama yoksa da çıkabiliyormuş maalesef.

Selam kizlar, son gunlerde bir anda elim ayagim sisince doktor acil cagirdi, boyle durumda idrarda protein kacagi olabiliyormus ve bu cok tehlikeliymis. Neyseki kacak falan yok ama yuksek duzeyde bakteri cikti anlamadim gitti hicbir belirti yokken. Idrar kulturude verdin 3gune cikacak sonucu. Gitmisken seker yuklemesi de yaptirdim sukurler olsun normal cikti. Ailede olup olmamasinin cok aman aman etkiledigini sanmiyorum ben. Cunku tum sulalemde seker var. Kaldiki kendim hipoglisemi hastasiyim. Sinsi birsey oldugu icin bencr yaptirmayan arkadaslarima tavsiye ederim.

Benimde nerdeyse tüm sülalemde var şeker hastalığı ama bencede pek bi alakası yok benim şekerim iyi çıktı çünkü

Canım benim de el ayak şişme sorunum vardı.Önce venöz yetmezliği olabilir diye bacaklardan ultrason çekildi. Onda bişey çıkmayınca idrar tahlili yaptırdım. Aynı benim de protein kaçamağı çıkmadı ama enfeksiyon çıktı.Hiç belirti yoktu oysa. 5 gün antibiyotik kullandım sonrasında idrar kültürü verdim.Çok şükür enfeksiyon gitmiş. Şişmeler için kesinlikle yürüyüş öneriyorum canım. Sabah akşam 30-45 dakika yürüyorum. Geldiğimde de ılık tuzlu suda 10 dakika kadar bekletiyorum.En az 3 litre su tüketiyorum. Tuzu da azalttım. Şişmeler bi nebze indi.

Kan değerleriniz nasıl kızlar kan ilaci kullandığım halde doktor değerlerin çok düşmüş dedi hangi yiyeceklerle karsiliyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…