2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kan değerleriniz nasıl kızlar kan ilaci kullandığım halde doktor değerlerin çok düşmüş dedi hangi yiyeceklerle karsiliyabilirim
rengi kırmızı olan her şeyle. şeker problemin yoksa meyveler çok işe yarıyor. siyah üzüm, erik, kuru üzüm, yaban mersini. pekmez, domates ve kırmızı et de işe yarıyor.

Kan değerleriniz nasıl kızlar kan ilaci kullandığım halde doktor değerlerin çok düşmüş dedi hangi yiyeceklerle karsiliyabilirim
Kahvaltıda çay içme canım.kahveyi de azalt tabii böyle alışkanlıkların varsa.kahvaltıda içtiğin çay yumurtanın falan demirini çekiyormuş.kahvaltıdan yarım saat sonra falan iç.benim de öyleydi çünkü.demir ilacına rağmen yerlerdeydi.şu anda bu yöntemlerle yükseldi çok şükür

rengi kırmızı olan her şeyle. şeker problemin yoksa meyveler çok işe yarıyor. siyah üzüm, erik, kuru üzüm, yaban mersini. pekmez, domates ve kırmızı et de işe yarıyor.
Yok canım çok şükür şeker çıkmadı
protein; et, tavuk, yumurta. Tiksinerek yediğim tavukların faydasını gördüm.
Tavuk hala yiyemiyorum ki kokusunu alsam bile yeterli
Çay çok sevmem de kahve 2 güne 1 kupa falan içerim o da fazla değil bence

Kızlar kendinizi hazır hissediyo musunuz anne olmak için ben hiç hazır değilim aslında hep anne olmak istedim ama ne bileyim korkuyorum birazcık

Kızlar bu süreçte mağlum dişler çok etkileniyor ve benim dolgum hamilelik başında düştü bende idare eder die gitmedim ama şuan çok sancı var işlem yaptıranınız varmı dişe

Kızlar kendinizi hazır hissediyo musunuz anne olmak için ben hiç hazır değilim aslında hep anne olmak istedim ama ne bileyim korkuyorum birazcık
Acaba yapabilir miyim endişesi mi o doğum yaklaştıkça banada geliyor ama sonra etrafıma bi bakıyorum hiç olmaz dediğim insanlar çok güzel anne olmuş biraz kaygılarım olsa da hazırım inşAllah ya

Acaba yapabilir miyim endişesi mi o doğum yaklaştıkça banada geliyor ama sonra etrafıma bi bakıyorum hiç olmaz dediğim insanlar çok güzel anne olmuş biraz kaygılarım olsa da hazırım inşAllah ya
Ben bebekken çok mızmızmışım bana çekecek diye çok korkuyorum. Bide tecrübeli annelerin tuvalete bile gidemiceksin banyo yok uyku yok demesi insta da işte uykusuzluktan ölünmeyeceğini anne olunca anladım sözleri filan beni o kadar korkutuyo ki uyumayınca ben çok sinirli olurum bişeye odaklanamam ne bileyim işte...

Ayy öyle göz korkutan tiplere iğreti oluyorum her çocuk farklı olur nerden biliolarsa benim çok şükür ikiside iyiydi banyomu da yaptım gezmemide gezdim wc yede rahatça gittim belli dönemde kızım meraktan gelirdi wc de iç kapıyı yarım kapatırdım ordan konuşarak halletmiş tim merağı gittikten sonra hiç zorlamadı 15gün felan yani inşallah bu gelecek fıstığımda ablası ve özellikle abisi gibi Bi bebek olur

devlet hastanesinde kontrole giden anneler sorum size. son haftalarda sanırım sürekli nts ye bağlanmak gerekiyor. gitmek için randevu mu alıyordunuz mhrs den?

devlet hastanesinde kontrole giden anneler sorum size. son haftalarda sanırım sürekli nts ye bağlanmak gerekiyor. gitmek için randevu mu alıyordunuz mhrs den?
Evet canım ben başından beri devlet hastanesine gidiyorum gittiğim doktor şu zaman gel diye gün veriyor bende o güne randevu alıyorum

Gerçekten çok sinir bozucu insanlar yeri gelicek uyumıycaz evet ama ömür boyu bu böyle sürmiycek sonuçta bende bebek büyütene çok şahit oldum 40 ı çıkana kadar veya en fazla 2 ay öyle uykusuz bıraktıkları oluyor oda gerçekten huysuz bir bebekse diğer türlü bence o konu çok fazla abartılıyor

Kızlar beni aldı bi doğum korkusu düşünmekten uyku tutmuyo . Normal doğum asla yapamam gibi geliyo çatı muayenesini düşününce bile kötü oluyorum.

Böyle diyolar ama diyenler de ikinciyi de yapmış Üçüncüyü de madem o kadar zor niye yapiyosun dimi amaa

İkinci kez anne olacam nasipse inanılmaz korkuyorum.Hatta ilkinde hamileyken ne rahatmışım diyorum başıma geleceklerden habersizmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…