2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ya ne guzel cok sevindim senin adina. Cok firsay bulamiyorum 3 yasinda da bir kizim var. Virus yuzunden krese falanda gonderemiyorum gidiyordu ne guzel. Pazartesi sonucuma gore hareket edecek doktorumda bakalim ne diyecek. Hic belirti vermemesi cok riskli ama ya. Yoksaki odemle ne alaka dimi

Kızlar bu süreçte mağlum dişler çok etkileniyor ve benim dolgum hamilelik başında düştü bende idare eder die gitmedim ama şuan çok sancı var işlem yaptıranınız varmı dişe
Benn cektirdim hemde. Ama son trimesterda yapmiyorlar sanirim islem. Benimkine bile doktorum zor izin verdi disci ikna etti riskleri falan anlattida

Tek onerim tikandiginiz yerde destek alin, ben kizimda agir lohusa depresyonu yasadim. Ve her firsatta bebek uyuyunca sizde dinlenin. Esinizin ya da yakininizin destegini reddetmeyin. O arada sizde sifirlanmak icin kendinize vakit ayirmaya nefes almaya calisin.

Bende hic olmadi her cocuk ayni deil ben banyoya bile giriyodum cocugu da banyoda ana kucağına koyup. Kolikti benim ilk oglum da. 9 ay boyle olmasina ragmen. simdi 3 yasinda hala 2 den once uyumaz

Böyle diyolar ama diyenler de ikinciyi de yapmış Üçüncüyü de madem o kadar zor niye yapiyosun dimi amaa
Evet bi arkadaşım çokta severiz birbirimizi hadi çocuk yapın sevelim derdi hep şimdi kendi de 2.çocuğu istiyor ama sürekli son özgür günlerin şimdi siz balayında gibisiniz bitecek deyip duruyor

Evet bi arkadaşım çokta severiz birbirimizi hadi çocuk yapın sevelim derdi hep şimdi kendi de 2.çocuğu istiyor ama sürekli son özgür günlerin şimdi siz balayında gibisiniz bitecek deyip duruyor
Oylelerine pek bakmamak lazim . Benim arkadaşım doğum yaptı 40ı çıkmadan bebeğiyle tatile bile gitmişlerdi. Gezmeyi çok seven çiftler. Çocuk olduktan sonra da devam ettiler yani . Bazıları bayiliyo korkutmaya ama kendileri de yapiyo 3 4 tane

Doğru söylüyosunuz aslında aynı insan kızım doğduktan 1 ay sonra biz gezmeye başlamıştık der hatta çocuğu çok uslu uyumlu bi bebek olmuş hep o bile yandın bittin diyosa cidden yandım diyorum kendi kendime

Benim oglum 4 yasina girecek kardesi dogunca. Gozumde halen bebek ve hormonlarin sacmalamasindan, yasimin da 40 olmasindan dolayi ben biraz stresliyim. Olum cok hareketli bir bebekti hala da oyle, ikincisi kiz olsun bari diye cok dua ettim ama olmadi:) simdi abisinden daha sakin olsun diye dua ediyorum. İlk uc ay uyku acisindan ve gazli bebekler icin Zor geciyor, beklentiyi yuksek tutmamak onemli ama uc aydan sonra uykular daha duzenli olacak, en az 4-5 saat araliksiz uyuyacaklar ve sadece meme icin uyanıp emip tekrar uyuyacaklar, gaz derdi bitmis olacagindan hemen yatagina koyacaksiniz. Hazir mama da ise uyku suresincok daha uzun olacak cunku mamalar baya tok tutuyor. Bir de gun icerisinde ihtiyaci olan kaloriyi ne kadar cok olursa gece o kadar az uyanir

Benn cektirdim hemde. Ama son trimesterda yapmiyorlar sanirim islem. Benimkine bile doktorum zor izin verdi disci ikna etti riskleri falan anlattida
Dayanılacak gibi değil vallahi yemek felan yiyemiyorum içi simsiyah olmuş benimkide çekilecek sanırım doktorumla konuşayım diş sancısı çoğalırsa erken doğum olur ne die korkuttu lar birde zaten erken riskim var iice gerdi beni

Ben de 38 yaşındayım bu sefer zorlanacam gibi geliyor ilkinde gençtim yetebilecek miyim sorusu içimi kemiriyor.

hanımlar bugün öğleden sonra kasıklarımda ve karnımın az altında ara ara yoğun bir ağrı hissettim. kızımın hareketleri gayet normaldi onda bir sorun yok ama o ağrılar ya da bıçak saplanması gibi olan şeyler çok korkuttu beni. kesilmese hastaneye gidecektim o derece ağrım oldu. toplamda 2 saat sürmemiştir ama ara ara gelince rahatsız etti beni. böyle bir şey yaşayan var mı? yalancı kasılma denilen şey mi yoksa bunlar?

Ben arada yaşıyorum. Tam kasıklar ama orta bolgeye agri giriyor benim. Sezaryen çizgisi derler ya aynı o bölge. Rahim mı büyüyor yoksa yalancı sanci mi ben de anlamadım.

Bende bugün aynı şekilde karnımda inanılmaz bir ağrı hissettim hatta kahvaltı yapıyorduk kızımla ben yarım bırakıp uzandım ama bebek maşallah hareketli internetten baktığımda yalancı kasılmaların doğumdan 4 hafta kadar önce başladığı yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…