2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben arada yaşıyorum. Tam kasıklar ama orta bolgeye agri giriyor benim. Sezaryen çizgisi derler ya aynı o bölge. Rahim mı büyüyor yoksa yalancı sanci mi ben de anlamadım.
hiç anlamadım valla neydi bu ağrılar.

Yalancı kasılmalar yani braxton hicksler 25. Haftadan başlayabilirmiş, bunu bana doktorum söyledi. nitekim bende de öyle oldu. Neredeyse her gün hissediyorum, 30.haftadayım ve şiddetleri ve sıklığı geçen haftaya göre arttı. Sizleri korkutmak istemem her gebelik farklı oluyor biliyoruz bunu artık. Sadece paylaşmak istedim.

hiç anlamadım valla neydi bu ağrılar.

Rahmi doğuma hazırlayan yalancı kasılmalar, erken değil, artık hissedeceğin haftalardasın. Günde 10a kadar olabilirmiş sayıları. Eğer 10 kasılmadan fazlası olursa o bizi korkutur demişti doktorum.

Rahmi doğuma hazırlayan yalancı kasılmalar, erken değil, artık hissedeceğin haftalardasın. Günde 10a kadar olabilirmiş sayıları. Eğer 10 kasılmadan fazlası olursa o bizi korkutur demişti doktorum.
bayağı erken başladı demek ki. yani dayanamayacağım kadar kötü değil ama fena bi ağrıydı.

Bazen bebek hareketleriyle karışacak bu ağrılar, rahminiz birden sepsert olup 2 3 saniye sonra çözülecek. Bazen siz yürürken gelecek ve oturup dinlemeniz gerekecek. Hazırlıklı olun, korkmayın

bayağı erken başladı demek ki. yani dayanamayacağım kadar kötü değil ama fena bi ağrıydı.

Dediğim gibi, 25. Haftanın içindeydim ben ilk yalancı kasılma geldiğinde. Evet dayanılmayacak değil ama kendini kesinlikle hissettiriyor

Bende de oldu canm. Bir kacgun once aynı yer birde bel ağrısı oldu ben çok korktum. Herhalde yalancı sanciydi anlamadım. Rabbim korusun bebeklerimizi ve bizi

Canım kasılma nasıl bişey nasıl oluyor

Canım kasılma nasıl bişey nasıl oluyor

Rahmin birdenbire sertleşiyor, aniden. Çoğunlukla da 2-3 saniye sonra gevşeyerek kayboluyor o his. Bazen adet ağrısına benzeyen ani bir krampla da gelebiliyor. Zaten bir kaç kez yaşayınca tanıyorsun o hissi.

Mesela 1 ay önce ben çamaşır katlarken geldi bir tane ve o kasılmaya belimden dalga dalga yayılan bir ağrı da eşlik etmişti. O gün çok korktum mesela ben, o günden sonra o kadar şiddetli hiç gelmedi ama sayıları arttı.

hiçbir zaman galiba ayrılmam zor olacak. 2 yaşını doldursun en azından.
ben 7. 8. ayından sonra denemeyi düşünüyorum. eğer başarılı olamazsak eğer 1 yaşını bekleyeceğim sanırım. eğer ileri bir yaş olursa çok daha zor oluyormuş odaya adaptasyon

Karında oluyor dimi bu sertlik canım bebek biyere toplanıyor gibi galiba ne kadar geç gelse o kdr iyi korkar insan yahuuu

Karında oluyor dimi bu sertlik canım bebek biyere toplanıyor gibi galiba ne kadar geç gelse o kdr iyi korkar insan yahuuu

Evet aynen bebek toplanması gibi

Ne kadar geç o kadar iyi demek doğru mu bilemiyorum, neticede rahim bir kas tabakası ve hazırlanması gerekiyor. Yavaş yavaş başlar işte bu trimesterda.

Ve evet, bazen insanı geriyor bu durum ben her hafta farklı belirti yaşıyorum, geçtiğimiz haftaya yalancı kasılmalarım damgasını vurdu mesela

Kızlar ben sezeryan ile doğum yapacağım bir aksilik olmazsa 38. Haftada yani 24 Ağustos ve sonrası
Hastane çıkışları ve beşli takımlar hep uzun kollu bebek alışverişimi tamamladım sayılır şampuan ve bebek arabası kaldı bu çocuklar pişmez mi uzun kollularla aydında oturuyorum kafam çok karıştı açıkçası

Canım aramızda 1 hafta var da merak ettim. Sezaryen olacağın ne zaman kesinleşti, bir de sebebi nedir?

Uzun kollu alma ya kısa kollu al hiç değilse hem Aydın havası hem ağustos pişer tabi ki ben düşününce fenalaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…